reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja to się boję, że kiedyś mojej dentystki zabraknie i gdzie ja wtedy pójdę to ja nie wiem :p Ufam jej na tyle, że jak mówi, że można bez znieczulenia - to można. Ja okrutnie nie lubię tych znieczuleń - a raczej samego ich podawania.

Dziewczyny - kolki da się przetrwać, jeszcze trochę :)

reklama
Macie pomysl jak oduczyc i zniechecic mala do ssania paluchow? od kilku dni non stop pakuje rece do buzi a smoczka nie chce za nic ssac. mam jej nakladac lapki czy co?poza tym to zaczela gaworzyc i grucha jak golab, ubaw po pachy :)

Gloria kazdy maluszek pcha raczki do buzki :) Spokojnie, nie zabraniaj Jej :)
Ssanie kciuka pojawia sie pozniej i tego nalezy zabraniac......Ja nie zabronilam i zaluje....Bo Nikos do dnia dzisiejszego zanim zasnie to ciagnie palca i nie idzie Go odzwyczaic :/

Witch ja tez nie lubie podawania znieczulenia....ale wole to przetrwac i miec bezbolesnie leczony zab....niz na zywca wiercic dziure :/
I pomyslec ze tego dentyste polecalo mi kilka osob......buuuu......Nikgdy wiecej.....
Mam nadzieje ze chociaz dobrze mi zrobil tego zęba

Mam do was ogromną prośbę jako wasz "członek nr 1 (a członki są potrzebne)" :D
".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.
Nadal mi zależy, żebyśmy wspólnie tworzyli miejsce, jakim jest babyboom.pl "

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze :p :p

Cześć...
Czytam to forum od soboty... i w końcu postanowiłam napisać.
Straciłam swoją Kruszynkę w piątek. Byłam w 19 tygodniu... bardzo mi ciężko i chyba potrzebuje pogadać z kimś kto to przeżył i jakoś dał radę się z tym uporać.
Pozdrawiam Wszystkich,
Karolina

Czesc dziewczyny
Dziekuje za wszystkie kciuki ,przepraszam,ze sie nie odezwalam ale musialam ochlonac.

Tydzien temu odebralam wynik bety,ktora spadla,przyszla do mnie przyjaciolka i oznamila ,ze w dniu kiedy ja mialam zabieg dowiedziala sie ,ze jest w ciazy.
Nie powiedziala mi wczesniej bo wiedziala ,ze bardzo to przezyje.no ale to juz 13 tydz wiec i tak by wyszlo;)

Nawet nie planowala,po prostu po slubie odstawili zabezpieczenie i co ma byc to bedzie,no i sie udalo.
Takze teraz juz mam dwie najblizsze przyjaciolki w ciazy,ktore maja termin zaraz po tym jak ja bym rodzila.
Szczerze powiem ,ze duzo czasu minelo zanim jakos doszlam do siebie,poczulam sie taka starsznie pusta i od razu dostalam @ po 25 dniach.
Wiem ,ze na kazdego przyjdzie pora itd ale nie jest latwo;((
Dziewczyny Wy po ilu cyklach zaszyscie w ciaze ponownie?

Rollka :-( jak ja wiem doskonale co czujesz...Zuzie straciłam w połowie 20tc...supel na pępowine. Świat przestał dla mnie istnieć wtedy. Chciałam umrzeć razem z nią. Co bylo przyczyną straty Twojego Anioła?
Niech będę dla ciebie nadzieją na lepsze jutro. 1,5 miesiąca po stracie byłam znów w ciąży. Za 2,5 miesiąca Jasiu skończy 2 lata, natomiast za 6 tygodni przyjdzie na świat Lilusia [emoji173] moje dwa Skarby. Zuzia czuwa nad nimi z góry...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć...
Czytam to forum od soboty... i w końcu postanowiłam napisać.
Straciłam swoją Kruszynkę w piątek. Byłam w 19 tygodniu... bardzo mi ciężko i chyba potrzebuje pogadać z kimś kto to przeżył i jakoś dał radę się z tym uporać.
Pozdrawiam Wszystkich,
Karolina
Witaj rollka przykro mi Cie witac :(( tutaj na pewno mozesz liczyc na pomoc;)
Co sie stalo ?wiadomo co bylo przyczyna?
Bardzo Ci wspolczuje,ja bylam w 10/11 tc i bardzo to przezylam ;(

reklama
Rollka :-( jak ja wiem doskonale co czujesz...Zuzie straciłam w połowie 20tc...supel na pępowine. Świat przestał dla mnie istnieć wtedy. Chciałam umrzeć razem z nią. Co bylo przyczyną straty Twojego Anioła?
Niech będę dla ciebie nadzieją na lepsze jutro. 1,5 miesiąca po stracie byłam znów w ciąży. Za 2,5 miesiąca Jasiu skończy 2 lata, natomiast za 6 tygodni przyjdzie na świat Lilusia [emoji173] moje dwa Skarby. Zuzia czuwa nad nimi z góry...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedaczko to Ty tez przeszlas ogromna starate:(( to wszystko jest takie smutne.
Dobrze ,ze u Ciebie z szybkim podwojnym happy endem☺️

Do góry