reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja to się boję, że kiedyś mojej dentystki zabraknie i gdzie ja wtedy pójdę to ja nie wiem :p Ufam jej na tyle, że jak mówi, że można bez znieczulenia - to można. Ja okrutnie nie lubię tych znieczuleń - a raczej samego ich podawania.

Dziewczyny - kolki da się przetrwać, jeszcze trochę :)

reklama
Macie pomysl jak oduczyc i zniechecic mala do ssania paluchow? od kilku dni non stop pakuje rece do buzi a smoczka nie chce za nic ssac. mam jej nakladac lapki czy co?poza tym to zaczela gaworzyc i grucha jak golab, ubaw po pachy :)

Gloria kazdy maluszek pcha raczki do buzki :) Spokojnie, nie zabraniaj Jej :)
Ssanie kciuka pojawia sie pozniej i tego nalezy zabraniac......Ja nie zabronilam i zaluje....Bo Nikos do dnia dzisiejszego zanim zasnie to ciagnie palca i nie idzie Go odzwyczaic :/

Witch ja tez nie lubie podawania znieczulenia....ale wole to przetrwac i miec bezbolesnie leczony zab....niz na zywca wiercic dziure :/
I pomyslec ze tego dentyste polecalo mi kilka osob......buuuu......Nikgdy wiecej.....
Mam nadzieje ze chociaz dobrze mi zrobil tego zęba

Mam do was ogromną prośbę jako wasz "członek nr 1 (a członki są potrzebne)" :D
".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.
Nadal mi zależy, żebyśmy wspólnie tworzyli miejsce, jakim jest babyboom.pl "

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze :p :p

Cześć...
Czytam to forum od soboty... i w końcu postanowiłam napisać.
Straciłam swoją Kruszynkę w piątek. Byłam w 19 tygodniu... bardzo mi ciężko i chyba potrzebuje pogadać z kimś kto to przeżył i jakoś dał radę się z tym uporać.
Pozdrawiam Wszystkich,
Karolina

Czesc dziewczyny
Dziekuje za wszystkie kciuki ,przepraszam,ze sie nie odezwalam ale musialam ochlonac.

Tydzien temu odebralam wynik bety,ktora spadla,przyszla do mnie przyjaciolka i oznamila ,ze w dniu kiedy ja mialam zabieg dowiedziala sie ,ze jest w ciazy.
Nie powiedziala mi wczesniej bo wiedziala ,ze bardzo to przezyje.no ale to juz 13 tydz wiec i tak by wyszlo;)

Nawet nie planowala,po prostu po slubie odstawili zabezpieczenie i co ma byc to bedzie,no i sie udalo.
Takze teraz juz mam dwie najblizsze przyjaciolki w ciazy,ktore maja termin zaraz po tym jak ja bym rodzila.
Szczerze powiem ,ze duzo czasu minelo zanim jakos doszlam do siebie,poczulam sie taka starsznie pusta i od razu dostalam @ po 25 dniach.
Wiem ,ze na kazdego przyjdzie pora itd ale nie jest latwo;((
Dziewczyny Wy po ilu cyklach zaszyscie w ciaze ponownie?

Rollka :-( jak ja wiem doskonale co czujesz...Zuzie straciłam w połowie 20tc...supel na pępowine. Świat przestał dla mnie istnieć wtedy. Chciałam umrzeć razem z nią. Co bylo przyczyną straty Twojego Anioła?
Niech będę dla ciebie nadzieją na lepsze jutro. 1,5 miesiąca po stracie byłam znów w ciąży. Za 2,5 miesiąca Jasiu skończy 2 lata, natomiast za 6 tygodni przyjdzie na świat Lilusia [emoji173] moje dwa Skarby. Zuzia czuwa nad nimi z góry...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć...
Czytam to forum od soboty... i w końcu postanowiłam napisać.
Straciłam swoją Kruszynkę w piątek. Byłam w 19 tygodniu... bardzo mi ciężko i chyba potrzebuje pogadać z kimś kto to przeżył i jakoś dał radę się z tym uporać.
Pozdrawiam Wszystkich,
Karolina
Witaj rollka przykro mi Cie witac :(( tutaj na pewno mozesz liczyc na pomoc;)
Co sie stalo ?wiadomo co bylo przyczyna?
Bardzo Ci wspolczuje,ja bylam w 10/11 tc i bardzo to przezylam ;(

reklama
Rollka :-( jak ja wiem doskonale co czujesz...Zuzie straciłam w połowie 20tc...supel na pępowine. Świat przestał dla mnie istnieć wtedy. Chciałam umrzeć razem z nią. Co bylo przyczyną straty Twojego Anioła?
Niech będę dla ciebie nadzieją na lepsze jutro. 1,5 miesiąca po stracie byłam znów w ciąży. Za 2,5 miesiąca Jasiu skończy 2 lata, natomiast za 6 tygodni przyjdzie na świat Lilusia [emoji173] moje dwa Skarby. Zuzia czuwa nad nimi z góry...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedaczko to Ty tez przeszlas ogromna starate:(( to wszystko jest takie smutne.
Dobrze ,ze u Ciebie z szybkim podwojnym happy endem☺️

Do góry