reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda ja daje humany i mala bardzo ja lubi pod warunkiem ze jest ciepla. ledwo wypije i juz baki takie sadzi ze malo kanapy nie popruje :D z twarda kupka raczej nie mamy problemu. a probowalas bebiko?

Hej babeczki; )

Jak wam mija dzień?
Ja dziś pospalam do 8 potem to co zwykle mleko małemu dałam ubralam go ,zjadłam śniadanie (dziś na spokojnie bo mąż w domu ):)

Wczoraj nie miałam weny do ćwiczeń, ale dziś nadrobie no i zakupy nas czekają bo w lodówce światło lodówka była rozmrozona i wyczyszczona więc trzeba uzupełnić braki.

Moja waga to od jakichś 2 tygodni 62 i nie rośnie; )czyli na razie odpukac wszystko idzie dobrze chce jeszcze przed świętami ze 2 kg zrzucić żeby jeśli ciut przytyje nie żałować, że zjadłam za dużo choć mój żołądek się skurczyl chyba bo za dużo zjeść nie mogę zawsze coś zostaje na talerzu .

Miłego dnia dla Wszystkich:)

Ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na odchudzenie się ;-) Nie mam czasu jeść, nie mam czasu zakupów zrobić, a na ćwiczenia nie mam siły. Także muszę poczekać na lepszy czas ;-) Może jak się skończy plucha za oknem, to będzie więcej motywacji. Więcej słońca - więcej energii - więcej chęci. U mnie waga 70-71kg, a bym chciała z 56-58kg. Ale samo nie chce spadać :p Niestety moi BMI wciąż mi mówi, że jestem za niska :D

Witch moja waga to 68 kg....ćwiczę 2 razy w tygodniu....ale co z tego jak nie potrafię zrezygnować ze słodyczy ;)

Dziś byłam u dentysty i więcej do niego nie pójdę. Rozwiercil mi zęba bez znieczulenia :/ Nie zakłada rękawiczek. Cała wizyta trwała może z 10 minut. Porażka jak dla mnie. I jak później mamy nie bać sie chodzic do dentysty :/
Teraz wolę poczekac na kolejną wizytę do marca do mojej Pani Dr , która przede wszystkim zawsze daje znieczulenie!

Kitki widzę, że mam ten sam sposób na Alę co tato podaje w blogu, bobotic plus odkurzacz lub suszarka. Jutro mam wizytę u pediatry, zobaczymy co zaproponuje bo nie mogę słuchać i spać jak mi się Ala napina, stęka i męczy przez sen. Wczorajszy wieczór też był straszny, płakała aż mi się zanosiła przez 2 godz. Serce mi pęka bo nie mogę jej pomóc.

Witch rozumiem nic na siłę jeśli nie jest to twój czas to rozumiem bo ja mialam podobnie niby chcialalam, ale czasu i chęci brakowało; )

A słodycze to także moja słabość i czasem coś tam chapne teraz chce wytrwać do świąt bez słodyczy trzymajcie kciuki

reklama
Do góry