reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda ja daje humany i mala bardzo ja lubi pod warunkiem ze jest ciepla. ledwo wypije i juz baki takie sadzi ze malo kanapy nie popruje :D z twarda kupka raczej nie mamy problemu. a probowalas bebiko?

Hej babeczki; )

Jak wam mija dzień?
Ja dziś pospalam do 8 potem to co zwykle mleko małemu dałam ubralam go ,zjadłam śniadanie (dziś na spokojnie bo mąż w domu ):)

Wczoraj nie miałam weny do ćwiczeń, ale dziś nadrobie no i zakupy nas czekają bo w lodówce światło lodówka była rozmrozona i wyczyszczona więc trzeba uzupełnić braki.

Moja waga to od jakichś 2 tygodni 62 i nie rośnie; )czyli na razie odpukac wszystko idzie dobrze chce jeszcze przed świętami ze 2 kg zrzucić żeby jeśli ciut przytyje nie żałować, że zjadłam za dużo choć mój żołądek się skurczyl chyba bo za dużo zjeść nie mogę zawsze coś zostaje na talerzu .

Miłego dnia dla Wszystkich:)

Ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na odchudzenie się ;-) Nie mam czasu jeść, nie mam czasu zakupów zrobić, a na ćwiczenia nie mam siły. Także muszę poczekać na lepszy czas ;-) Może jak się skończy plucha za oknem, to będzie więcej motywacji. Więcej słońca - więcej energii - więcej chęci. U mnie waga 70-71kg, a bym chciała z 56-58kg. Ale samo nie chce spadać :p Niestety moi BMI wciąż mi mówi, że jestem za niska :D

Witch moja waga to 68 kg....ćwiczę 2 razy w tygodniu....ale co z tego jak nie potrafię zrezygnować ze słodyczy ;)

Dziś byłam u dentysty i więcej do niego nie pójdę. Rozwiercil mi zęba bez znieczulenia :/ Nie zakłada rękawiczek. Cała wizyta trwała może z 10 minut. Porażka jak dla mnie. I jak później mamy nie bać sie chodzic do dentysty :/
Teraz wolę poczekac na kolejną wizytę do marca do mojej Pani Dr , która przede wszystkim zawsze daje znieczulenie!

Kitki widzę, że mam ten sam sposób na Alę co tato podaje w blogu, bobotic plus odkurzacz lub suszarka. Jutro mam wizytę u pediatry, zobaczymy co zaproponuje bo nie mogę słuchać i spać jak mi się Ala napina, stęka i męczy przez sen. Wczorajszy wieczór też był straszny, płakała aż mi się zanosiła przez 2 godz. Serce mi pęka bo nie mogę jej pomóc.

Witch rozumiem nic na siłę jeśli nie jest to twój czas to rozumiem bo ja mialam podobnie niby chcialalam, ale czasu i chęci brakowało; )

A słodycze to także moja słabość i czasem coś tam chapne teraz chce wytrwać do świąt bez słodyczy trzymajcie kciuki

reklama
Do góry