reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Misia serio :-) przydadzą się takie nietłukące bombki w tym roku :-)
.
No tak hehe
OneMoreTime
Fanka BB :)
Masha, pewnie masz rację, ale ja z tych spokojniejszych i nie wiem czy potrafiłabym się wykłócić... no chyba, że Kaja by mi się przez ręce przelewała czy coś...
One More Time - moj synek mial problemy z mleczkiem i bujalismy sie prawie pol roku zanim znalezlismy odpowiednie. Objawami nietolerancji bylo wlasnie to ze byl niespokojny, wybudzal sie co chwila, puszczal mnostwo bakow ale w nocy w dzien raczej nie i strasznie mu sie w brzuchu przelewalo. Mocno bylo to slychac. I to przelewanie i te baki go wybudzaly. Przerabialismy kilka zwyklych mlek typu belilon bebiko i tez na recepte pepti choc mlody nigdy nie mial uczulenia wysypki ani nic. A moim zdaniem po pepti wrecz objawy z przelewaniem sie nasilily. Ostatecznie skonczylismy na mleku humana i jest git choc lekarka twierdzila ze tylko nutramigen. W koncu spi spokojnie i widac ze brzusio go juz nie meczy
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Kitki ja teraz mam ten sam problem z Alą, po Nan pro 1 męczyły ją straszne gazy, zmieniliśmy na Enfamil 0-Lac ale nie jest lepiej, kupa twarda brzuszek ją boli bo napina się po jedzeniu, płacze i puszcza gazy. Wybudza mi się po zaśnięciu tak ją męczy. Dzisiaj po karmieniu o 4 do 7 rano przez sen marudziła wierciła się i napinała, aż serce mnie bolało jak patrzyłam jak się męczy. W piątek idziemy znów do pediatry po receptę na pepti, oby było lepiej. Podajemy jej bobotic ale niewiele daje.
Gloria jaką herbatkę koperkową podajesz Marcysi?
U nas po pepti lepiej niebylo. Tylko kupy zamiast twarde to wodniste i tak przez kilka miesiecy. Dopiero jak mial pol roku to maz sie zbuntowal ze ile dziecko moze miec sraczke. Pediatra nie widziala problemu. Zreszta mam wrazenie ze jej bylo.obojetne byleby na recepte bylo. Moze sprobuj humane. My mamyzwykla 2. Ale jest humana1 antykolic czy jakos tak. Bardzo polecana. W auchan widzialam. W rossnanie nie ma
Ja kupowałam w rossmanie babydream tez nam pomagała ale Wikus był na moim mleku wiec nie było problemów z twarda kupka ( tak jak u Kitki)Kitki ja teraz mam ten sam problem z Alą, po Nan pro 1 męczyły ją straszne gazy, zmieniliśmy na Enfamil 0-Lac ale nie jest lepiej, kupa twarda brzuszek ją boli bo napina się po jedzeniu, płacze i puszcza gazy. Wybudza mi się po zaśnięciu tak ją męczy. Dzisiaj po karmieniu o 4 do 7 rano przez sen marudziła wierciła się i napinała, aż serce mnie bolało jak patrzyłam jak się męczy. W piątek idziemy znów do pediatry po receptę na pepti, oby było lepiej. Podajemy jej bobotic ale niewiele daje.
Magdalenka - a dopajasz Ale? Bo jak jest na mm to dobrze by bylo. Najlepiej letnia przegotowana woda. Moj dawid duzo wody pije. Nawet teraz przy rozszerzaniu diety na razie nie daje mu soczkow tylko wode. Corce szybko soczki i herbatki granulowane wprowadzilam i lipa. Wody niechciala pic i do tej pory nie chce
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Dziewczyny dopajam właśnie herbatką babydream koperkową z rossmana, ale spróbuję dać jej przegotowanej letniej wody.
Wieczory u nas są koszmarne, po jedzeniu o 17 się zawsze zaczyna i tak kilka godzin, nawet jak zaśnie to gazy ją wybudzają. Potem pada zmęczona i śpi twardo do karmienia nad ranem i znowu się męczy przez sen
Wieczory u nas są koszmarne, po jedzeniu o 17 się zawsze zaczyna i tak kilka godzin, nawet jak zaśnie to gazy ją wybudzają. Potem pada zmęczona i śpi twardo do karmienia nad ranem i znowu się męczy przez sen