Dziękuję Wam Wszystkim i każdej z osobna za przygarnięcie Jak długo czekałyście na 1@ po poronieniu? Bo ja jestem przed i się zastanawiam czy przyjdzie tak jak mam cykl czy będę dłużej oczekiwać. Za tydzień wracam do pracy i aż się obawiam tych wszystkich pytań
reklama
gloria6
Fanka BB :)
Marti pewnie nie ma reguly ale gdy ja poronilam w 5tc to czekalam na @ ponad 40 dni bo lekarz powiedzial ze organizm w dniu poronienia zrobil reset i jakby zaczal cykl od zera. Czyli ja bym sie spodziewala okresu okolo 30 dni od dnia zabiegu.
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Ja dostalam pierwsza @ po 5ciu tygodniach. Byla dosc obfita ale mnie uprzedzono ze tak moze byc.Gloria ja to zawsze miałam cykle nieregularne co 30 -35 dni i co miesiąc inaczej. Mam nadzieję że niebawem przyjdzie. A Ty ile czekałaś z ponownym staraniami o dzidziusia?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Marti ja też jestem po poronieniu tylko że samoistnym i oczyscilam się sama podobnie jak Ty mam prawie osmioletnia córkę też staram się już siódmy miesiąc teraz zaczęłam brać clostilbegyt bo u mnie brak owulacji w poniedziałek idę na drugi monitoring mam już dwa pęcherzyki narazie wielkości 13mm mam nadzieję ze jeszcze urosną i lekarz zdecyduje czy da zastrzyk na pęknięcie tak bardzo bym chciała aby w końcu mi się udalo☺
Ja sama zaczęłam pić inofolic i po 1,5 mies się udało lekarz też powiedział że nie zaszkodzi pić, odczekam 2 mies i znowu wznowimy staranka. Chociaż te 2 miesiące będą się zapewne ciągnąć Czekam żeby pojawiła się ta 1@
MumToBe też mnie uprzedzali w szpitalu że może być obfita.
Iwona trzymam kciuki żeby pęcherzyki urosły tak jak powinny i oczywiście pękły w odpowiednim czasie
MumToBe też mnie uprzedzali w szpitalu że może być obfita.
Iwona trzymam kciuki żeby pęcherzyki urosły tak jak powinny i oczywiście pękły w odpowiednim czasie
Dziękuję Wam Wszystkim i każdej z osobna za przygarnięcie Jak długo czekałyście na 1@ po poronieniu? Bo ja jestem przed i się zastanawiam czy przyjdzie tak jak mam cykl czy będę dłużej oczekiwać. Za tydzień wracam do pracy i aż się obawiam tych wszystkich pytań
u mnie 1 @ po zabiegu przyszła po 33-34 dniach. A kolejna już nie przyszła
reklama
Chciałbym szybko rozpocząć starania , ale też obawiam się. Jak byłam w szpitalu to lekarz powiedział, żeby odczekać 2 mies. Natomiast moja gin powiedziała żeby wstrzymać się ok 3 mies. To chyba zależy od lekarza. W październiku badania i jak wyjdą dobrze to staranka