reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję Wam Wszystkim i każdej z osobna za przygarnięcie :) Jak długo czekałyście na 1@ po poronieniu? Bo ja jestem przed i się zastanawiam czy przyjdzie tak jak mam cykl czy będę dłużej oczekiwać. Za tydzień wracam do pracy i aż się obawiam tych wszystkich pytań:(

reklama
Marti pewnie nie ma reguly ale gdy ja poronilam w 5tc to czekalam na @ ponad 40 dni bo lekarz powiedzial ze organizm w dniu poronienia zrobil reset i jakby zaczal cykl od zera. Czyli ja bym sie spodziewala okresu okolo 30 dni od dnia zabiegu.

Gloria ja to zawsze miałam cykle nieregularne co 30 -35 dni i co miesiąc inaczej. Mam nadzieję że niebawem przyjdzie. A Ty ile czekałaś z ponownym staraniami o dzidziusia?

Hej Marti ja też jestem po poronieniu tylko że samoistnym i oczyscilam się sama podobnie jak Ty mam prawie osmioletnia córkę też staram się już siódmy miesiąc teraz zaczęłam brać clostilbegyt bo u mnie brak owulacji w poniedziałek idę na drugi monitoring mam już dwa pęcherzyki narazie wielkości 13mm mam nadzieję ze jeszcze urosną i lekarz zdecyduje czy da zastrzyk na pęknięcie tak bardzo bym chciała aby w końcu mi się udalo☺

Też piję inofolic mój lekarz powiedział ze ma więcej pacjentek które zaszły w ciaze po inofolic niż po innych lekach więc coś w tym jest.

Ja sama zaczęłam pić inofolic i po 1,5 mies się udało lekarz też powiedział że nie zaszkodzi pić, odczekam 2 mies i znowu wznowimy staranka. Chociaż te 2 miesiące będą się zapewne ciągnąć :( Czekam żeby pojawiła się ta 1@
MumToBe też mnie uprzedzali w szpitalu że może być obfita.
Iwona trzymam kciuki żeby pęcherzyki urosły tak jak powinny i oczywiście pękły w odpowiednim czasie:)

Dziękuję Wam Wszystkim i każdej z osobna za przygarnięcie :) Jak długo czekałyście na 1@ po poronieniu? Bo ja jestem przed i się zastanawiam czy przyjdzie tak jak mam cykl czy będę dłużej oczekiwać. Za tydzień wracam do pracy i aż się obawiam tych wszystkich pytań:(

u mnie 1 @ po zabiegu przyszła po 33-34 dniach. A kolejna już nie przyszła :)

reklama
Chciałbym szybko rozpocząć starania , ale też obawiam się. Jak byłam w szpitalu to lekarz powiedział, żeby odczekać 2 mies. Natomiast moja gin powiedziała żeby wstrzymać się ok 3 mies. To chyba zależy od lekarza. W październiku badania i jak wyjdą dobrze to staranka ;)

Do góry