reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie robiłam właśnie ostatnio, to fotka z 28 tc, teraz leci mi 31 tc więc brzuszek większy. Ale proszę bardzo :-)
28 tydzień.JPG

Załączniki

• 28 tydzień.JPG
    28 tydzień.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Doris brzuszek fantastyczny!!!
Renatka- to w takim razie nie zapeszajmy i cierpliwie czekajmy na rozwoj wydarzen:))))

Moja mala sie dzisiaj cos leni i sie martwilam wiec ja zaczelam dziugac i tak mnie kopnela ze az sie przestraszylam :D

Doris piękny domek ma Twój synuś :)
Imie macie juz wybrane? Nie wiem czy pisałaś (mam dobrą pamięć ale krótka ;) ), wiec wybacz.

Renatko czekamy cierpliwie razem z Tobą :)

Gloria....nie zadzieraj z Niunia ;)

Cześć dziewczyny :)
Renata to nie bladzioch :p trzymam &&&&&&&&&&&& aby @ nie pojawiła się w tym miesiącu.
Doris brzusio piękny :)
U mnie majówka mija w podróży a to do moich rodziców a to do P rodziców a to grill ze znajomymi, na szczęście rzyganko i mdłości mi przeszły, staram się już jeść wszystko tylko potem mam straszną niestrawność i zgagę. Ale lepsze to niż rzyganko :)

Hej dziewczyny :-)
Renata gratki :-)
Doris piękny brzuszek :-)
Byłam dziś u endokrynologa tak jak kazał mi zrobić ginekolog z Invimedu. Coś w końcu zaczyna się dziać, mam problem z regularnością cykli i brakiem owu przez niedoczynność tarczycy spowodowaną autoimmunologicznym zapaleniem tarczycy... Leki wdrożone i czekamy.
Najbardziej mnie wkurza to,że poprzedniemu ginowi pokazywalam wyniki i twierdził, że jest ok, bo mieściłam się w normie laboratoryjnej, ale nie dla swojej kategorii wiekowej (mam tsh 3,38 a norma jest do 4,2).
Wierzę, że tylko to jest problem i niedługo uda mi się zajść w upragnioną ciążę! :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane, obiecałam, że odezwę się jak tylko znajdę chwilę więc jestem. Macierzyństwo i domowe obowiązki pochłonęły mnie całkowicie. Dawidek jest okazem zdrowia, waży już 3960g (urodził się mając 3450g) więc ładnie przybiera. Niestety od ostatniej doby w szpitalu synek jest karmiony mm, ponieważ piersi w ogóle nie chciał chwycić, wolał cały czas spać, a po dobie bez jedzenia dostał żółtaczki więc panie neonatolożki po całym dniu dostawiania małego na siłę do piersi, zaczęły nosić butelkę twierdząc, że takiego dziecka jeszcze nie widziały... z żółtaczką już sobie poradziliśmy, z kolkami również sobie radzimy. Ogólnie synek jest kochaniutki, spokojny, bardzo ładnie śpi więc stwierdziłam, że jest przeciwieństwem swojego starszego braciszka, z którym mieliśmy bardzo ciężko. Braciszek bardzo dobrze znosi obecność maleństwa, broni go, tuli i całuje.

Renata gratuluję dwóch kreseczek, cieszę się, że się udało i trzymam kciuki.

Nie jestem w stanie być na bieżąco ani nie nadrobię tego co mnie ominęło bo trochę brakuje mi czasu, gratuluję tym, którym się udało, trzymam kciuki za wszystkie ciężaróweczki i staraczki, wszystkim życzę tego, co ja teraz przeżywam czyli radość i ogromną miłość do maleństwa, o które drżałam przez tyle miesięcy... pozdrawiam bardzo serdecznie

Dzien dobry narazie nie dziekuje kochane
Doris piekny masz juz brzuszek kurcze 31 tc to juz prwie ze koncowka :-)
Pozdrawiam Was serdecznie milego dniandziewcznki

reklama
Renata co ja widzę dwie kreski gratulacje !!!!!!
Sorry ,że nic nie pisałam byłam dużo na powietrzu bo u nas majówka na mieście jest ;)
Dziś byłam na mieście i po obiedzie znowu idę .

Do góry