mamcia2014
Fanka BB :)
Aniaa zgłoś się do lekarza koniecznie poproś o badanie i antybiotyk i daj znać co ci lekarz powiedział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny.
Ja miałam zabieg w środę. We wtorek dowiedziałam się, że moja ciąża przestała się rozwijać w 5 tygodniu a z OM wychodził 9 tydzień. Wiec lekarz wypisał Mi skierowanie na łyżeczkowanie
Dziewczyny... bo to była moja pierwsza ciąża... dwa dni krwawilam a teraz jaśniejszy ten sluz taki jasno beżowy. Ale tym się nie martwię...
Tak bardzo chcielibyśmy z mężem dostać zielone światełko, że za 3 miesiące się uda [/QUOTE
Bardzo mi przykro tez nie dawno to przezywalam 8.03 miałam zabieg z tym ze mam juz 3 dzieci wiec na pewno u mniente przeżycia SA inne niż u starających sieni pierwszego dzidziusia bądź dobrej myśli wszystkie tutaj jesteśmy pełne nadziei ze następnym razem się uda i nie można myśleć inaczej tylko dobre nastawienie może mieć dobry koniec pozdrawiam cie i wspolczuje straty [*][*][*]