reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jak chcesz karmić piersią to nie dawaj MM, bo to jeszcze zmniejszy ilość pokarmu tylko przystawiaj częściej, ale to Twój wybór, nic na siłę

Hej!
Mnie w drugiej ciąży tez towarzyszył strach. W pierwszej miałam krwiaka, wylądowałam w szpitalu bo normalnie strumieniem ze mnie leciało. I za.kazdym razem patrzyłam ze strachem na papier... aż w końcu ujrzałam brązowe plamienie... sama nie wiem skąd się wzięło bo poza tym, że dzidziusia nie było nic więcej się nie działo :(
Przed trzecia ciąża juz mi strach towarzyszy a jeszcze nawet starań nie zaczęłam...

ONA co ty mówisz jaką wyrodna matką, wcale nie jesteś wyrodna.
Ja karmilam od początku MM i nie uważam aby to było coś złego. Jak dziecko jest nadal głodne to oczywista sprawa, że trzeba je czymś dokarmic nie rób sobie przypadkiem wyrzutów
.
anik strach będzie towarzyszył w drodze po szczęście czasem potrafi być ogromny i paralizowac znam to kiedy na początku ciąży miałam plamienie takie beżowe to ciągle chodziłam do łazienki sprawdzać co to nie zapomnę tego strachu nigdy. Na szczęście to nie było nic strasznego dostałam wtedy luteine i przeszło.

Magdalena poprzednio robiłam u dr Baś-Budeckiej w jakiejś tam przychodni, już nie pamiętam. A wizyty też mam co 2 tygodnie. Ze szpitalem licząc to nawet częściej.

Dziewczyny dzisiaj znowu trochę "brudu" brązowego się pokazało i nic... jak wyglądała Wasza @ po zabiegu (te które mialy)? Nie wiem jak to traktować i czy się tym przejmować...

reklama
Do góry