reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
alza Jaś już zapomniał baranka :p teraz bije brawo na potęgę :D szczególnie przy jedzeniu :p chyba mu dobrze gotuję :D no i skupił się bardziej na rozwoju ruchowym coraz częściej puszcza się i stoi sam, co raz śmielej robi sam po 2-3 kroczki :) także myślę że niebawem ruszy na dwóch łapkach ;) a po baranku była jeszcze faza na sroczkę gdzie kaszkę warzyła :D ale też szybko odfrunęła :p i też mam filmik ;)

spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy ;)

i jeszcze sroczka ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny cudne macie dzieciaczki: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )

MashaFre śliczna ta Twoja królewna :D taka uśmiechnięta :) Wizyta zawsze stresuje. Oluś ma naczyniaka. Już się po chirurgach onkologach najeździliśmy. Ale taka wizyta jest dosyć szybka i przyjemna, może zrobią usg. Więc głowa do góry :)

Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej :) Jeszcze rano i wieczorem przytrafia mi się medytacja nad muszlą, ale resztę dnia w miarę da się przeżyć :)

Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama! :) Ja się ograniczam do wypruwania metek i zaszywania dziur po nich ;)

MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą :D Aż Ci szczęka opadnie ;)

Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie... ;)

Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie ;) A na choroby to teraz najlepszy czas niestety :(

Mamcia mój też dzisiaj taki kochany :D

Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę :)

Ostatnia edycja:
:happy:Dzien dobry dziewczyny wspaniale macie dzieciaczki :-) moje juz duże panienki prawie ze samodzielne hehe pamiętam ze parę lat temu za tym tesknilam by tak było a teraz chciałabym.znów mieć takiego właśnie maluszka któremu będę potrzebna 24h hehe :-) pozdrawiam.was serdecznie

To i ja spróbuje wrzucić zdjecie Nikosia :)

Załączniki

• 12507656_1679391798941457_7980007561526295489_n.jpg
    12507656_1679391798941457_7980007561526295489_n.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 89
  • 12742275_1692175600996410_4736892627748213932_n.jpg
    12742275_1692175600996410_4736892627748213932_n.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Dziewczyny, cudne te nasze dzieciaczki :tak::-) :) dosłownie i w przenośni ;-) ;) oby były natchnieniem do walki dla dziewczyn, przed którymi jeszcze ta długa droga. Kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki &&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel :yes:

Do góry