reklama
alza Jaś już zapomniał baranka teraz bije brawo na potęgę szczególnie przy jedzeniu chyba mu dobrze gotuję no i skupił się bardziej na rozwoju ruchowym coraz częściej puszcza się i stoi sam, co raz śmielej robi sam po 2-3 kroczki także myślę że niebawem ruszy na dwóch łapkach a po baranku była jeszcze faza na sroczkę gdzie kaszkę warzyła ale też szybko odfrunęła i też mam filmik
spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy
i jeszcze sroczka
♥
spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy
i jeszcze sroczka
Ostatnia edycja:
mamcia2014
Fanka BB :)
Dziewczyny cudne macie dzieciaczki: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )
MashaFre śliczna ta Twoja królewna taka uśmiechnięta Wizyta zawsze stresuje. Oluś ma naczyniaka. Już się po chirurgach onkologach najeździliśmy. Ale taka wizyta jest dosyć szybka i przyjemna, może zrobią usg. Więc głowa do góry
Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej Jeszcze rano i wieczorem przytrafia mi się medytacja nad muszlą, ale resztę dnia w miarę da się przeżyć
Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama! Ja się ograniczam do wypruwania metek i zaszywania dziur po nich
MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą Aż Ci szczęka opadnie
Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie...
Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie A na choroby to teraz najlepszy czas niestety
Mamcia mój też dzisiaj taki kochany
Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę
Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej Jeszcze rano i wieczorem przytrafia mi się medytacja nad muszlą, ale resztę dnia w miarę da się przeżyć
Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama! Ja się ograniczam do wypruwania metek i zaszywania dziur po nich
MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą Aż Ci szczęka opadnie
Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie...
Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie A na choroby to teraz najlepszy czas niestety
Mamcia mój też dzisiaj taki kochany
Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę
Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczyny wspaniale macie dzieciaczki :-) moje juz duże panienki prawie ze samodzielne hehe pamiętam ze parę lat temu za tym tesknilam by tak było a teraz chciałabym.znów mieć takiego właśnie maluszka któremu będę potrzebna 24h hehe :-) pozdrawiam.was serdecznie
anik.
Mama Krzysia :)
No u nas się rozkręca - ropny katar, zaropiałe oczy i kaszel. Właśnie się inhalujemy
MisiaMonisia
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Misiamonisia, Cudo!!!
reklama
OneMoreTime
Dziewczyny, cudne te nasze dzieciaczki dosłownie i w przenośni oby były natchnieniem do walki dla dziewczyn, przed którymi jeszcze ta długa droga. Kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki &&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel
Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel