Olasec jak leżałam prawie całą ciążę z Olkiem to wyszywałam serwety i obrusy haftem Bardzo relaksujące, czas leci i jeszcze jakiś pożytek z tego jest
MisiaMonisia u nas też było na czasie jeżdżenie w misce Moi rodzice na roczek kupili Olusiowi samochodzik. Był szał przez 2 miesiące a teraz już trochę się znudził. Z resztą jak każda zabawka...
Renata z krwotokiem z macicy to nie żarty. Ja po zabiegu lekko plamiłam, drugiego dnia zaczęło ze mnie mocniej lecieć, to od razu cyklonamina w tyłek i na usg. Gin mnie postraszył, że trzeba bardzo uważać, bo jak jest krwotok to najczęściej kończy się usunięciem macicy niestety myślę że ze 2 tyg po zabiegu jeszcze prysznic. Pomyśl, że masz tam wielką ranę. Daj jej się zagoić
Co do chęci zajścia w ciążę to też tak miałam po stracie. W ogóle chciałam od razu wracać do pracy a tu dwa tygodnie zwolnienia... Ale dobrze mi zrobił i odpoczynek i podejście z dystansem do ciąży. Każdy wiadomo jest inny. Wsłuchaj się w siebie i rób tak, jak czujesz i jak czuje Twoje ciało. A wiekiem się nie przejmuj. Masz 3 piękne córy. Moja teściowa urodziła trzecie dziecko w wieku 37 lat. Jak leżałam na OCP to była kobitka chyba 46 lat w ciąży. 33 lata to wcale nie tak dużo!
A my dzisiaj byliśmy u teściów na obiedzie. Po powrocie do domu oczywiście wszystko wylądowało w kibelku... Ja nie wiem... Ogólnie czuję się lepiej, ale wymiotuję jak fontanna...
No może.wiek nie taki straszny :-) niektóre w moim wieku decydują się na pierwsze dzieciątko o krwotoku z macicy slyszalam tez dużo chociaż bardziej zdarza się on po zabiegu często właśnie zaraz po nim ale być może i po paru dniach najbardziej właśnie się tego balam ze.po zabiegu będę mocno krwawić i ze będę musiała mieć.drugi zabieg to było by straszne wogole jak czytalam na karcie Anastazjologicznej jakie mogą być powikłania i co mogą uszkodzić to serce walilo mi chyba z 200 niby zabieg którego ranka to zaledwie 1-2cm a mimo to tak wielkie mogą być powikłania podczas zabiegu i bezpośrednio po nim