reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WP_20160128_19_54_24_Pro.jpg

A to Oluś wybiera się na bazar sprzedawać mamine korale ;)

Załączniki

• WP_20160128_19_54_24_Pro.jpg
    WP_20160128_19_54_24_Pro.jpg
    648,9 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Gratulacje dla nowo rozpakowanych ! Trzymam na maxa kciuki za wszystkie starające się - jak widać po moim i innych przykładach trzeba być wytrwałym i nie można się poddać . Jak nie urodze sama do 21 marca mam się zgłosić na wywołanie -nic się nie zmieniło . Ledwo się kulam i naprawdę chętnie bym już urodziła ☺

MisiaMonisia jak tam Nikoś i jego chodzenie?

Alza....Nikos zatrzymał etap chodzenia na 3 krokach. Na razie więcej nie chce przejść. Jest jeszcze osłabiony....nawet jak raczkuje potrafi się przewrócić.
Za 10 dni mój Kawaler kończy Roczek :)
Olus jest cudny :* Koralowy Chłopak ;)

Ja także leczyłam zęba w ciąży. Miałam też ściągany kamien.

OneMoreTime. .. śliczna ta Twoja Kajusia :) Rosnie dziewczyna jak na drozdzach.

Alza, Oluś jest słodki!!! A jak Ty się czujesz? Pomogły leki na wymioty/ Wstaw suwaczek ciążowy bo nigdy nie wiem która jest w jakim tygodniu
MisiaMonisia, Nikoś ma prawie rok a ja pamiętam jak w ciąży chodziłas. czy tylko moja ciąża leci tak wolno????
Stokrotka, ale Ci zazdroszczę, że to już!!!!!!!
Olasec, kolejny słodziak na zdjęciu!!!!!!!!!!!!! jak mójOliś się urodzi to też poproszę dla niego taką czapeczkę!!!
Angelstw, Twój Roczniak też słodki, taki do schrupania!!!!

Doris moja ciąża szybko mi zleciala....uwielbiałam swój wielki brzuch, aż mi tęskno za nim :)
Rok spędzony z Nikosiem upłynął nieubłaganie szybko....aż za szybko :)
Dziś obchodziliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu....wspominaliśmy jak to rok temu będąc w szpitalu liczyliśmy na to ze Nikos zrobi nam prezent i urodzi się właśnie 12 marca...no ale niestety....musieliśmy poczekać jeszcze 10 dni :)
Ale dziś był z Nami :) Nasz najpiękniejszy prezent :)

Olasec śliczny Michałek w ślicznej czapeczce:*
Jesteś krawcowa? :)

Hej dziewczyny, jak wszystkie to i ja ;) to moja Marysia, moja milosc i szczescie
odzywam sie rzadko, ale czytam codziennie :*
nadal sie rehabilitujemy, ale widze poprawe wiec cieszy mnie to bardzo ;)
za tydzien mamy wizyte w poradni onkologicznen bo Mania ma guzka na główce ktory jej odstaje i juz go niestety widac...mam nadzieje, ze to nic powaznego i szybko to usuniemy i zapomnimy o calej trosce i zmartwiebiu... niby na usg pani powiedziala ze to torbiel, ale strach i tak jest... takze prosze o kciuki 21 marca :)

Alza, wspolczuje! Ja wymiotowalam w tej ciazy moze ze trzy razy, w tym raz po barszczu bialym i do dzis go nie tkne :/

Misia, zdrowka dla Nikosia ;)

Załączniki

• 2016-03-12 22.04.40.jpg
    2016-03-12 22.04.40.jpg
    188,1 KB · Wyświetleń: 94
  • 2016-03-12 22.03.43.jpg
    2016-03-12 22.03.43.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 100
  • 1456835098443.jpg
    1456835098443.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama