reklama
stokrotka85
Zaciekawiona BB
Gratulacje dla nowo rozpakowanych ! Trzymam na maxa kciuki za wszystkie starające się - jak widać po moim i innych przykładach trzeba być wytrwałym i nie można się poddać . Jak nie urodze sama do 21 marca mam się zgłosić na wywołanie -nic się nie zmieniło . Ledwo się kulam i naprawdę chętnie bym już urodziła ☺
MisiaMonisia
Fanka BB :)
MisiaMonisia jak tam Nikoś i jego chodzenie?
Alza....Nikos zatrzymał etap chodzenia na 3 krokach. Na razie więcej nie chce przejść. Jest jeszcze osłabiony....nawet jak raczkuje potrafi się przewrócić.
Za 10 dni mój Kawaler kończy Roczek
Olus jest cudny :* Koralowy Chłopak
Ja także leczyłam zęba w ciąży. Miałam też ściągany kamien.
OneMoreTime. .. śliczna ta Twoja Kajusia Rosnie dziewczyna jak na drozdzach.
Olasec
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Alza, Oluś jest słodki!!! A jak Ty się czujesz? Pomogły leki na wymioty/ Wstaw suwaczek ciążowy bo nigdy nie wiem która jest w jakim tygodniu
MisiaMonisia, Nikoś ma prawie rok a ja pamiętam jak w ciąży chodziłas. czy tylko moja ciąża leci tak wolno????
Stokrotka, ale Ci zazdroszczę, że to już!!!!!!!
Olasec, kolejny słodziak na zdjęciu!!!!!!!!!!!!! jak mójOliś się urodzi to też poproszę dla niego taką czapeczkę!!!
Angelstw, Twój Roczniak też słodki, taki do schrupania!!!!
MisiaMonisia, Nikoś ma prawie rok a ja pamiętam jak w ciąży chodziłas. czy tylko moja ciąża leci tak wolno????
Stokrotka, ale Ci zazdroszczę, że to już!!!!!!!
Olasec, kolejny słodziak na zdjęciu!!!!!!!!!!!!! jak mójOliś się urodzi to też poproszę dla niego taką czapeczkę!!!
Angelstw, Twój Roczniak też słodki, taki do schrupania!!!!
MisiaMonisia
Doris moja ciąża szybko mi zleciala....uwielbiałam swój wielki brzuch, aż mi tęskno za nim
Rok spędzony z Nikosiem upłynął nieubłaganie szybko....aż za szybko
Dziś obchodziliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu....wspominaliśmy jak to rok temu będąc w szpitalu liczyliśmy na to ze Nikos zrobi nam prezent i urodzi się właśnie 12 marca...no ale niestety....musieliśmy poczekać jeszcze 10 dni
Ale dziś był z Nami Nasz najpiękniejszy prezent
Olasec śliczny Michałek w ślicznej czapeczce:*
Jesteś krawcowa?
Rok spędzony z Nikosiem upłynął nieubłaganie szybko....aż za szybko
Dziś obchodziliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu....wspominaliśmy jak to rok temu będąc w szpitalu liczyliśmy na to ze Nikos zrobi nam prezent i urodzi się właśnie 12 marca...no ale niestety....musieliśmy poczekać jeszcze 10 dni
Ale dziś był z Nami Nasz najpiękniejszy prezent
Olasec śliczny Michałek w ślicznej czapeczce:*
Jesteś krawcowa?
Hej dziewczyny, jak wszystkie to i ja to moja Marysia, moja milosc i szczescie
odzywam sie rzadko, ale czytam codziennie :*
nadal sie rehabilitujemy, ale widze poprawe wiec cieszy mnie to bardzo
za tydzien mamy wizyte w poradni onkologicznen bo Mania ma guzka na główce ktory jej odstaje i juz go niestety widac...mam nadzieje, ze to nic powaznego i szybko to usuniemy i zapomnimy o calej trosce i zmartwiebiu... niby na usg pani powiedziala ze to torbiel, ale strach i tak jest... takze prosze o kciuki 21 marca
Alza, wspolczuje! Ja wymiotowalam w tej ciazy moze ze trzy razy, w tym raz po barszczu bialym i do dzis go nie tkne :/
Misia, zdrowka dla Nikosia
odzywam sie rzadko, ale czytam codziennie :*
nadal sie rehabilitujemy, ale widze poprawe wiec cieszy mnie to bardzo
za tydzien mamy wizyte w poradni onkologicznen bo Mania ma guzka na główce ktory jej odstaje i juz go niestety widac...mam nadzieje, ze to nic powaznego i szybko to usuniemy i zapomnimy o calej trosce i zmartwiebiu... niby na usg pani powiedziala ze to torbiel, ale strach i tak jest... takze prosze o kciuki 21 marca
Alza, wspolczuje! Ja wymiotowalam w tej ciazy moze ze trzy razy, w tym raz po barszczu bialym i do dzis go nie tkne :/
Misia, zdrowka dla Nikosia
Załączniki
MisiaMonisia
Masha dziękuję.
Marysia jest prześliczna....wesoła dziewczynka
Dużo zdrowka dla Niuni :* Będziemy z Nikosiem mocno trzymać kciuki &&&&
Marysia jest prześliczna....wesoła dziewczynka
Dużo zdrowka dla Niuni :* Będziemy z Nikosiem mocno trzymać kciuki &&&&
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)