reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
alza Jaś już zapomniał baranka :p teraz bije brawo na potęgę :D szczególnie przy jedzeniu :p chyba mu dobrze gotuję :D no i skupił się bardziej na rozwoju ruchowym coraz częściej puszcza się i stoi sam, co raz śmielej robi sam po 2-3 kroczki :) także myślę że niebawem ruszy na dwóch łapkach ;) a po baranku była jeszcze faza na sroczkę gdzie kaszkę warzyła :D ale też szybko odfrunęła :p i też mam filmik ;)

spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy ;)

i jeszcze sroczka ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny cudne macie dzieciaczki: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )

MashaFre śliczna ta Twoja królewna :D taka uśmiechnięta :) Wizyta zawsze stresuje. Oluś ma naczyniaka. Już się po chirurgach onkologach najeździliśmy. Ale taka wizyta jest dosyć szybka i przyjemna, może zrobią usg. Więc głowa do góry :)

Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej :) Jeszcze rano i wieczorem przytrafia mi się medytacja nad muszlą, ale resztę dnia w miarę da się przeżyć :)

Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama! :) Ja się ograniczam do wypruwania metek i zaszywania dziur po nich ;)

MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą :D Aż Ci szczęka opadnie ;)

Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie... ;)

Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie ;) A na choroby to teraz najlepszy czas niestety :(

Mamcia mój też dzisiaj taki kochany :D

Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę :)

Ostatnia edycja:
:happy:Dzien dobry dziewczyny wspaniale macie dzieciaczki :-) moje juz duże panienki prawie ze samodzielne hehe pamiętam ze parę lat temu za tym tesknilam by tak było a teraz chciałabym.znów mieć takiego właśnie maluszka któremu będę potrzebna 24h hehe :-) pozdrawiam.was serdecznie

To i ja spróbuje wrzucić zdjecie Nikosia :)

Załączniki

• 12507656_1679391798941457_7980007561526295489_n.jpg
    12507656_1679391798941457_7980007561526295489_n.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 92
  • 12742275_1692175600996410_4736892627748213932_n.jpg
    12742275_1692175600996410_4736892627748213932_n.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Dziewczyny, cudne te nasze dzieciaczki :tak::-) :) dosłownie i w przenośni ;-) ;) oby były natchnieniem do walki dla dziewczyn, przed którymi jeszcze ta długa droga. Kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki &&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel :yes:

Do góry