reklama
alza Jaś już zapomniał baranka
teraz bije brawo na potęgę
szczególnie przy jedzeniu
chyba mu dobrze gotuję
no i skupił się bardziej na rozwoju ruchowym coraz częściej puszcza się i stoi sam, co raz śmielej robi sam po 2-3 kroczki
także myślę że niebawem ruszy na dwóch łapkach
a po baranku była jeszcze faza na sroczkę gdzie kaszkę warzyła
ale też szybko odfrunęła
i też mam filmik 
spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy
i jeszcze sroczka
♥
spróbuję dziewczynom wstawić filmik barankowy
i jeszcze sroczka
Ostatnia edycja:
mamcia2014
Fanka BB :)
Dziewczyny cudne macie dzieciaczki: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )
Ją dziś pokombinuje i może też coś wstawię: )
Tak wogole to dzień dobry: )mój mąż mnie wręczył rano przy dziecku więc nie dawno wstałam i piję kawę. Muszę się rozbudzić. Miłego dnia wszystkim: )
MashaFre śliczna ta Twoja królewna
taka uśmiechnięta
Wizyta zawsze stresuje. Oluś ma naczyniaka. Już się po chirurgach onkologach najeździliśmy. Ale taka wizyta jest dosyć szybka i przyjemna, może zrobią usg. Więc głowa do góry 
Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej
Jeszcze rano i wieczorem przytrafia mi się medytacja nad muszlą, ale resztę dnia w miarę da się przeżyć
Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama!
Ja się ograniczam do wypruwania metek i zaszywania dziur po nich 
MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą
Aż Ci szczęka opadnie 
Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie...
Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie
A na choroby to teraz najlepszy czas niestety 
Mamcia mój też dzisiaj taki kochany
Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę
Doris ja ciągle z telefonu piszę to mi ciężko z tym suwaczkiem. Z resztą coś mi się kojarzy, że wtedy i tak suwaczek się nie pokazuje? Bo ja nie widzę żadnego. A z wymiotami jest lepiej
Olasec piękne dziecię i jaka zdolna mama!
MisiaMonisia nadrobi ze zdwojoną siłą
Stokrotka u mnie wszystko się zaczęło po dużym wysiłku fizycznym (przeprowadziliśmy się do nowego domu). Powiadają, że seks działa zbawiennie...
Anik Krzysiu to już prawdziwy amant! Takie zalotne spojrzenie
Mamcia mój też dzisiaj taki kochany
Angelstw u nas myszka warzyła kaszkę
Ostatnia edycja:

anik.
Mama Krzysia :)
No u nas się rozkręca - ropny katar, zaropiałe oczy i kaszel. Właśnie się inhalujemy
MisiaMonisia
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Misiamonisia, Cudo!!!
reklama
OneMoreTime
Dziewczyny, cudne te nasze dzieciaczki 
dosłownie i w przenośni
oby były natchnieniem do walki dla dziewczyn, przed którymi jeszcze ta długa droga. Kciuki za wszystkie staraczki i brzuchatki &&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel

Masha, za wizytę u lekarza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& to NA PEWNO torbiel