reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane Aniołkowe mamy przytulam Was z całego serca to smutne ,że w takich okolicznościach się poznajemy ,ale dobrze ,że tutaj trafiłyście bo tutaj można otrzymać ogromne wsparcie całuję i ściskam ;*

Edytko - super nowina ;D ogromnie się cieszę , no to życzę spokojnej ciąży bez żadnych komplikacji i oszczędzaj się przez te pierwsze miesiące tak na wszelki wielki , trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję za Wsze rady i wsparcie dziewczyny , postaram się na spokojnie porozmawiać z mamą jeszcze raz ,ale już się boję jak to się skończy bo moja mama jest człowiekiem , który nie lubi nie mieć racji i ostatniego zdania.

As- dzięki za info od nisiao byłam pewna ,że napisałam wczoraj ,a jednak mi umknęło , przekaż jej ,że wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na info.

reklama
Jeju, Edytka, kochana, hurra! Gratuluję serdecznie i trzymamy kciuki tak mocno, mocnoooo!

Megami, witaj. W ciągu ostatnich kilku dni jakiś wysyp nam się zrobił aniołkowych mamuś, wolałabym, żebyśmy się wszystkie w innych okolicznościach poznały. Ale mam nadzieję, że teraz przed nami wszystkimi tylko dobre chwile i że będziemy tu świadkami całego mnóstwa cudów.

Karolineczka, oby było jak najszybciej po...

As, dziękujemy za wiadomość od Nisiao i pewnie domyślasz się, że czekamy z niecierpliwością, aż znowu się do Ciebie odezwie, z radosną nowiną ;)

Czarna kochana nie mam pojęcia jak mam szukać Zjoli...ciemna jestem !!! Jak mam ją znaleźć ?
Buziaki dla Was !!!

As czy nie wiesz co u Nisiao ??? Jesteśmy z Nią cały czas myślami !!!

Czarna kochana nie mam pojęcia jak mam szukać Zjoli...ciemna jestem !!! Jak mam ją znaleźć ?
Buziaki dla Was !!!

As czy nie wiesz co u Nisiao ??? Jesteśmy z Nią cały czas myślami !!!

Dorcia - ja napisałam pw do Zjoli i miała coś napisać na temat zaśniadu ,ale może coś jej wypadło , u góry forum masz taką zakładkę "społeczność " wybierasz spis użytkowników i jak się wyświetli to po prawo u góry jest miejsce na wpisanie nicka osoby której szukasz wpisujesz "Zjola" i znajdziesz;)

Czesc Dziewczyny!
Taka byłam szczęsliwa kiedy to 6 stycznia zobaczyłam na tescie dwie kreseczki. Ale wczoraj moja radość sie skąnczyła definitywnie. Lekarz stwierdził, (7 tydz ciąży wczoraj się zaczął) żę serduszko kruszynki nie bije, a ja .... czuje pustke. Nie dostałam żadnych leków wywołujących poronienie, ani nie mam póki co skierowania na zabieg, lekarz liczy że macica sama opróżni płód. I pytanie do Was, które tez przechodziły poronienie samoistne, jak to wygląda, jak bardzo się krwawi. Bo mi w nocy wyleciał jakiś długi i gruby skrzep (to chyba była kruszynka) i dzisiaj znowu. A krwawie mniej jak przy miesiączce i się obawiam czy to jest prawidłowe, brzuch mnie boli i uciska i czuje jakby jeszcze coś tam było. Jest mi naprawde ciężko, staram sie byc dzielna bo mam jeszcze 3 letnia coreczke, ale serce mi sie rozrywa z rozpaczy :(

karolineczka a możesz mi wyjaśnić Twoje metody na "ruszenie" tego stanu. I na co bierzesz oeparol???

Ostatnia edycja:
dziękuję wam wszystkim za ciepłe słowa, gratulacje i kciuki :-) tylko nie puszczajcie bo jeszcze mi się przydadzą ;-)

pati b niestety tutaj nie wiedzą co to jest luteina :no: więc nie wiem czy coś z tego będzie, mam trochę zapasu z poprzedniej ciąży... no zobaczymy
w czwartek idę na pierwsze spotkanie z położną, postaram się jej wszystko wyjaśnić i przekonać że trzeba mnie potraktować "specjalnie", ciekawe co mi odpowie... pewnie że będę musiała jeszcze przekonać jakiegoś lekarza ogólnego z przychodni żeby mi wypisał skierowanie na wcześniejsze usg, chociażby...

dla nisio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nikola Boże jak mi przykro...TULĘ !!! Dla Twojego Aniołeczka kochana (*) Nie pomogę Ci niestety bo ja miałam zabieg...nie zaczęłam sama ronić ! Trzymaj się kochana ... jesteś bardzo dzielna !!!

kobietka dziękuję za wytłumaczenie wszystkiego i za "zaczepienie" Zjoli...spokojnie poczekam jak się odezwie !!! Cieszę się że jest ktoś co powie mi więcej na ten temat !!! BUZIAKI !!!

reklama
Nikola, nie ma recepty, jak to ma wyglądać. U jednych jest dużo krwi, u innych mało. Mnie np. bardzo bolało, moją koleżankę co najwyżej tyle, co na okres. Zaufaj swojemu organizmowi i nie zamartwiaj się dodatkowo tym, jak to "powinno" wyglądać, masz już wystarczająco dużo zmartwień. Przykro mi, że i Ciebie to spotkało. Dobrze, że masz szansę sama się oczyścić, będziesz mogła szybciej podjąć starania, jeżeli będziesz na to gotowa psychicznie.

Do góry