reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane Aniołkowe mamy przytulam Was z całego serca to smutne ,że w takich okolicznościach się poznajemy ,ale dobrze ,że tutaj trafiłyście bo tutaj można otrzymać ogromne wsparcie całuję i ściskam ;*

Edytko - super nowina ;D ogromnie się cieszę , no to życzę spokojnej ciąży bez żadnych komplikacji i oszczędzaj się przez te pierwsze miesiące tak na wszelki wielki , trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję za Wsze rady i wsparcie dziewczyny , postaram się na spokojnie porozmawiać z mamą jeszcze raz ,ale już się boję jak to się skończy bo moja mama jest człowiekiem , który nie lubi nie mieć racji i ostatniego zdania.

As- dzięki za info od nisiao byłam pewna ,że napisałam wczoraj ,a jednak mi umknęło , przekaż jej ,że wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na info.

reklama
Jeju, Edytka, kochana, hurra! Gratuluję serdecznie i trzymamy kciuki tak mocno, mocnoooo!

Megami, witaj. W ciągu ostatnich kilku dni jakiś wysyp nam się zrobił aniołkowych mamuś, wolałabym, żebyśmy się wszystkie w innych okolicznościach poznały. Ale mam nadzieję, że teraz przed nami wszystkimi tylko dobre chwile i że będziemy tu świadkami całego mnóstwa cudów.

Karolineczka, oby było jak najszybciej po...

As, dziękujemy za wiadomość od Nisiao i pewnie domyślasz się, że czekamy z niecierpliwością, aż znowu się do Ciebie odezwie, z radosną nowiną ;)

Czarna kochana nie mam pojęcia jak mam szukać Zjoli...ciemna jestem !!! Jak mam ją znaleźć ?
Buziaki dla Was !!!

As czy nie wiesz co u Nisiao ??? Jesteśmy z Nią cały czas myślami !!!

Czarna kochana nie mam pojęcia jak mam szukać Zjoli...ciemna jestem !!! Jak mam ją znaleźć ?
Buziaki dla Was !!!

As czy nie wiesz co u Nisiao ??? Jesteśmy z Nią cały czas myślami !!!

Dorcia - ja napisałam pw do Zjoli i miała coś napisać na temat zaśniadu ,ale może coś jej wypadło , u góry forum masz taką zakładkę "społeczność " wybierasz spis użytkowników i jak się wyświetli to po prawo u góry jest miejsce na wpisanie nicka osoby której szukasz wpisujesz "Zjola" i znajdziesz;)

Czesc Dziewczyny!
Taka byłam szczęsliwa kiedy to 6 stycznia zobaczyłam na tescie dwie kreseczki. Ale wczoraj moja radość sie skąnczyła definitywnie. Lekarz stwierdził, (7 tydz ciąży wczoraj się zaczął) żę serduszko kruszynki nie bije, a ja .... czuje pustke. Nie dostałam żadnych leków wywołujących poronienie, ani nie mam póki co skierowania na zabieg, lekarz liczy że macica sama opróżni płód. I pytanie do Was, które tez przechodziły poronienie samoistne, jak to wygląda, jak bardzo się krwawi. Bo mi w nocy wyleciał jakiś długi i gruby skrzep (to chyba była kruszynka) i dzisiaj znowu. A krwawie mniej jak przy miesiączce i się obawiam czy to jest prawidłowe, brzuch mnie boli i uciska i czuje jakby jeszcze coś tam było. Jest mi naprawde ciężko, staram sie byc dzielna bo mam jeszcze 3 letnia coreczke, ale serce mi sie rozrywa z rozpaczy :(

karolineczka a możesz mi wyjaśnić Twoje metody na "ruszenie" tego stanu. I na co bierzesz oeparol???

Ostatnia edycja:
dziękuję wam wszystkim za ciepłe słowa, gratulacje i kciuki :-) tylko nie puszczajcie bo jeszcze mi się przydadzą ;-)

pati b niestety tutaj nie wiedzą co to jest luteina :no: więc nie wiem czy coś z tego będzie, mam trochę zapasu z poprzedniej ciąży... no zobaczymy
w czwartek idę na pierwsze spotkanie z położną, postaram się jej wszystko wyjaśnić i przekonać że trzeba mnie potraktować "specjalnie", ciekawe co mi odpowie... pewnie że będę musiała jeszcze przekonać jakiegoś lekarza ogólnego z przychodni żeby mi wypisał skierowanie na wcześniejsze usg, chociażby...

dla nisio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nikola Boże jak mi przykro...TULĘ !!! Dla Twojego Aniołeczka kochana (*) Nie pomogę Ci niestety bo ja miałam zabieg...nie zaczęłam sama ronić ! Trzymaj się kochana ... jesteś bardzo dzielna !!!

kobietka dziękuję za wytłumaczenie wszystkiego i za "zaczepienie" Zjoli...spokojnie poczekam jak się odezwie !!! Cieszę się że jest ktoś co powie mi więcej na ten temat !!! BUZIAKI !!!

reklama
Nikola, nie ma recepty, jak to ma wyglądać. U jednych jest dużo krwi, u innych mało. Mnie np. bardzo bolało, moją koleżankę co najwyżej tyle, co na okres. Zaufaj swojemu organizmowi i nie zamartwiaj się dodatkowo tym, jak to "powinno" wyglądać, masz już wystarczająco dużo zmartwień. Przykro mi, że i Ciebie to spotkało. Dobrze, że masz szansę sama się oczyścić, będziesz mogła szybciej podjąć starania, jeżeli będziesz na to gotowa psychicznie.

Do góry