reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witajcie! Gratuluję zaciążonym mamusiom!!!
Ja jestem po 2 poronieniach. W obu tych ciążach na usg w 6/7tc było widać tylko pęcherzyk. Coś było od początku nie tak.
Nie pamiętam jak było z owulacją w moich donoszonych ciążach, ale w tych poronionych na pewno była opóźniona. Mam 31 (kiedyś 32) dniowe cykle, owulka ok. 18-20dc. Przy ostatnim poronieniu jedyna możliwa data zapłodnienia to 24dc. Teraz mam identyczną sytuację. Okresu nie ma od 4 dni, ale to dopiero 12d po ew. poczeciu. Jutro wybieram się na betę. Ogromnie się boję powtórki :/ Mam nadzieję, że to tylko zbieg okoliczności. Za nic nie mogę sobie przypomnieć, kiedy była owulacja w moich prawidłowych ciążach i się teraz nakręcam...
Ja jestem po 2 poronieniach. W obu tych ciążach na usg w 6/7tc było widać tylko pęcherzyk. Coś było od początku nie tak.
Nie pamiętam jak było z owulacją w moich donoszonych ciążach, ale w tych poronionych na pewno była opóźniona. Mam 31 (kiedyś 32) dniowe cykle, owulka ok. 18-20dc. Przy ostatnim poronieniu jedyna możliwa data zapłodnienia to 24dc. Teraz mam identyczną sytuację. Okresu nie ma od 4 dni, ale to dopiero 12d po ew. poczeciu. Jutro wybieram się na betę. Ogromnie się boję powtórki :/ Mam nadzieję, że to tylko zbieg okoliczności. Za nic nie mogę sobie przypomnieć, kiedy była owulacja w moich prawidłowych ciążach i się teraz nakręcam...
karolineczka
Zaciekawiona BB
Edyta89 gratuluję 2 kreseczek!!!
czarna76
Fanka BB :)
dorcia , i co ? napisałas priva do zjoli ws tego zaśniadu ?
edyta , jupi !!!!!!! gratuluje serdecznie
igusia , buziaki dla mojego ulubieńca , Rafała
witam nowe aniolkowe mamy
Megami , &&& za II kreski , widze że masz juz dwie panienki w domu jak ja
edyta , jupi !!!!!!! gratuluje serdecznie
igusia , buziaki dla mojego ulubieńca , Rafała
witam nowe aniolkowe mamy
Megami , &&& za II kreski , widze że masz juz dwie panienki w domu jak ja
Kwiatuszekk23
Edyta GRATULUJE! Spokojnych 8 mc
Witam nowe mamusie. Jest mi przykro że musiałyście tutaj dołączyć. Dla Waszych Aniołków (*)
Witam nowe mamusie. Jest mi przykro że musiałyście tutaj dołączyć. Dla Waszych Aniołków (*)
K
kaira24
Gość
Edyta GRATULACJE spokojnych 8 miesięcy.
reklama
tekila85
Witam nowe mamusie aniołków.. zapalałam światełka (*)(*)(*)
Tekila85 po 2 poronieniach przysługuje ci badanie genetyczne na NFZ, wystarczy że pójdziesz do lekarza pierwszego kontaktu i on Ci takie skierowanie da..ja właśnie mam zamiar iść jak już będzie po..
Niasia0 szybkiego porodu
A u mnie chyba powoli się zaczęło..robiłam tak jak poprzednio dużo się ruszam, wieczorami piję czerwone wino i wczoraj w ciągu dnia wzięłam 3 tabletki wiesiołka-oeparolu..i jakoś po 24 zaczęłam krwawić-trochę poleciało krwi, ale niestety póki co stoi w miejscu i się nie rozkręca.. do tego teraz przy drugim poronieniu strasznie wczoraj mnie brzuch bolał..za pierwszym razem tak nie było..mam nadzieję, że jeszcze dzień góra dwa i się to skończy bo już się wykańczam powoli
Ja z tym poronieniem też miałam i mam kłopot: ( normalnie było dużo krwi i w ogóle...a teraz jakoś mało... brzuch i plecy bolały potwornie dawno tak się nie męczyłam., .i jak dziś się skończy to chyba już jutro pojadę do lekarki bo się będę bała, że jest nie tak..