reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni, w końcu się odezwałaś! Brakuje tu Ciebie, wieści od Ciebie ,Twoich porad, wiedzy, wsparcia, wiadomo- cały czas poświęcasz Zojce. Ale w wolnej chwili napisz coś.
Śliczna ta Twoja Córunia, wymarzona, ukochana, wymodlona, niech rośnie zdrowo.

reklama
Magdalena test robilam w 10 dniu po owulacji i wowczas odstawilam metformax.

Lilus niedlugo tez utulisz swoje malenstwo:tak:

Malgonia wlasnie karmie mojego ssaczka i lewa reka pisze :) Zojka bardzo absorbuje czas ale staram sie chociaz czytac ;)

Ostatnia edycja:
agnieszkaala u mnie główka przez cały czas była 3 tyg dalej niz reszta na usg, nie denerwuj sie , bedzie dobrze

nikusia gratuluje i spokojnej bezproblemowej ciazy

pleni cudna corcia, jeszcze raz gratuluje, a co do karmienia tez mam olka przy cycu i lewa po klawiaturze smigam

wczoraj bylismy u lekarza bo olek ma kaszel a ze u nas od czerwca wszyscy po kolei chorowali to chwyciło i olka, mamy antybiotyk ale jest dobrze i dzisiaj mniej kaszle i na dwor mozemy chodzic, waga z wczoraj 7380, taaki klocek, no i olek próbował juz jabłka i marchewki, zadowolony

pozdrawiam

Pleni - mała jest prześliczna , podziwiam i napatrzeć się nie mogłam gratuluję jeszcze raz :)

no trochę ten upał odpuszcza w końcu bo było strasznie ja lubię ciepełko ,ale nie aż taaaakie , no ,ale oczywiście na czas naszego wyjazdu lepiej aby było cieplutko niż by miało padać ;)a jedziemy dopiero 23 sierpnia na weekend

Pleni gratuluję, Zoja jest prześliczna! Bardzo się cieszę, że wszystkie stresy zostały Ci wynagrodzone tym CUDEM! :happy2:

nikusia
gratuluję ciąży i życzę nudnych 9 m-cy

agnieszkaala
trzymam kciuki, żeby było dobrze i dzidziuś szybko rósł.

Trochę mnie nie było, niedawno wróciliśmy z wakacji w Chorwacji. W tym m-cu powtarzam jeszcze podstawowe badania (morfo, tsh, toxo, cmv i ana1) i startujemy ze starankami od września :happy: Umieram ze strachu że znów się nie uda i już się nie podniosę.. ale spróbować muszę, bez tego się nie dowiem co by było gdyby.. Także dołączam do grona wrześniowych staraczek:cool2:

Pleni śliczna córeczka, aż się człowiek rozkleja patrząc na zdjęcia Małych Cudów.
U mnie oficjalnie termin na 23.09, ale w poniedziałek idę na wizytę i najprawdopodobniej poznam już konkretny termin. Wstępnie czekam do 02.09 (wtedy przypada 37t1d), po tym terminie niech się dzieje co chce. Coraz bardziej jednak obawiam się o stan mojej miednicy. Trzeszczy, strzyka i coś przeskakuje niemal przy każdym obrocie i nie wiem, jak interpretować tego typu objaw.
Przyznaje, że im bliżej terminu tym bardziej spanikowana jestem. Chętnie przedłużyłabym sierpień o kolejne 2-3 miesiące.

(Przepraszam, że ja tak z doskoku i tylko o sobie, czytam na bieżąco - każdej wysyłam pozytywną energię, ale jakoś tak z odpisywaniem u mnie bywa ciężko :zawstydzona/y:, wybaczycie?)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry