reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni, w końcu się odezwałaś! Brakuje tu Ciebie, wieści od Ciebie ,Twoich porad, wiedzy, wsparcia, wiadomo- cały czas poświęcasz Zojce. Ale w wolnej chwili napisz coś.
Śliczna ta Twoja Córunia, wymarzona, ukochana, wymodlona, niech rośnie zdrowo.

reklama
Magdalena test robilam w 10 dniu po owulacji i wowczas odstawilam metformax.

Lilus niedlugo tez utulisz swoje malenstwo:tak:

Malgonia wlasnie karmie mojego ssaczka i lewa reka pisze :) Zojka bardzo absorbuje czas ale staram sie chociaz czytac ;)

Ostatnia edycja:
agnieszkaala u mnie główka przez cały czas była 3 tyg dalej niz reszta na usg, nie denerwuj sie , bedzie dobrze

nikusia gratuluje i spokojnej bezproblemowej ciazy

pleni cudna corcia, jeszcze raz gratuluje, a co do karmienia tez mam olka przy cycu i lewa po klawiaturze smigam

wczoraj bylismy u lekarza bo olek ma kaszel a ze u nas od czerwca wszyscy po kolei chorowali to chwyciło i olka, mamy antybiotyk ale jest dobrze i dzisiaj mniej kaszle i na dwor mozemy chodzic, waga z wczoraj 7380, taaki klocek, no i olek próbował juz jabłka i marchewki, zadowolony

pozdrawiam

Pleni - mała jest prześliczna , podziwiam i napatrzeć się nie mogłam gratuluję jeszcze raz :)

no trochę ten upał odpuszcza w końcu bo było strasznie ja lubię ciepełko ,ale nie aż taaaakie , no ,ale oczywiście na czas naszego wyjazdu lepiej aby było cieplutko niż by miało padać ;)a jedziemy dopiero 23 sierpnia na weekend

Pleni gratuluję, Zoja jest prześliczna! Bardzo się cieszę, że wszystkie stresy zostały Ci wynagrodzone tym CUDEM! :happy2:

nikusia
gratuluję ciąży i życzę nudnych 9 m-cy

agnieszkaala
trzymam kciuki, żeby było dobrze i dzidziuś szybko rósł.

Trochę mnie nie było, niedawno wróciliśmy z wakacji w Chorwacji. W tym m-cu powtarzam jeszcze podstawowe badania (morfo, tsh, toxo, cmv i ana1) i startujemy ze starankami od września :happy: Umieram ze strachu że znów się nie uda i już się nie podniosę.. ale spróbować muszę, bez tego się nie dowiem co by było gdyby.. Także dołączam do grona wrześniowych staraczek:cool2:

Pleni śliczna córeczka, aż się człowiek rozkleja patrząc na zdjęcia Małych Cudów.
U mnie oficjalnie termin na 23.09, ale w poniedziałek idę na wizytę i najprawdopodobniej poznam już konkretny termin. Wstępnie czekam do 02.09 (wtedy przypada 37t1d), po tym terminie niech się dzieje co chce. Coraz bardziej jednak obawiam się o stan mojej miednicy. Trzeszczy, strzyka i coś przeskakuje niemal przy każdym obrocie i nie wiem, jak interpretować tego typu objaw.
Przyznaje, że im bliżej terminu tym bardziej spanikowana jestem. Chętnie przedłużyłabym sierpień o kolejne 2-3 miesiące.

(Przepraszam, że ja tak z doskoku i tylko o sobie, czytam na bieżąco - każdej wysyłam pozytywną energię, ale jakoś tak z odpisywaniem u mnie bywa ciężko :zawstydzona/y:, wybaczycie?)

reklama
Do góry