reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Neli - no to witaj w gronie staraczek wrześniowych :) ja też zaczynam od września już przebieram nogami wierzę bardzo ,że się uda ...
Asta- wybaczam Ci :-):tak:

no ,a u mnie się burza kręci w okolicy ciekawe czy nie przyjdzie :szok: ja się panicznie boję burzy ,a siedzę sama w domu .

pleni jaka ona jest piękna,słodka mała księżniczka :-):-) cieszę się bardzo że wszystko dobrze niech się super chowa i daje wam dużo radości ;-)

Pleni śliczna Zoja. Gratuluje jeszcze raz, niech zdrowo sięchowa!
Neta mam nadzieje, że i u mnie tak będzie. Najdziwniejsze jestto, że Ala na każdym usg była niby większa o tydzień, a urodziła się malutka.
Edytka jak Ci tam w Norwegii?
Liluś czas płynie nieubłaganie, niedługo i My będziemy tulićswoje maluszki.
Lenka dziękuje. Takich wieści mi trzeba!!!!! Dużego maszsynka, dużo zdrówka dla Niego!
Neli kciuki za staranka. A strach zawsze będzie namtowarzyszył, ale ja wierze, że kolejna ciąża będzie zdrowa i bezproblemowa! Za tobędę trzymać kciuki!
Asta będzie dobrze, jak zobaczysz malutką to strach miniezobaczysz. Wiadomo, że będą gorsze dni, ale dasz rade! My kobiety jesteśmysilne.

A ja dzisiaj cały dzień płacze. Wysiadam psychicznie. Ciągle coś. Gin we wtorek stwierdzi, że mam zapalenie dróg moczowych i przepisał urosept. Łykam grzecznie chodź wczesniej nie miałam żadnych objawów. Za to od rana piecze podbrzusze, najgorzej po sikaniu. Już niewiem co robić, powinno być lepiej po urosepcie, a jest gorzej. Co można jeszcze wziąść? Pozatym słabo,duszno, okropnie:(

Pleni śliczna Zoja. Gratuluje jeszcze raz, niech zdrowo sięchowa!
Neta mam nadzieje, że i u mnie tak będzie. Najdziwniejsze jestto, że Ala na każdym usg była niby większa o tydzień, a urodziła się malutka.
Edytka jak Ci tam w Norwegii?
Liluś czas płynie nieubłaganie, niedługo i My będziemy tulićswoje maluszki.
Lenka dziękuje. Takich wieści mi trzeba!!!!! Dużego maszsynka, dużo zdrówka dla Niego!
Neli kciuki za staranka. A strach zawsze będzie namtowarzyszył, ale ja wierze, że kolejna ciąża będzie zdrowa i bezproblemowa! Za tobędę trzymać kciuki!
Asta będzie dobrze, jak zobaczysz malutką to strach miniezobaczysz. Wiadomo, że będą gorsze dni, ale dasz rade! My kobiety jesteśmysilne.

A ja dzisiaj cały dzień płacze. Wysiadam psychicznie. Ciągle coś. Gin we wtorek stwierdzi, że mam zapalenie dróg moczowych i przepisał urosept. Łykam grzecznie chodź wczesniej nie miałam żadnych objawów. Za to od rana piecze podbrzusze, najgorzej po sikaniu. Już niewiem co robić, powinno być lepiej po urosepcie, a jest gorzej. Co można jeszcze wziąść? Pozatym słabo,duszno, okropnie:(

agnieszkaala dużo pij wody niegazowanej i kup sobie zurawine suszona albo sok zurawinowy. Unikaj cukru, bedzie dobrze.
Nie wiem jak te leki działają bo nigdy nie stosowałam...
Ja też ledwo dycham przez ta poode.... chociaz najgorzej maja kobiety w 1 i 3 trymestrze... ale mam dobra wiadomosc bo widzialam pogode i powoli ma sie schladzac:)
a to nasz wczorajszy zakup:)
Kołyska KOLCRAFT (3454406304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Agnieszkaala, duuuuuuuzo pij i siusiaj, tak w kolko, najlepiej wody, możesz zurawit kupić, trzeba się pozakwaszac, unikać cukru bo tym się żywią bakterie. Ja teraz caly czas profilaktycznie wpierdzielam zurawit raz dziennie, odkąd mi wyszły jakieś tajemnicze bakterie. Jak to nie pomożee to trzeba będzie zrobić posiew i wymordować bakterie antybiotykiem. Nic się nie martw, będzie dobrze.

Marudzicie na te upały i marudzicie, a ja jestem zachwycona ;) Oby jak najdłużej, od tego właśnie jest lato. Potem jesienią i wiosna będę marznąć a zima zamarzac, wiec chętnie pokumuluje trochę ciepelka.

Pleni, Zoja slicznosci.

Czytałam Was regularnie, ale z odpisywaniem gorzej, pisanie dłuższych tekstów na klawiaturze dotykowej to jest sen wariata, a teraz nie pamiętam, co komu planowałam odpisać a kazda strona się laduje z taka szybkością, ze mam nadzieje, iż mi wybaczycie, ale nie starczy mi cierpliwości.

My juz po urlopie, wleczemy się w okropnych korkach, bo pol Polski postanowilo wracać w piątek. Strasznie szkoda, chętnie bym jeszcze została.Bylo fantastycznie. Choć przedwczoraj się popłakałam. Mieliśmy pływać rowerkiem po zatoce, pan

No i się urwało..pan nam zarezerwował rowerek, kazał przyjść za godzine, przyszliśmy za 45 minut i okazało się, ze właśnie komu innemu mimo obietnicy wypożycza. Aż wstyd, ale zrobiłam cyrk i się popłakałam, bo innego nie bylo.

Katherinne- to nie dobry pan jak on mógł tak postąpić :no:
my jak wracaliśmy z nad morza to mieliśmy korek największy we Włocławku z Gdańska o dziwo wyjechaliśmy bez problemu wiem jak to boli gdy kończą się wakacje ehhh przede mną wyjazd na weekend wiem dziewczyny ,że to tylko weekend ,ale ja się cieszę jak dziecko jedziemy 23 nie wiem czy już pisałam nad Wisłę super będzie ;)

Przeprasam ze tak post od postem ale jakbym miała edytowc to bym telefon przez okno wyrzuciła. Wczoraj w restauracji kilkumiesięczny chłopczyk wyjątkowo sobie mnie upodobał, uparcie się do m id uśmiechał, wyciągał łapki, no coś pięknego. Chyba nie musze Wam tłumaczyć, jak straszliwie się rozczulilam, dalej mnie trzyma. Sama slodycz!

reklama
Agnieszkaala, dodzwoniłam się-dopytałam: w przypadku mojej znajomej to są tymczasowo złe przepływy, raz jest ok,raz się zatyka. Jednak jedzenia jej nie zalecali :)sorry:), mówili że to nie ma nic wspólnego, ale jadła więcej w razie w (dlatego tak mi się skojarzyło). Generalnie u niej wszystko się unormowało i mała urosła:-). Gdyby nie urosła, to mieli wcześniej ciążę rozwiązywać. Powiedziała również, że po 25 tyg. lekarz tak naprawdę nie jest w stanie określić wzrostu, bo już maleństwa nie obejmuje, że tylko wagę mogą oszacować....:confused: więc trochę spanikowaliśmy zaraz za Tobą...:baffled: a być może faktycznie taka Twoja natura, że małe maleństwa na świat wydajesz ;-)
Pleni, słodką masz kruszynkę :tak:nie dziwię się, że nie możesz powstrzymać się od całowania tego skarbu:-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wrześniówki :-)

Do góry