reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kat,Liluś dziękuje za rady. Napewno skorzystam. Narazie mam w domu urosept i zurawine suszoną i tym się ratuje. Ale ból niesamowity.
OneMoreTime dziekuje za wieści. Mój gin znowuż nie określa nigdy wagi tylko wzrost. Miałam właśnie ostatnio zapytać ile Filip waży, ale ze stresu zapomniałam jak zaczął tak mierzyć wymiary. Historia Twojej koleżanki dobrze się skończyła, mam nadzieje, że i u mnie będzie ok.

Ja troche się zdrzemnełam, potem odkurzyłam mieszkanie i na dzisiaj koniec. Zaraz się wykąpie, zjem kolacje i ide leżeć przed tv. Miłego wieczoru:)

reklama
Agnieszkaala, a Ty bierzesz zastrzyki Clexane ? Tak sobie pomyślałam, że może profilaktycznie by Ci dali, żeby wykluczyć ewentualne mikrozakrzepy? Ja nie miałam rozpoznanego zespołu antyfosfolipidowego (co sprzyja zakrzepom i jest głównym wskazaniem) , ale i tak mi profilaktycznie dali w ostatniej ciaży i jak mi sie uda teraz też mam brać. Zapytaj lekarza czy jest to wskazanie, tak profilaktycznie, żeby ewentualnie poprawić przepływy, te na poziomie mikro. Nie denerwuj się, jakby coś się złego działo lekarz od razu by Cię zatrzymał, albo kazał przyjść za tydzień.
A te upały sprzyjają zakażeniom, mocz jest zagęszczony, sprzyja to tworzeniu złogów i infekcjom. Dużo wody pij i zakwaś mocz (np żurawina). Upały mijają, powinno być i Tobie lepiej.

Ostatnia edycja:
cześć babolki , jak mija poranek ?
ja piję kawkę niedługo się z nią pożegnam i przejdę na zbożówkę
życzę Wam miłego dnia
podczytywałam sobie staraczki sierpniowe i napisałam do nich wciągnęły mnie na listę żebym się wczuwała :D bardzo fajne kobitki , wczoraj z M trenowaliśmy do staranek nie wiem czy wiecie ,ale mój M mówił ,że chciałby syna więc wczoraj tak podpytałam czy będziemy jakoś "celować " ,a on na to ,że nie bo ma być zdrowe ,a jaka płeć to nie ważne normalnie w szoku byłam zmienia się ten mój M nie do poznania ,a takie podejście do sprawy mi się podoba czyli we wrześniu pełen spontan :)

hej kochane ;-) u mnie pogoda nie za ciekawa cały czas pada :no: ja czuje sie dzisiaj paskudnie i mam wrażenie ze juz nie dlugo moje szczęście się skończy ..........:-:)-:)-:)-( bolały mnie piersi a dzisiaj mam wrazenie jak dotykam ze wcale nie bola......:-:)no: więc nie wrozy to nic dobrego jestem załamana.Mowie sobie ze tym razem bedzie dobrze ale wychodzi na to ze NIE...... strasznie sie boje.:-(
POZDRAWIAM :*:**:*::*

reklama
angel brak bólu piersi nie musi oznaczać nic złego, kiedy masz wizytę u gina? Głowa do góry będzie dobrze.

U nas też pada, od wczoraj, ale po ostatnich upałach po 40 stopni w cieniu, to wszyscy są z pogody zadowoleni, w końcu jest czym oddychać.

Do góry