reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja to się kiedyś odstresowywałam na roladach wołowych. Nikt, tak jak ja nie potrafił rozbić mięsa jak byłam wkurzona! Można było świat przez nie oglądać :-D

reklama
biedne rolady:-D:-Dwyobrażam to sobie:-Da masz ty rolado a masz!!!:-DJa kiedyś wytrzaskałam z 50 kufli do piwa , po prostu tak o podłoge , to jeszcze było jak w knajpie pracowałam, kol. mowi ze tych kufli tyle mamy i trzeba te starsze powywalać a że chciałam sie odstresować to bach , bach i już. Ale potem trzeba było sprzątać . Oj to były czasy.:-D

karolcia 100 LAT, zdrówka, spełnienia marzeń i pomyślności w każdej ywkonywanej czynności :-)

anulka worek treningowy super pomysł, w hipermarketach już za 30-40 zł mozna nabyć taki dla laika na rozładowanie napięcia :)

Kłaczek hasło "sweterek na jajko" wywołuje u mnie niejednoznaczne skojarzenia :-D

zioła serio czekasz aż bocian sam przyniesie :-D? To ja poczekam na bociana z Tobą, bo moje drugie ogniwo reprodukcyjne zamknęło się w sobie. I tak jak wcześniej musiałam się kijem odganiać żeby nie urządzał na mnie seksualnego ataku, to teraz zachowuje się jakby wcale nie miał ochoty :confused: Wczoraj aż rzuciłam hasło- rozbieraj się, bo się starzeję. Mój błąd- wymuszone produkowanie potomka nie przynosi satysfakcji dla żadnej ze stron i dzieci z tego raczej nie będzie :dry: Kurde co tu zrobić?

Anulka Trochę śmichu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :-D

Poroniona najlepiej chyba nic na siłę. Ja już raz byłam w ciąży, której miało nie być. Spisałam wtedy ten cykl na straty a tu psikus. Co prawda dwie kreski, to jedno a donoszenie ciąży to drugie ale najpierw przecież trzeba te diwe kreseczki zobaczyć, prawda? Mój też miał blokadę, jak chciałam liczyć i cudować a jak teraz nie naciskam, to może w końcu coś zmajstrujemy. Przeskoczyliśmy już temat zabezpieczeń i wszystkie poszły w dostawkę a to już sukces :)

No babki na razie zmykam.

poroniona ja też myśle - nic na siłe, faceci sie wtedy boja i myślą ,, co ona kombinuje?,,. Przynajmniej moj takie odczucia miał , a najgorzej było jak mu mówiłam , dziś mam płodne , postaraj sie :-);-), nic nam wtedy nie wychodziło

Anulka, j kocham takie dlubanie. Haft, druty, szydelko, tkanie... Swir i tyle. Fajnie Cie maly podbudowuje - nieglupie dziecie masz.
Zjola, j.w. To jest juz na poziomie zboczenia. W sumie kupilam jedna wloczke tylko,ale dosc sporo jej jest na cewce, i nie jest cieniutka. Zolta. Nowych nie bede kupowac bo drogie sakramencko, choc przyznac trzeba ze wybor i jakosc... Oblookalam "hearta" w ktorym sa wloczki, bede sobie tam zagladac i cos sie z czasem nazbiera.
Shehzadi, kupilam wloczke to mam zajecie. Nic tak nie pochlania jak robienie czegos nowego, wiec oddychamy gleboko, szybciutko obieramy kartofle na obiad i... Bierzemy sie za cos dla Jajka.
Ty sie poroniona nie nabijaj. A ocieplacze na jajko na miekko Ty widziala? A ja tak. I masz sweterek na jajko.:-D Doslownie.

U mnie poprzednim razem nacisk zadziałał- wtedy po obserwacji śluzu ewidentnie widziałam że to "te" dni. Napisałam sms'a żeby wracał jak najszybciej do domu i zrobił co trzeba :-D ale nie posłuchał się i wrócił styrany po północy, co nie przeszkodziło mi wyegzekwować tego co miałam w zamyśle :cool2:
Teraz mój organizm nie wysyła mi takich widocznych sygnałów, więc starania trzeba zaostrzyć i rozciągnąć w czasie. Poprzedni cykl trwał 63 dni, obecny już 31 i póki co na @ się nie zanosi więc trzeba działać aż ewentualna @ nie rozwieje złudzeń :)

reklama
Cześć kochane.....

ja tak po cichutku poproszę Was o jedno najważniejsze życzenie, które mogę usłyszeć tylko od Was......"żeby się w końcu udało"!!!!
- kończę dziś 30 lat!:szok:

ignusiad - ej! zostan z nami, albo daj sobie troszkę czasu.....ja też znikam i pojawiam się....i też czasem moje posty gubią się tutaj....choc jestem tu już 3 rok....
ale naprawdę...ja tylko dzięki forum stanęłam na nogi....i tylko dzięki wspaniałym przyjaciołom z bb mam siłę by dalej walczyć!

buziaki....
Karolciu kochana życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Upragnionej drużyny piłkarskiej i jeszcze kilku sędziów na dodatek ,a na dokładkę daję masażystę :-D:-D:-D:-D
Karolcia ,a tak serio,to niech się spełni Twoje największe marzenie
Zostań mamą ślicznego różowego bobasa :-D:-D:-D

Anulka, j kocham takie dlubanie. Haft, druty, szydelko, tkanie... Swir i tyle. Fajnie Cie maly podbudowuje - nieglupie dziecie masz.
Zjola, j.w. To jest juz na poziomie zboczenia. W sumie kupilam jedna wloczke tylko,ale dosc sporo jej jest na cewce, i nie jest cieniutka. Zolta. Nowych nie bede kupowac bo drogie sakramencko, choc przyznac trzeba ze wybor i jakosc... Oblookalam "hearta" w ktorym sa wloczki, bede sobie tam zagladac i cos sie z czasem nazbiera.
Shehzadi, kupilam wloczke to mam zajecie. Nic tak nie pochlania jak robienie czegos nowego, wiec oddychamy gleboko, szybciutko obieramy kartofle na obiad i... Bierzemy sie za cos dla Jajka.
Ty sie poroniona nie nabijaj. A ocieplacze na jajko na miekko Ty widziala? A ja tak. I masz sweterek na jajko.:-D Doslownie.
To dłubanie ja też kocham.
Zawsze robiłam dzieciakom coś na drutach i metryczki wyszywane nad łózeczka :-D:-D:-D

Wstałam o 7.30 ,bo maż miał ochotę mnie obudzić i podgryzał mnie w ucho :-D:-D:-D Za to podgryzanie dostał oczywiście odpowiednią nagrodę :-D:-D:-D:-D
Było milusio.
Ranek z mężem,przedpołudnie z synem ,południe ze ścierką :-D:-D:-D:-D
Właśnie skończyłam ogarniać mieszkanie.
Czekam na szefową z tej nowej fundacji ,bo musimy pogadać.
Ma wpaść na kawkę do mnie to poustalamy jakieś zasady współpracy na najbliższy czas.
Dostałam też telefon z fundacji od prezesa,że jest następne dziecko na dogo ,a ja mam przyznaną większą ilość godzin na dogo :-D:-D:-D:-D
Pogadałam z Darkiem wczoraj i wiem jak nieco podkręcić prezesa ,żeby się zastanowił dwa razy ,zanim da mi coś do podpisania.;-):-):-)
W świetle prawa ta lojalka w ogóle nie jest wiążąca :-D:-D:-D to mogę i 15 takich podpisać :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jutro po godz 14 mam ustny z polskiego.
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków za moją prezentację :-D:-D:-D:-D
Zajrzę do Was w wolnej chwili.

Do góry