reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Onaxxx no i na reszcie znalazłaś swoje powołanie. Dodawaj otuchy tym, którzy mają nadziei jeszcze mniej od Ciebie tak jak Igusiad. Co do czasu, to nie znasz dnia ani godziny. Nie przekreślaj życia na półmetku. Zaglądnij na jakiś portal randkowy. Mam dwie koleżanki, które tam mężów znalazły. Najpierw psioczyły, że tam wszyscy jacyś nie wydarzeni ale jednak rodzynki się trafiają. Weź byka za rogi, co masz do stracenia?

Ilona... Opadla mi szczeka. Co za ch...j! Sie z kutasem na glowy pomienial. Bydlak. Ano... 3 miesiace i do roboty!
Kobietko, mam nadzieje. Dzis jest ok.
Shehzadi, moze i tak - po prostu poszlam wczoraj spac co jest u mnie najlepsza metoda na wszelkie problemy. Przespac, przestac myslec i jesli temat jest nerwicowy to szlag go trafi. I trafil.
As, na drugi raz bede pamietac.
yes2.gif

Igusiad?? Wez sie nie wyglupiaj, prosze. Przykro mi ze masz takie odczucie, bo ja nie mam wrazenia obcosci w Twoich wpisach. Nie czuje wobec Ciebie dystansu. Jestes jedna z nas i tak Cie odbieram - nic kompletnie mnie w Tobie nie "stopuje", no "mojas Ty". Co Ci jest?
Linnea, ja dopiero w szostym i cholera mnie najjasniejsza z tej racji bierze bo tyle jeszcze dni, a kazdy moze przyniesc porazke... Kazdy ktory mija jest "do przodu".
Karollcia, 100 LAT I CZTERDZIESTU ROZBOJNIKOW! Ales Ty mloda laska...
laugh.gif

Zjola, dzis z powrotem ok. Wstalam skoro swit bo o 9:00 i kawke poranna blada nikczemnie wciagam. Mam dziki plan zaatakowac licytacje i popatrzec czy by jakich wloczek nie mieli - sweterki bym Jajku porobila.
Lady MK, polezec za dlugo to ja nie potrafie, ale wczoraj pospalam. Tu jest taki mechanizm ze jak nic nie robie to za duzo mysle a myslenie tez szkodzi bo czasem kiepskimi torami chadza.

Kłaczku to sztrykuj kochana ile wlezie :) Jajko na pewno nie odpuści sobie takiej okazji, chodzenia w mamusinych sweterkach. Dobrze, że wszystko się uspokoiło :-)

Wloczke musze upolowac. Chcialabym zrobic sweterki (Zimorodek bedzie - przydadza sie) i moze pledzik, czapeczki... Kiedys robilam i byly calkiem sliczne takie malusienkie. Adama i bliznieta mam zimowe, nim sie Adam urodzil, mial porobione kilkanascie sweterkow od 0 do pol roku, czapeczki, kapecki... Jedno z najfajniejszych zajec w ciazy.

tak , ja też sie ciesze że brzusio przestał boleć czy tam kluć kłaczku.
Ja również uważam wszystkie:tak: dziewczyny mi bliskie , bez wyjątki. Może to dlatego że sie nie znamy ,,do końca,,i jest nam łatwiej o wszystkim pisać , dzielić sie radościami ale jak trzeba to smutkiem również. Myśle że tutaj nie ma pisania aby komu sie przykro nie zrobiło to tak czy tak to napisze albo ze radość z kolejnych fasolek jest nie szczera. Bo właśnie że jest szczera na milion piećset sto dziewięćset:-D. Może igusiad ma teraz trudniejszy okres dla niej stąd to wynikać może. Ale laska wracaj do nas i tyle.
kłaczku musisz mieć dużo cierpliwości żeby tak dziergać , jak kiedyś próbowałam robić hafty ( na takim kółku) ale gdzie tam!

wiecie jak mnie dzisiaj bierze na oglądanie na allegro łóżeczek , ubranek i takich tam dla dzieciaczków, silny tem instynkt macierzyński oj silny , jak każdej z nas pewnie:tak:. Skarbonka sie zapełnia:tak: i tak sobie mysle ze jak będzie dzidzia to z tych pieniążków bede miała pożytek , więc motywacja jeszcze silniejsza.;-). A jeszcze dzisiaj usłyszałam ,,mamusiu jestem z Ciebie taki dumny , nie sądziłem że nie będziesz palić,,. sie łezka zakręciła , takie ,,dorosłe ,, te zdanie było.Ciesze sie po prostu.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kłaczku A ja robiłam kiedyś na szydełku namiętnie i nałogowo. Teraz nie mam czasu cholewcia :( mam pomysł na sukienkę dla siebie tylko casu ni mom :( Sweterków dla maluszka na razie robić nie będę, bo chłop by pomyślał, że coś ze mną nie halo.

Anulka wszystkie bliskie, no właśnie :tak:

reklama
Anulka ja tak sobie pomyślałam, że może ja ten nick zmienię. Może to jakaś dobra wróżba będzie? Tylko na Zioła czy na Ziółko jak myślisz?

Oj właśnie weszłam na ustawienia i z tego co widzę, to nicku nie da się zmienić ale Wy możecie mnie tytułować jak chcecie :) Ja się domyślę.

Ostatnia edycja:
Do góry