reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjola nad Soline? cudowne miejsce , byłam w tamtym roku w Polańczyku, rewelka.Ogólnie cały klimat Bieszczad rewelacyjny. My dużo zwiedzamy , było co.Ja w tym roku nad morze , mam ciotke w gdańsku wiec noclegi gratis a i jedzonko w domu przygotowane , wychodzi taniej .A jeszcze w tym roku mnie remont czeka więc nie moge sobie za dużo pozwolić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My mamy wynajęty drewniany domek z trzema pokojami i salonem z aneksem kuchennym na dole. Przed domkiem miejsce zadaszone na grilla i czego więcej potrzeba. Jedziemy w 6 osób + dzidziuś (o ironio w tym samym wieku jak mój miał być, ale już przywykłam). Na jeden weekend dojedzie jeszcze jedna dwójka i będzie wesoło :)

No My też mieliśmy właśnie taki domek , widok na jezioro , fajna sprawa.I nie tyle ludzi co nad morzem , ja nie lubie tłumów , wole spokój.Ale w tym roku niestety nie zobacze moich ukochanych terenów.

tymira a już kurde myślałam, że z Elblągiem coś nie tak... ja teżbardzo chwalę sobie ten szpital. Rzeczywiście z Nowego Miasta to lepiej do Olsztyna. Teraz nam się uda prawda??? :)

karolcia 81 życzę ci z całego serca aby twoje marzenie się spełniło!!!! i trzymam mocno kciuki!!!!

kłaczku oj zazdroszczę ci tych twoich umiejętności. Fajowe takie sweterki :) niestety moja babcia jak to mówi " już ma nie te oczy" i takich skomplikowanych rzeczy nie dzierga

anulka to że syncio jest z ciebie dumny powinno być dla ciebie największą motywacją :) no ja też oczywiście dumna jestem :)

no nic babki zmykam do roboty, oczywiście pełna wigoru i wogóle(czyt.zniechcona). Miłego dnia ciężaróweczki i staraczki i wogóle wszystkie. buziaki.

a dziękuję czuję się dobrze :) oprócz schizowania dotyczącego ruchów, niby coś czuję niby nie, sama nie wiem. W poniedziałek wizyta, w moje urodziny, więc chyba musi być dobrze :)

Będzie dobrze, magnusik,nie ma innej opcji, bo tą "negatywną" już wcześniej wykorzystałaś... ;-)

anulka, tylko pogratulować samozaparcia, no i mądrego i dojrzałego młodego mężczyzny... Na pewno jesteś z niego bardzo dumna... Życzę oczywiście dalszej wytrwałości, bo w końcu taka ważna motywacja zobowiązuje :-)

kłaczek, ale narobiłaś "smaka" tymi sweterkami i innymi rodzajami okryć... :-D Ja co prawda nigdy nie nauczyłam się dobrze machać drutami, ale dawno temu sklecałam jakieś szaliczki i nawet mi się to podobało, a teraz to mam ochotę podszkolić swoje umiejętności i znowu się zabawić w "radosną twórczość"...

Ostatnia edycja:
No i slusznie, Lady MK bo to zajecie tworcze i wciagajace, a przy tym zawsze mozesz sobie zrobic cos nietuzinkowego. Koncze pierwszego paputka dla Jajka. Zolte paputy dla Jajka... Noz, kurka...:-D

reklama
Do góry