reklama
Ups a ja się nie przyjrzałam. No całkiem fajny
Ja wolę takich suwaczków ni wstawiać, bo się będę nakręcać jak wariat. Są nawet dziewczyny, które wstawiają suwaczki, że jeszcze tyle, a tyle do dwu kreseczek. Ja chyba nie mam tyle wiary w sobie a szkoda
Ja wolę takich suwaczków ni wstawiać, bo się będę nakręcać jak wariat. Są nawet dziewczyny, które wstawiają suwaczki, że jeszcze tyle, a tyle do dwu kreseczek. Ja chyba nie mam tyle wiary w sobie a szkoda
poroniona84
Fanka BB :)
A tak mnie jakoś natchnęło na suwaczka Może i zapeszam takim posunięciem, w sumie wcześniej nawet się nie chwaliłam że coś się dzieje w tym temacie, ale tak naprawdę co ma być to będzie. Jedno jest pewne co by nie było i tak się będę martwić: albo tym że nie udało się zaskoczyć, albo tym że może nie udać się donosić. Cóż taki nasz popaprany los, ale trzeba walczyć bo co nam pozostało?
A tak w ogóle to mam frajde z obsikiwania testów, więc nawet jak będzie jedna kreska to przynajmniej spędzę ochotę na zabawę w "małą laborantkę"
A tak w ogóle to mam frajde z obsikiwania testów, więc nawet jak będzie jedna kreska to przynajmniej spędzę ochotę na zabawę w "małą laborantkę"
reklama
Anulka my mamy przymusowy, trzytygodniowy urlop w pracy. Zaczynamy od 30 lipca. Na suwaczku ten termin, bo już z moimi słoneczkami kociokwiku dostaję. A wyjeżdżamy w trzecim tygodniu sierpnia nad Solinę na tydzień Wcześniej małe wypady na motórku byle gdzie
Poroniona nie bój nic. Suwaczek nie zaszkodzi tu na pewno :-)
Poroniona nie bój nic. Suwaczek nie zaszkodzi tu na pewno :-)