reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kłaczku cieszę się, że już wszystko ok. Oddychamy głęboko i nie stresujemy się, tak?

anulka no jestem z Ciebie dumna :-). Oby tak dalej. Mój N. też jest w trakcie rzucania palenia i mówi, że straszny agresor mu się włącza.

Dziewczyny, zazdroszczę Wam tego dziergania. Ja to mam dwie lewe ręce, chociaż mój dziadek był krawcem. Niestety, nie odziedziczyłam talentów :-(

U nas piękna pogoda, więc przesyłam Wam Wszystkim słoneczne uściski

reklama
shehzadi mnie sie agresor też włącza ale postanowiłam że na nikim nie będe sie przecież wyżywać, musze sama to przejść i już:tak:U mnie też świeci na maxa ale ja po wczorajszym opalaniu na jakiś czas odpuszczam wylegiwanie sie na słoneczku.
zjola niech zostanie zjola, sama wiesz że rozpoznasz ziółko czy zioło.

Anulka rozumiem, ze dalej nie kurzysz? Synuś musi być dumny z Ciebie! Ja tez kiedyś kopciłam ale teraz juz 5 lat nie palę :)

no nie kurze :tak:, jak narazie ,nie ukrywam że jest ciężko , nawet bardzo ,ale jestem dobrej myśli:tak:przede wszystkim CHCE uwolnić sie od nałogu bardzo kosztownego zresztą.

forum bb jak najbardziej:tak: , jedzenie oj nie tylko nie to:-D, z kijkami chodze od jakiegos czasu więc może nie przytyje za dużo.A guma potęguje apetyt niestety.

Z tą gumą, to fakt, no chyba że inna guma, hahahaha. Ale w naszej sytuacji, to bez sensu! Ale ja bredzę, rany Boskie! Kijków też czasem używam, rower teraz jest dobry. Może puzzle?

Zjolu ja i puzzle? przeca to cza mieć czas i opanowanie a mnie tego drugiego akurat najbardziej brakuje:-DGuma odpada pod każdą postacią. :-D:-D:-D
jak ja cos robie to albo musi sie od razu udać albo tym ciepia i już. Joga byłaby dobra, ale nie wiem czy bym umiała sie tak wyciszyć.
Zjolu a co to ja czytam wcześniej e jako takich staranek , przytulanek nie było ????a fasolke ma bociek przynieśc???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka a może skakanka, kurs tańca, aerobic, basen? Tu się można wyszaleć :), zmęczyć i schudnąć przy okazji. Ja kiedyś chodziłam regularnie na aerobic i taka byłam wykończona, że ciuchy na lewą stronę po wyjściu zakładałam a moja koleżanka usiłowała wyść bez spodni :-D

reklama
jedynie basen ,uwielbiam!!!!reszta mnie jakoś szybko zniechęca, próbowałam różnych sportów ale jakoś tak......o już wiem !boks tzn. ja rękawice i walenie w worek treningowy:-Dto by było dobre, bo sie na maxa można odstresować, no i przyłożyć w myślach komuś kto cie wkurza czy coś ...o to by mi pasowało:-Dwiecie jak ja bym w ten worek waliła!!:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry