reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku śliczne teściki i śliczne kreseczki :-). A, i suwaczek też. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Będzie dobrze, bo musi być dobrze.

A co do strugania wariata, to planuję to robić za jakieś 3 tygodnie. Chcę iść do gina na NFZ i namówić go na testy, których nie zdążyłam zrobić w ciąży. Nie wiem czy mi da skierowanie tak na piękne oczy, więc w razie czego będę musiała ściemniać.

reklama
kłaczku jescze raz ściskam cię mocno!!!! :D o tak się cieszę :D o tak :D

EMy progesteron nalezy brać tak do 16t stopniowo zmniejszając dawkę. Ja ostatni tydzień brania łykałam po 1 tabletce dziennie

asbardzo mi przykro, [*] dla Twojego taty, niestety wiem, co przeżywasz, niedawno też straciłam bardzo bliską osobę, ale nie będę was zanudzać

kłaczkugratuluję:):) bardzo się cieszę, oby te kolejne miesiące były bardzo spokojne, dzięki Tobie wiem, że mimo wszystko bardzo chcę być znowu w ciąży:)

klaczku faceci boją sie chyba jeszcze bardziej , babki pogadają z innymi babkami , poskarżą sie , pożalą , a facet?zostaje z tym sam , przynajmniej u mnie tak jest bo mój K. (pisałam wcześniej M. bo chodziło mi o męża M jak mąż, a to krzychu)nie potrafi rozmawiać z kimś innym jak tylko ze mną o naszej stracie , staraniach, o bólu i strachu.Mówi że jak będzie dzidzia to będe leżeć całe 9 mcy:-DKiedyś mi powiedział ,,obiecaj mi że już tak sie nie zdarzy,, niestety nie mogłam mu obiecać , wiem że jego strach jest taki jak i moj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Klaczku. Nie jesteś w 3 tygodniu. Jutro skonczysz pełen 4 a pojutrze zaczniesz 5. Jeśli suwaczek pokazuje 4 tydzień i 1 dzień to jest to już pierwszy dzień 5 tygodnia. Lekarze tak liczą. Zajęło mi to troszke zanim sie polapalam. Czyli u mni dziś 12t 1 dzień czyli dzis zaczelam 13 tydzien.

Witajcie w ten poniedzialkowy bardzo słoneczny poranek
No wróciłam do zywych.Mały w koncu w przedszkolu a ja mogę popracować.
Dziś rano byłam na pobraniu krwi bo jutro wizyta wiec musze miec swierze wyniki.
A tak pomalutku sie kula.
Teraz juz bede z BB na bierząco.
pozdrawiam

witam wszystkie drogie panie :D

kłaczek no cudne te twoje kreseczki, co do kresek widmo beta to raz do tego dochodzi czułość testów - zazwyczaj paskowe mają mniejszą - ale to nie reguła
a jak patrze na suwaczek to najchetniej bym podskakiwała na tym stołku, ale niech se M pośpi

balbi trzymam za ciebie &&

winki80 za ciebie i twojego dzieciaczka && i dzisiejsze badania

AS 76 własnie odczytałam to co mi napisałas na privie, dziekuje ci bardzo i ściskam mocno, jestes kobitko wielka

dobra zmykam narazie poprzesadzać kwiatki w ogrodzie,
aa ps jak dostaniecie bona z ikea do skrzynki nie wyrzucajcie serio rozdaja "za darmo" w niektórych sklepach mozna łaczyc do 5 bonów na jeden paragon w weekendy (jak maja duzo ludzi) za 100 można juz jakis konkret kupić - a w sumie dostać trza tylko przekroczyc ta stówę czy tam 20 zł (bo w takich nominałach sa bony po 20 zyla) o wiecej niz jeden zł

trzymajcie sie kobitki - zafasolkowane odpoczywajcie

reklama
Wchodzę po weekendzie, a tu radość przemieszana ze smutkiem. Los jest przewrotny, ale jak widać dąży do zachowania równowagi w przyrodzie- jedym daje innym zabiera.
As przykro mi bardzo z powodu śmierci taty :-(Nie chcę pisać banałów, ale gdziekolwiek teraz jest, na pewno nie cierpi. Odszedł otoczony rodziną, miłością, opieką... Nie każdemu jest to dane...

Kłaczek GRATULACJE Ale powiem szczerze, że zaskoczyłaś mnie :-pObaliłaś moją teorię mówiącą o tym, że przy 200%-towym parciu na dziecko i technicznym podejściu (liczenie, temperatura i inne naleśniki) szanse na powodzenie spadają do zera, bo psychika blokuje. A tu proszę chcieć to móc :-) Suwaczek z zimorodkiem wymiata.
A teraz moment szczerości z mojej strony. Jak przyszłam na te forum i zobaczyłam stan zaawansownia Twojej geriatrii pomyslałam sobie kobieto puknij se w łeb, masz już tyle dzieci a teraz jeszcze "na starość" masz jakieś fanaberie i bobozachcianki... Ale z czasem jak Cię "poznawałam"- charatker, sposób bycia, spojrzenie na świat, relacje z dzieciakami... teraz jest mi głupio że tak źle na początku o Tobie myślałam :sorry2:. Teraz zazdroszczę Twojemu zimorodkowi takiej zaje...stej wyluzowanej, nieco postrzelonej matki :-) sama chciałabym taką mieć ;-) Niejedna 20latka mentalnie jest dużo starsza od Ciebie. Mam nadzieję, że sama dla swojego potomka kiedyś będę chociaż w połowie taką matką-kumpelką.
Więc zimorodku korzystaj z szansy, bo taka matka nie trafia się każdemu :-)

Do góry