Bibiana
Fanka BB :)
Kłaczku dopiero 2 dni mi się spóźnia...ale tak już od 6 mnie brzusio boli myślałam,że wcześniej @ dostane, co chwile sprawdzam, ale czysciutko....chyba bym chciała żeby to Fasolka była...nie dlatego, że chce Filipka zastapić, ale....jejku to chyba idiotyczne...chce być mamą ziemskiego dziecka, brakuje mi tego zapachu, brakuje mi takich małych rączek...ostatnio do syna mojej koleżanki mówie"chodź do mamusi" ale mi było głupio....
Ola** straciłaś córeczki i też to przeżyłaś...ja też myślałam, że umrę....nawet bym chciała...
Kłaczek a apetyt mam jak nigdy, właśnie zjadłam 6 szaszłyków i dużo sałatki, a mam ochote na wielką pizze...przy filipku miałam na odwrót, nie miałam w ogóle apetytu, przytyłam aż 8 kilo które po porodzie poszły nie wiadomo gdzie....ale może sobie poprostu wmawiam....
Ola** straciłaś córeczki i też to przeżyłaś...ja też myślałam, że umrę....nawet bym chciała...
Kłaczek a apetyt mam jak nigdy, właśnie zjadłam 6 szaszłyków i dużo sałatki, a mam ochote na wielką pizze...przy filipku miałam na odwrót, nie miałam w ogóle apetytu, przytyłam aż 8 kilo które po porodzie poszły nie wiadomo gdzie....ale może sobie poprostu wmawiam....
Ostatnia edycja: