reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kłaczku aleś nam tu wiadomość sprzedała:) huuuurrra, ależ się cieszę, kibicowałam Ci już od bardzo dawna i dzielnie nadal trzymam kciukasy za powodzenie misji:)

As kochana, wyrazy współczucia i (*) dla Taty, a Ciebie ściskam mocno.

karolcia33 ależ Tobie ten suwaczek zasuwa:) już połowa

kasia2011 Tobie też gratuluję, bo jeszcze nie zdążyłam, i nudnych pozostałych 8 miesięcy życzę;)

U nas dobrze, maluszek nie męczy, znaczy grzeczny od samego początku jest, hehe odpoczywam dużo, bo na zwolnieniu siedzę sobie do 19 maja, wtedy wizyta i będę mieć kolejną okazję żeby zobaczyć maleństwo:)

Wszystkie niewymienione dziewuszki pozdrawiam cieplutko, dla Aniołków (*) (*) a za wszystkie starające się jak zwykle paluchy zaciskam, nawet te u stóp:)

Ostatnia edycja:
reklama
As tak mi przykro :-(...trzymaj się kochana....

specjalnie szybciutko zajrzałam co tam u Kłaczka a tu proszę taka super wiadomość :-) GRATULACJE !!!!!

Karollcia, ja w Boga wierze, tylko z instytucja Kosciola mam problem. Z tym co zrobilo sie ze wspolnoty wiernych na przestrzeni wiekow. Nie ukrywam, dali mi w kosc ksieza - widocznie mam pecha i czesciej trafialam na dupka w sutannie niz na kaplana. Pontyfikat JPII to dla mnie masa wspomnien i swiadomosc wielkosci tego czlowieka - jesli w pewnym momencie nie dokonalam apostazji, to wylacznie dzieki Niemu.
Kasia, dziekuje. Ciesze sie jak cholera, ale i obawiam... Ciesze sie bo mamy poczatek, a co dalej - to sie okaze. Staram sie wierzyc. Od dawna sie nie modlilam, w ostatnich tygodniach tak - jesli ta modlitwa zostala wysluchana, moge byc spokojna. Jesli nie - nic nie zmienie. Chyba zawierzam.:szok: Ja?
Emy, :-D Termin by mi wychodzil na 16, ale znam kogos kto bardzo by chcial, zeby trafic na 13-ty stycznia. To Rajmund i jego urodziny. Jesli chlopiec, to Karol, dziewczynka bez zmian - Zofia. Nie lykam i nigdy nie lykalam kobiecych imion przerobionych z meskich - wszelkie Patrycje, Karoliny, Wieslawy, Stanislawy i Pauliny mi nie leza, wiec odpada. Oboje chcielismy od poczatku zeby dziewczynka byla Zosia - jedno imie, jedna mysl, zadnych innych propozycji. Co do chlopca mielismy rozne pomysly, ten jest spoza listy, ale Rajmund nawet okiem nie mrugnal jak mu powiedzialam. Zrozumial.
Jujka, tak wyszlo i wcale nie bede twierdzic ze przypadkiem bosmy sie orobili jak kroliki na koksie.
A_gala, spokojnie. Tylko spokojnie. Bylo nie bylo to dopiero blady poczatek marzen.

Ostatnia edycja:
As światełko dla taty (*)... trzymaj sie i trzymam kciuki za twoja mame zeby sobie poradzila i nie wpadła w jeszcze wiekszy dół.... cos o tym wiem niestety

kłaczek nie moglam nie napisac ty kociaro jedna :-D tak sie ciesze ;-) gratuluje i cos czuje ze maly Karolek wam ładny prezent zrobi w sylwestra :-)

Kłaczku 13 stycznia fajna data, Filipko się wtedy urodził:tak:
Ja nadal nie mam @ ale nie wiem nie wiem to chyba nie dzidzia, chciałabym, Mój M nawet się ucieszył, ale test powiedział, że kupimy jutro, bo zawsze jak robię to na drugi dzień przychodzi @ więc jeden dzień czekania więcej nie zrobi różnicy....ale brzuch mnie pobolewa więc chyba jutro będzie @ :-(

Cssss... Na razie to poczatek. Sam poczatek. Juz dwa razy bylo i dwa razy nie wyszlo - poczekajmy z fanfarami az bedzie z nami. To cale cholerne 40 tygodni. Csss.... Spokojnie. Wystarczy ze ja mam ochote tanczyc na ulicach i krzyczec calemu swiatu. W sumie to az mi dziwnie wobec tego co spotkalo dzis As - ja sie ciesze dwiema kreskami, ona zegna ojca. Smutne i jakos mi... nie do konca dobrze z radoscia.

Bibiana! Brzuch czasem pobolewa jak sie jajo zagniezdza! Mnie tez pobolewa i to od kilku dni. Ile masz spoznienia?

Ostatnia edycja:
ja tu wpadam po 100latach i co widzę:)

Kłaczek!!! ja tam już otwieram wirtualnego szampana bo tym razem UDA SIĘ!!!!!

buziam was wszystkie !pewnie większość mnie nawet nei kojarzy,ale ...ja wiem już jedno ,że uda nam się wszystkim!!!! trzymam kciukasy za każdą z was !!!a czasu na regularne czytanie jakoś ostatnio brak

As właśnie doczytałam:( przytulam:(

Jak nie kojarzy jak kojarzy? A juz fotke Julka to sie nie da zapomniec. Pomalutku, ola** - to dopiero sam poczatek.

reklama
Kłaczek od początku się zaczyna musi być ok!

Bibiana jejciu bardzo Cię przytulam .jak zobaczyłam Twój suwaczek to łezka mi się zakręciła nie jedna:( nie wiem jak Ty się tzrymasz,musisz być bardzo silną kobietką.podziwiam Cię naprawdę.
nie wiem czemu straciłaś synka po rzadko ostatnio tu wpadam.ale nei potrafię sobię wyobrazić tego co czujesz:(ja bym tego nie przeżyła

Do góry