reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

As dla Twojego Taty (*) niech spoczywa w pokoju...Pozna Twoje Aniołki...kochana trzymaj sie dzielnie

IZW ja tez z Tychów....ale mieszkam tu od ponad 2 lat i nie znam lekarzy za bardzo, chodziłam do Janika, którego uważam za lekarza z powołania, chodziłam z kasy chorych a opiekował się mną wspaniale, dał szanse urodzić się Filipkowi, bo długo nie było serduszka słychać....

Kłaczek bo ja się denerwuje:tak:

reklama
As- przykro mi.Swiatełko dla taty (*)Teraz Twoje Aniołki mają dziadka
Widziałam że przybyły nowe dziewczyny Witma was kochane chociaż powiem że wolałabym was poznac w innej okoliczności.
Swiatełko dla Waszych Aniołkow
klaczek-??????

A u nas ok.byłam pół dnia z Tymkiem na placu zabaw.A teraz bawimy sie w domu.
Pozdrowionka i milej soboty zycze

As... wspolczuje. Cholera, zycia krag... Jedni odchodza... Przykro mi tak bardzo... Trzymaj sie, Dziewczyno!
A my, bo po kolei nie spamietam.... A wiec: Aneta przerobila sie na pasiasty blond, co spowodowalo ze Jenny na jej widok sie rozplakala. Ops... Zdazylam zobaczyc tego royce'a - nie ma kanap, pooszlifowywane blachy, ale i tak czuje sie majestat i dusze. Facet ma jeszcze 2 Austiny z lat 30-ych, z czego jeden biedniutki i niekompletny, drugi w calkiem niezlym stanie, i 3 motocykle - Lambrette z 70 ktoregos, Royal Einfielda z 60 ktoregos i BSM starego jak sam swiat, ktorego sam skladal po kawalku i odrobil jak funkiel nowke. Bajera. No i zdazylam do biblioteki. Do Saversa tez, kupilam tescior. Oczywiscie go zrobilam zaraz po wejsciu do domu. Jest cien drugiej kreski - jasna, ale widoczna. Zakladam ze to wynik pozytywny bo jestem dopiero w terminie @ i robilam po poludniu. Wyglada ze jestem w ciazy... Dziewczyny, to moze zabrzmiec glupio, ale... jesli chlopiec, to nie Aleks jak planowalismy - jesli chlopiec to Karol, bo jesli urodze to wiem komu zawdzieczam. Z wiara u mnie roznie, ale ten Czlowiek zawsze byl dla mnie autorytetem.

Kłaczek:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale super wieści!!!!! ale się cieszę, ja to bym już wariowała ze szczęścia....kochana jutro to pewnie będzie już bardziej widoczna ta krecha....

AS wyrazy współczucia.
[*]
[*]
[*] dla Twojego taty i na pewno modlitwa. Trzymaj się dzielnie.

Klaczek gratulacje! Może wrzuć nam zdjęcie testu? :)

Bibiano, ja wlasnie staram sie nie zwariowac. Rajmund mial oczy w mokrym miejscu jak zobaczyl test, wtedy i ja sie poryczalam. Mam ochote powiedziec kazdemu kogo spotkam - obcym ludziom na ulicy, nie wazne - tylko wiem, ze to dopiero poczatek... Spokojnie. Tylko spokojnie - to dopiero poczatek drogi, wszystko sie moze zdarzyc.
Aga, dzieki. Postaram sie nie rozrabiac i w ogole jestem grzeczna.
Shehzadi, zrobilam fotke ale ta druga kreska na niej jest naprawde tylko cieniem kreski. To test paskowy, wiec caly jest cienki i byle jaki. Powtorze rano, powinno byc wyrazniej. Juz mnie zaczyna molec, ze poprzednio tez kreska byla taka blada... Brrr...
Kasiu, wie. Oczywiscie ze mu powiedzialam. Mial lzy w oczach. On tez wie ze to dopiero poczatek. Cieszy sie i boi jak ja.

A poza tym soraski, ale od rana zdazylam tylko wtrzachnac banana i musialam sobie salate przygotowac. Odzywiamy sie niskokalorycznie i zdrowo.

klaczek- no super:)ale sie cieszę.Ale bym cię usciskała:)Teraz to prosze sie dobrze odżywiać.
Co do wiary to u mnie lipa ja nie wierze i tyle ale Jan Paweł II to dla mnie ktoś ważny.umierał ja byłam w ciąży z Tymkiem teraz został beatyfikowany a ja znowu w ciązy moze to cos znaczy?ale w Boga nie wierze i juz nie uwierze.
pozdrawiam kochane

reklama
Oj! Dzień pełen emocji!

As-bardzo mi przykro
[*] Pokój jego duszy

kłaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech cię uściskam!!!!!!!!!!!! I ty to tak spokojnie przekazujesz?????? Buźka wielka i oby szczesliwie do konca, proszę nie mów ze jeszcze moze być róznie, moze byc tylko DOBRZE! W to trzeba wierzyć ze Karol czy Karolinka bedzie z nami po nowym roku. A ja sie urodzilam 15 stycznia, moglabys mi prezencik na urodziny sprawic????

anulka- ja wlasnie jestem na etapie czytania "potęgi podswiadomosci" przemawia do mnie, zaczynam wprowadzac male pozytywne wizualizacje, mam nadzieje ze pomoze, bo ja z tych co mają samodestrukcyjne ego i tymi negatywnymi myslami sprowadzam na siebie same nieszczescia

shehzadi- to prawda, nasze dzieci mają nas wesprzec w Dniu Sądu. Pamiętam, ze jak zmarli nasi chłopcy wyszukiwalismy specjalnie w Koranie czegokolwiek na temat dzieci nienarodzonych, jakie są, gdzie żyją, czy są w cele dorosłych czy dzieci, bo podobno w niebie mamy miec wszyscy przyblizony wiek. podobno one są na zawsze dziecmi i jest taki werset w Koranie mówiący, że są bezposrednio z Bogiem i bawią się wokół jego tronu.

A u mnie dzis dzien leniwca, poszlam na plażę, pobyczylam sie na maksa. Do meza zadzwonilam ze nie chce mi sie wracac do domu, obiecal ze zje cos na miescie i nie muszę gotować :) więc ja tez sobie zjadlam pyszny obiadek nad wodą, własciwie dopiero wrociłam do domu...

milego wieczoru!

Do góry