reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochani mój najdroższy tatulek odszedł do Pana dzisiaj o godzinie 13,35.
Do ostatniej sekundy głaskałam mojego tatulka po głowie i trzymałam za rękę.
Już nie cierpi
nic go nie boli
Teraz jest szczęśliwy

Pokój jego duszy (*) (*) (*)

reklama
as Pokój jego duszy
[*], wyrazy współczucia kochana. Tam gdzie jest , jest szczęśliwy.Poryczalam sie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
As ogromne wyrazy współczucia!!!! dla twojego Taty
[*]
[*]
[*]. Tam jest już mu lepiej! wiem co teraz czujesz... najważniejsze że byliście z nim do końca. W dzień kiedy umarł mój dziadek ( dwa tyg po moim zabiegu) siedzieliśmy z nim cały czas, na chwilę pojechałam z siostrą do domu...zaczekał na nas jak wróciłysmy odszedł po jakiś 20 minutach.
Jutro robię taki obiad parapetówkowy dla rodziców i babć. Dziadek też miał być...obiecał.... bardzo czekał.... tylko nam się remont o pół roku przedłużył... As bądź silna!!! co ja gadam ty jesteś silna!!!

Kłaczku trzymam kciuki!!! ogromnie!!!!

AS [*] dla taty, bardzo mi przykro ... jedyne co moge powiedzieć na pocieszenie, ...że takiej śmierci bym chciała przy najbliższych gdzie ostatnie spojrzenie to spojrzenie w znajome i przepełnione miłością oczy. I dla was i dla niego w tej chwili najistotniejsze było to że mogliście sie pożegnać... zreszta jak to sie mówi "to nie żegnam, ale dowidzenia czekam na was w świecie bez smutku i cierpienia" trzymaj sie kobitko sciskam mocno

eh ....

anulka16 ta jestem z Tychów, mieszkam 5 min drogi od szpitala woj., zabieg właśnie tam na patologii miałam, chodzę do Gwary, nazwisko twojego lekarza znajome, ale nie wiem skąd z moich znajomych 90% chodzi do Gwary, parę osób do Dyrdy i do Zawadzkiej

kłaczek ja dalej && juz mnie nosi :D

no mam nadzieję że uda mi sie jeszcze dzis do was zajrzeć (goście, ogródek itp) jak nie to do jutra

licze na same dobre wieści :D

Ostatnia edycja:
as dla taty (*)(*) przykro mi
klaczek ja tez trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
zmiana planów ojciec z moim M zamierzaja dzis jeszcze połozyć styropian na jednej ścianie domu - grill przełożony na jutro i tak nie ten teges oni by rabotali a my przy grillu relax, ale znając nasze szczęście do grillowania pewnie będzie lało

zatem kłaczek czekamy i &&

Do góry