reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale sobie podsmie****ki urzadzasz, Lady_MK, z naczelnej geriatrii... Nieladnie, psze pani, nieladnie... Ale cos Ci jeszcze wrzuce z "mojego kawalka swiata".

a kiedy znów przyjdzie maj
i zakwitnie twigmoore woods
pianą rododendronów
w szlachetnej czerni cisów
czy będziemy spacerować
szerokimi ścieżkami
nad wodą po której krzyk gęsi
jak zapomniana łódź biegnie
moje twigmoore woods
stojące w wiosennej krasie
w fioletach i błękicie
moje marzenie spełnione
mój niespełniony sen...

reklama
kłaczek, No i widzisz, sama właśnie udowodniłaś, że to nie żadne podśmie****ki... :-) Świetne, naprawdę... A z tym tomikiem, to ja baaardzo na poważnie :tak: Co do geriatrii, to ja tak chyba zwykle "miętę przez rumianek"... W "realu" mam psiapsiółkę w twoim wieku i naprawdę świetnie się rozumiemy, nadajemy na tych samych falach, jak się to zwykło mawiać, a tych 11-tu lat różnicy jeszcze nigdy nie dało się odczuć... W sumie bardzo mi ją przypominasz, bo Marzenka to też takie młode duchem i ciałem jak najbardziej oczywiście :-) dziewczątko, co humorem tryska i zaraża pozytywnym podejściem do życia na każdym kroku. Tyle, że ona poetką to na pewno nie ma szansy zostać...

Tak jak i ja - w kwestii ostatniego zdania. Co do "mlodosci duchem" to chyba mi sie przytrafilo, ale z przymieszka starczego stetryczenia. Lapie sie na tym ze nie trawie roznych rzeczy, ktore bliznich bawia. "Swiat wedlug Kiepskich" uwazam za infantylny, naciagany, przewidywalny i powtarzalny w poszczegolnych odcinkach, gwiazda You Tube, pani Basia jest dla mnie zenujaca, techniawa mnie wkacza bo jak dla mnie muzyka powinna miec cos poza rytmem, nie lykam majtek wylazacych nad spodnie (szczegolnie popularne tutaj, sa nawet dostepne dzinsy z wszytym paskiem a la majtki nad pasem spodni), mam alergie na manghe i anime, clubbing, przesiadywanie zycia na grach komputerowych i pewnego rodzaju "bezklasie" wynikajace z owczego pedu badz odmozdzenia... Chiba starosc jednak

Hej laski!
Widzę że wesoło tu dzis od rana
O seksie nie mówcie głośno, bo ja zajechałam mojego na amen :)))) role się odwróciły! bo ja po tym clo i tych wszystkich hormonach przez ostatnie miesiace wogole nie mialam ochoty, a on mi tak codziennie marudził. W tym miesiącu drug free czuję się jak nowonarodzona, i ciągle mi mało. I jak się okazuje moja chwalipięta, ktora cytuję "zawsze chce i zawsze moze" wymięka. A moze jest w szoku?! Zawsze o tym marzył, a teraz niedowierza?
Dodatkowo po czytaniu tych czarodziejek co wieczór, i wyobrazaniu sobie tych ich opowiesci z klientami i nie tylko mam podwojną ochotę na zabawy :))

Dzis dam mu spokój. Obiecuję, bo nie dosypia chłopina :)

LadyMK, nasz kłaczek taka jest zdolna bestyja, niby ze zimnokrwista, ale chyba jej się termometr popsuł, bo temperamencik ma nie z tej ziemi. Jak jej nie było przezdwa tyg. to jakos się smutno zrobiło.
Sorry kłaczek, że tak o tobie bez ciebie, ale wybaczysz, bo nic złego nie piszę ;)

cos jeszcze mialam napisac, ah boox, przykro mi ze @ przylazla, uszy do góry, jak nie teraz to za miesiąc, szybko minie

zjola, takie daty sa trudne do przejscia, u nas jeszcze 15 dni, nie wiem czy podołam. a taktyka "jeden dzien na raz" super! tylko nie zawsze się da mysli skupic na tej jednej chwili, bo ciągle gdzies uciekają w przyszłosc, przeszłosc, nie wiadomo po co.

onaxxx- buzka! głowa do góry, co z tego ze kolezanka kwitnie w ciązy???? zaraz jej będą nogi puchły, bedzie miala hemoroidy i nie bedzie juz tak kwitła. Pomysl ile ty teraz mozesz, a ona juz raczej nie, w ciązy czy po porodzie. Wyszalej się, ciesz się sobą, bo kiedys na pewno zostaniesz mamą i nie będzie juz okazji

Witam waszystkie drogie panie:-)
ja tak z doskoku :rofl2::-)czytam was co dziennie staram sie byc na bierzaco
nie mam za bardzo kiedy pisac bo jestem ten tydzien z moim na urlopie i spedzamy sobie tak tylko we dwoje ten czas wiec przepraszam i trzymam kciuki za was wszystkie :-)
musze sie wam pochwalic przeszlam termin porodu ktory minol 27.02 i nie rozkleilam sie poszlismy z moim na grobek i zapalilismy swiatelko naszemu babelkowi i jakos tak cieplo mi sie zrobilo tak luzno tak inaczej .
a co do staranek to zbliza sie wielkimi krokami ten dzien kiedy zaczniemy juz nie moge sie doczekac, na poniedzialek jestem juz umowiona z moim gin i wyniki mam odebrac z badania ktore mi zrobi w srode i sie okaze co i jak mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
przesylam buziolki wam wszystkim:-)

Emy, co do sexu to podobnie u mnie - moj zawsze twierdzil ze "lubi ten sport", ale okazuje sie ze ja chyba lubie bardziej. Jak mi swego czasu powiedzial ze "dzis nie bo glowa boli" to myslalam ze padne - zaczelam kombinowac czy to odwrocenie rol za daleko nie zaszlo. Coz... On zasuwa w fabryce i garazu, ja zrobie zakupy albo i nie bo nie co dzien czegos nam potrzeba i mam tylko domowe sprawy - sie baba wybyczy to i diabel jej ogonem w d... miesza. Coz... I tak sie dosc czesto zabawiamy, wydaje mi sie ze jest jak najbardziej ok. Ja nie wiem jak to jest bo niby w d... pozar, a jednak temperatury podbiegunowe.
Kasia, dolaczaj do sexomaniaczek - robimy wiosenny wysyp.

klaczek jak tylko bede znac wynik to napewno dolacze :-)
mam takie male pytanko dziewczyny czy wy moze wiecie jak jest ze szczepionka na grype po jakim ona czasie jest zatwierdzona w organizmie chodzi mi dokladnie kiedy powstaja antyciala i czy jak ja sie zaszczepilam ostatnio to czy moge teraz juz od tego miesiaca sie starac czy poczekac jeszcze ten cykl

Witajcie dziewczyny.Ja dopiero wyzdrowialam po paskudnej chorobie.prawie tydzien goraczka ponad 38stopni i okropny kaszel.w poniedzialek bylam u mojej gin. ale wróciłam zawiedziona bo nawet USG mi nie zrobila i nie wiem co z dzidzia,czy nadal maluszek jest tam zdrowy :(na moja propozycje zrobienia USG powiedziala ze w badaniu ginekologicznym jest wszystko ok i ona nie widzi takiej potrzeby aby robic USG mimo ze wizyta prywatna i bym za to zaplacila.bardzo martwie sie czy z malenstwem wszystko dobrze.w srode mam prywatne usg w elblagu ale do tego czasu chyba dostane swira.powiedzcie czy po12tyg. istnieje mozliwosc obumarcia plodu-Zatrzymanie akcji serca itd,bez krwawienia?czy tylko do poronienia-z krwawieniem?

silentenigma jest możliwe obumarcie bez krwawienia. Ja zaczęłam krwawić jakieś 3 tyg po obumarciu płodu. ALe nie martw się na zapas, musi być wsio ok i tyle!!! A z tego co rozumiem to chodzisz do dwóch lekarzy na raz tak? Może lepiej tylko prywatnie do jednego co? Do takiego który zawsze jak będziesz się denerwowała to zrobi Ci usg. Przeciez z Malborka do Elbląga to chwila drogi

reklama
czesc Dziewczyny,
Mysle,ze to bedzie dobre forum dla mnie.Przed chwila napisalam dluuuugiego posta gdzie opisalam cala swoja historie ale nie moglam go dodac i wszystko mi zniknelo:(

Opisze moja historie pozniej, jeszcz raz....

Witaj, weszłam na forum, bo chciałam poczytać Twoją historię, zapalam
[*] dla Twojego Maleństwa i cierpliwie czekam :) Dla pewności może pisz w wordzie, a potem przekopiujesz :)

Testujące marcowo - czekam na te Wasze testy i jak tylko zobaczę boćka w okolicy to wyślę go do Was. ;-)

Trawa - no i bardzo dobrze, że zrobisz badania dokładne, bo leczyć coś na chybił trafił to bez sensu :tak:

Do góry