Onaxxx uszy do góry. Będzie lepiej. Przyroda nie lubi próżni Jak było źle, to teraz musi się wyrównać. Pusta, wypalona, która z nas nie zna tego uczucia. Ja nauczyłam się ostatnio patrzeć nie dalej przed siebie, jak do wieczora. Jeden dzień w zupełności wystarczy, żeby go sobie całkiem miło zorganizować. W ciągu jednego dnia wiadomo, że wielkie plany nie wypalą, więc nie ma co sobie nimi głowy zawracać. Psycha rośnie, pozytywów jakby więcej. Nie ma to jak krótkowzroczność, ha, ha.
Kłaczku ja widzę, że Wy macie podobną głupawkę do nas Mój M mi wczoraj kaptur z bluzy na nos naciągał i śmiał się ze mnie, że jestem niebieski kapturek. Ogonów nie mamy, ale też jest wesoło. Na razie na większym luzie niż u Was, bo nie jesteśmy na etapie starań, więc nie ma ciśnienia na testowanko. No chyba, że będzie wpadka.
Lady MK dzięki za skazanie! Proszę o jak najszybszy wymiar kary
A ja czekam na @ i już się franca 2 dni spóźnia, ale to raczej jakieś zawirowanie, bo u mnie cykle lubiły się wahać do ok 3 dni.
Pozdrowionka dla wszystkich kochane
Kłaczku ja widzę, że Wy macie podobną głupawkę do nas Mój M mi wczoraj kaptur z bluzy na nos naciągał i śmiał się ze mnie, że jestem niebieski kapturek. Ogonów nie mamy, ale też jest wesoło. Na razie na większym luzie niż u Was, bo nie jesteśmy na etapie starań, więc nie ma ciśnienia na testowanko. No chyba, że będzie wpadka.
Lady MK dzięki za skazanie! Proszę o jak najszybszy wymiar kary
A ja czekam na @ i już się franca 2 dni spóźnia, ale to raczej jakieś zawirowanie, bo u mnie cykle lubiły się wahać do ok 3 dni.
Pozdrowionka dla wszystkich kochane
Ostatnia edycja: