reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
(nie)dziekuje :-) mam duza nadzieje ze wynik bedzie oki :tak:

dziewczyny mam pytanie jak mam wstawic suwaczka bo nie bardzo mi to wychodzi nie bardzo rozumiem gdzie mam skopiowac ten kod:-) chyba ciemna jestem z tego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolcia33 jak masz niedobory żelaza to również bakalie, warzywa strączkowe, szpinak, cielęcina - nie koniecznie tylko wątrobka na którą nie zawsze ma się ochotę. A ja często dodaję mieloną wątróbkę z indyka do mięsa mielonego z którego robię kotlety np. i wtedy wątróbki nie czuć bardzo, podkręca tylko smak mięsa, a swoje robi:-)

Kłaczku wietrzę gębę w nocy, a w dzień jakbym nie nałożyła podkładu to nie mogłabym się pokazać w pracy (pracuję z klientami etc), a jest naprawdę słabo. Używam natomiast dobrego podkładu z apteki. No cóż, mam nadzieję, że mi to lada moment zejdzie, jak tylko poleci czerwona stróżka :-)

ale mam dzis dzien leniwca:-) niedlugo do pracy a ja nic dzis nie zrobilam, sterta prasowania czeka, a ja dzis tylko na kompie siedze ale tak mi sie nic nie chce:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny..

Byłam u gin w szpitalu i wiem tyle, że.... nic nie wiem.. Jutro mam jechać prywatnie, bo tam w kompie ma wszytskie moje badania a musimy wiedzieć jakie badania robić... No i sprawdzimy czemu nuie mam jeszcze @.. Ale ja mam pecha, więc pewnie to cysta.. No nic... jutro wizyta o 13.30... Aaaa.. oczywiście wyniki hist-pat nic nie wykazały oprócz tego, że ciąża była i żadnych złych rzeczy nie ma...
\
Skierka super wieści..

Onaxxx - dla Marysi
[*]
Skierka188 - no to teraz proszę już tylko pozytywne myśli i nie stresujemy dzidzi niepotrzebnie
Aniunnia - powiem Ci, że czekam z niecierpliwością co powie Twoja pani dr
EwelinaK - u nas po staremu :) A jak Lucyferek? Remont do przodu?

Onaxxx po pierwszym poronieniu też nie miałam @ i po badaniu okazało się ,że mam cystę po zabiegu... Za drugim razem @ przyszła w terminie.. a teraz już dawno powinnam dostać @ a ja nawet się na nią nie czuję...

mart81 ja ma ten sam problem na twarzy mniej troche tylko na brodzie ale na plecach, ramionach i dekolcie masakra poprostu tyle mialam wyprysków teraz juz mi schodzą bo wysuszam na solarium ale zadnej tapety nie nakładałam. Ty tez nie nakładaj bo tylko bedzie ich wiecej. myśle ze to od hormonów. @ nadal brak.

kłaczek w wypisie ze szpitala bylo napiszane: Echa płodu i pęcherzyka żółtkowego nie uwidoczniono. nie bylam jeszcze u gina i nie wiem co to za bardzo znaczy.

aniunia nie strasz mnie bo ja tez nie mam @. jak nie dostane do konca miesiaca to zadzwonie do gina.

reklama
Mart, współczucie... Wściekłabym się ze studyjnym makijażem, czy grubą tapetą cały dzień. Jak masz możliwość to próbuj suszyć - słońce świetnie działa.
Asia, tak na mój gust to wygląda jakby nie stwierdzono płodu i pęcherzyka, że go nie było - albo się ewakuował przed scanem albo nie rozwinął. Kurcze, ja prędzej coś kumam jak fotkę widzę... Miałam podgląd na monitor jak robili mi scan - widziałam co jest. Czy raczej że nie ma tego co być powinno. Ciekawe, że jak teraz robili kontrolny to już nie było drugiego monitora.

Do góry