reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zjolu, ja za wszelką cenę chciałam uniknąć zabiegu i bardzo się cieszę że się udało. Widziałam że pielęgniarki były zdziwione że nie chcę zabiegu - nie ukrywały tego. Mówiły że naturalne boli, że mogę silnie krwawić, potem to samo przy pigułach, ale potwierdzały że to najlepsze jeśli chcemy znów próbować - niewygodne, ale najzdrowsze. Teraz będziemy mogli znów zaczynać. Od nowa...

reklama
(nie)dzieki dziewczyny. Kurcze ja sie wogole nie czuje tak, jak pokazuja testy. Dzis oczywiscie test powtorzylam. Lekarz kazal mi sie jak najszybciej starac bo ponoc im szybciej tym lepiej. I pierwsze 3 miesiace po poronieniu sa najlepsze. A ja?? 2 miesiace po i sie w 1 cyklu udalo?? Chcialabym...
wiola9 zaciskam z calych sil!!

Witajcie kobietki:)

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i mocno kciukasy ściskam żeby Wam czas do rozwiązania spokojnie i szybko minął&&&&&&&&
Wszystkim nowym Aniołkowym Mamusiom bardzo współczuję i zapalam (*) dla Aniołków.
Czarna któregoś razu wspomniała mój nick, że się nie odzywam...ja tak naprawdę nie bardzo mam o czym pisać, ale wiedzcie, że każdej kibicuję i kciuki mocno trzymam i czytam Was z zapartym tchem co dzień (ostatnio przez kilka dni nie miałam czasu na neta, byłam poza domem, więc po powrocie miałam do nadrobienia troszkę, ale dałam radę, choć i tak nie odpiszę teraz każdej z osobna....:( Ale bardzo się cieszę, że taki wysyp mamy!!

A u mnie cóż, nic nowego, starania jakoś tak z boku, ani się staramy ani nie i czas jakoś biegnie...już niedługo rok będzie od straty...Staram się nie myśleć, ale nie zawsze się udaje...Teraz czekam na @ nieszczęsną, coś się spóźnia, ale podejrzewam, że to wynik ostatnich wydarzeń i stresu z nimi związanego (śmierć szwagra), bo raczej na ciążę się nie czuję (test pokazał I)...Tak więc czekam spokojnie (z bólem głowy dzisiaj, przeszkadza mi bardzo, bo ja rzadko miewam bóle głowy) co się wydarzy...
I pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!! Buziam

hej dziewczynki!!!
lenka bedzie ok maluch w tydzien podrosnie:tak:
dzis mija 11 miesiecy odkad odeszla Marysia:-(i tak mi smutno, mialaby juz prawie
5 miesiecy....ehh do du.... to wszystko
poszlam do apteki po leki dla rodzicow prawie 300 zl zapalcilam koszmar, tylko sie leczyc
porobilam sobie wszystkie badania cala biochemie, hormony, wirusy, markery nowotworowe i wszystko ok, jeszcze tylko p-ciala kardiolipidowe i AMH

Witam dziewczyny:-)
Magda__Mr i Lenka29- gratuluję mocno i trzymam za Waszą czwórkę kciuki:happy2:

ja czekam dalej , co ma być to będzie. teścior walnę dopiero jak nie przylezie@ czyli pod konec miesiąca.

pozdrawiam;-)

zjola AMH to anty mularian hormon okresla rezerwe jajnikowa i stopien wygasniecia czynnosci jajnikow, a moj wiek geriatryczny wiadomo...a komorek jajowych jest tylko tyle ile wytworzy sie w zyciu plodowym

A to nie jest tak że jak rezerwy padną to po prostu zaczyna się menopauza? Kurcze, z tym wiekiem to może przestańcie, co? Onaxxxx, żebym ja Ci nie powiedziała prawdy...A,powiem - co mi tam - młoda d... jesteś jeszcze!

reklama
Do góry