reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
siekierka - trzymam bardzo mocno. Napeno będzie wszystko ok. Ja też przed każdą wizytą będę się denerwować.
zjola - a przypadkiem nie zaskoczyłaś?

Hej
Wszystkie najlepszego z okazji walentynek dla Was:-)
Mam pytanie - czy na poczatku ciazy boli brzuch identycznie jak na @?? I plecy??
Z moich obserwacji wychodzi, że 50% dziewczyn zaczyna ciążę właśnie takimi bólami, także trzymam kciuki, zrób może teścik albo ćwicz cierpliwość ;-)

Wczoraj wogule z nim nie rozmawiałam i powiedziałam mu ze walentynki tez niech sobie daruje.Mam dosyć!!
Tym razem nie popuszcze.NO WYŻALIŁAM SIĘ
Hormonki szaleją :-p

A ja się pochwalę, że już mam kartę ciąży :rofl2:
Gratuluję, super ta książeczka nie? ;-) Tylko ją miej przy sobie zawsze jak wychodzisz.

Kłaczek, Skierka188 – powodzenia w gabinecie, na pewno będzie wszystko ok. :tak:Skierka - Ty pewnie już na połówkowe się będziesz umawiać powolutku :laugh2:
As - miłego urlopowania się :-p

Lilijanna- własnie nie wiem kiedy pojde na to polowkowe:) wiem ze dzisiaj bedzie ogladal moje malenstwo na usg i mierzyl wszystkie kosci czy sa wporządku. Masakra. Ale strasznie sie z jednej strony ciesze bo minelam ten okropny 12 tydzien wiec mysle ze tym razem moze sie udac.

Linnea82 - oj takk;/ Ja w dzien wizyty jestem tak zdenerwowana ze nie umiem nad soba zapanowac. Na poprzedniej wizycie przed usg nawet sie nie patrzyłam na monitor;/ Nie wiedzialam ze tyle stresu bedzie mnie to kosztowalo. Ale damy rade:)

Dziewczyny powiedzicie mi czy kapiele w wczesnej ciazy moja wplynac na obumarcie fasolki?

Hej dziewuszki!
Witam się Walentynkowo...
Coś czuję, że wieczorem będzie ogromne trzęsienie ziemi ;-)
Ku uciesze waszych panów proponuję:

Natomiast w kwestii odwdzięczenia się:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Edit:
Dziewczyny powiedzicie mi czy kapiele w wczesnej ciazy moja wplynac na obumarcie fasolki?

Witaj
Gorące kąpiele we wczesnej ciąży nie są wskazane....

Skierka, 3mamy.
Karollcia, Lilijanna, jest ok. Nie ma strzępa, w ciąży też nie jestem, pani zrobiła dokładny, dowcipny scan macicy i powiedziała że są maleńkie zwłóknienia jakie zwykle robią się z wiekiem, ale jak na moje 43 lata to i tak są znikome i tylko w dwóch miejscach. NIe zagrażają w żaden sposób ew. ciąży, jeśli urosną mogą nasilić objawy bólowe podczas miesiączki i to wszystko. Zaleciła odczekanie do pierwszej @ po poronieniu, żeby organizm się wyrównał hormonalnie, powiedziała że miesiąc w przód czy w tył różnicy nie stanowi, a pierwsza rzecz o jaką mnie spytają przy kolejnej ciąży to data ostatniej @ i mogą być mocno zdziwieni jak powiem że w połowie października.:-DOgólnie było w porządku, w porywach do wesoło. Ulżyło mi jak cholera - nie bujałam się na darmo, unikając zabiegu. W zasadzie mamy zielone światło, ale dobrze by było jeszcze na @ poczekać.
As, Mielno jest piękne - bawcie się dobrze.

hej dziewczynki !!!
no to mamy Walentynki ktorych ja nie lubie, a dzis robie swieto Waledrinki :happy: wlacze jakis placzliwy filmik i poswietuje
za wasze wizyty &&&&&&....bedzie ok
anka zapraszam na waledrinkowa impreze odrazu humor ci sie polepszy...
milego wieczorku Walentynki:-)
vjolka super ten ? nie wiem co - to co wstawilas

Anka", wyluzuj! Czemu "olałyście"? Jesteś zauważana, ale... Co chciałaś przeczytać w odpowiedzi na ten post? Podziękowanie? wpadłaś ostatnio z miesiąc temu albo i lepiej, krótkimi życzeniami noworocznymi - miłe jak najbardziej - ale jakby mało rozwojowe w kwestii dyskusji. Może nie masz potrzeby dzielenia się swoimi sprawami - ok, wylewność nie jest obligatoryjna, ale może spróbuj (jeśli możesz oczywiście) nieco uczestniczyć w życiu tej grupy jaką stanowimy. Nie "fochaj" się, proszę - nikt nikogo nie olał bo tu się (o ile widziałam) ludzi nie olewa... Może po prostu brakło tej iskierki przewodniej dla rozwinięcia rozmowy.

Kłaczek- nie podziękowanie- bo za co?? odpowiedz na moje pytanie.( czy robic bete czy nie).

Przepraszam za taki głupi tekst, skasuje go w ogóle.

mam już dosyc tego czekania czy jetem w tej ciąży czy nie, ileż można.

a dziś to już załamkę mam, i napisałam bzdure!
jak wczesniej napisałam czytam dzień w dzień, a z pisaniem to właśnie tak jak piszesz. pozdrawiam.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
klaczek-super że wszystko ok.Jednak powiem ci babo miałaś nosa żeby nie robić zabiegu.no to teraz to pierwszej @ i trzymam kciukasy.tym razem będzie ok.zobaczysz.nie ma innej opcji.Ten rok jest nasz!!!
anka-klaczek ma racje.I jak nie chcesz tutaj z nami byc to przecież nikt na siłe ciebie nie trzyma.widocznie nie masz takiej potrzeby.a jeśli chodzi o bete to zrób jak uważasz.Zrobisz to się może uspokoisz a nie wyżywasz się tutaj!

Do góry