anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Anastazja.. mnie też tak dopadło z tym tyciem.. dlatego wzięłam się za siebie i byłam u dietetyka.. Teraz czuję się świetnie.. nie taka pełna i w ogóle.. czuję ,że chudnę Może też zrób sobie dietę.. A Ty już miałaś @ ? ja nadal czekam i boję się, że to cysta..
Postanowiłam, od poniedziałku dieta, no bo jutro zabieram męża na kolacje walentynkową i to do Wierzynka ( fajną mają ofertę - dziewczyny z Krakowa - bierzcie mężów:-)), no a w niedziele będzie rok jak zaręczyliśmy się, więc pewnie też nie obejdzie się bez jakiegoś winka, a wiadomo alkohol to nie tylko % ale i kalorie.
Ja już jestem po @, dostałam jeszcze 29 stycznia, a zabieg miałam 3 stycznia, strasznie się bałam że coś jest nie tak bo mnie lewy jajnik baaaaardzo bolał, ale na wizycie mój gin zrobił USG i wszystko jest już w normie. A miałaś wycinaną cystę czy farmakologicznie leczyłaś?
Emy - nie łam się, i nie mów że nie chcesz mieć dzieci , bo sama siebie oszukujesz. Myślę że najlepiej będzie jak olejesz lekarzy, leki i starania, może macie tam za ciepło?;-) Zapraszamy do Polski, przy takiej temperaturze przytulanki dla przyjemności są przyjemnością
kłaczek , iza - Ja jak byłam w ciaży z Nelcią robiłam prześwietlenie płuc ( ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem ) i co? wszystko było w porządku. Oprócz tego chodziłam na takie odchudzanie Vacu fit, rollery itd. Jak tak patrzę na te wszystkie nasze starania to dochodzę do wniosku że trzeba chyba przestać się starać żeby stał się cud.
&Ewcia - no ten rok myślałam że będzie lepszy , ale póki co tylko pod górkę, o wszystko trzeba walczyć , nawet o głupie przedłużenie umowy na telefon, ale to już nie będę o tym pisała. Oby jutro było słońce, bo jeszcze parę takich dni jak dzisiaj i jadę do Emy, w hurghadzie 34 m2 kosztuje już 50 tys. zł ponoć. Emy - potwierdź albo zaprzecz:-)
trawa - cześć , widzę że ostro trenujesz, a waga nie leci bo może wodę masz w organizmie, nie pij za dużo czarnej herbaty. Kiedy Wy zaczynacie się starać? Mozę się spotkamy na porodówce? ;-) Narutowicza teraz jest jak hotel 5*