reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
lusia - to prawda organizm musi wrócić do siebie, jeśli takie rozregulowanie będzie dłużej trwało to idź do lekarza i zrób badania - będziesz spokojniejsza a moze ustawi ci jakieś leki, żeby wyregulować cykle. Ja teraz mam śmiesznie bo raz mam co 23 dni a raz co 30 dni, a zawsze miałam koło 27dc - to dezorientuje bo człowiek nie wie co się dzieje - wiem co czujesz.

ziola - trzymam za dobry wynik = zero gada!
Boox2 - witaj! może poszukaj lekarza bardziej dostępnego dla ciebie, do końca lutego jeszcze daleko...

Emy - cierpliwości.... rób jutro :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&

mojemu mężowi spodobało się wasze powiedzonko "boboseksy" ;-) chyba chciałby i już dziś spróbować ;-)
lecę na siłkę miłego wieczorka!

aniunnia no to dobrze bo juz zaczelam sie martwić. jutro jest 28 dni wiec moze dostane bo dzisiaj jakaś wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i głodna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chodze dobrze że mój M w pracy:-):-D w jak tam ze starankami planujesz??

asia ja narazie nie planuję.. czekam na moją gin i decyzję jakie badania i gdzie..bo trzy razy to już dla mnie za dużo.. Jestem wyczerpana, zdołowana i w ogóle.. Dziś byłam u dietetyka i zaczynam dietę.. Choć powiem szczerze, że samej przez tydzień udało mi się schudnąć 1,5 kg. Ale lekarz i wizyta to zawsze wieksza motywacja... W marcu lecimy to znajomych do Dublina.. odwiedzić stare "śmieci".. Gdzieś w międzyczasie będę robić badania.. A w zależności od wyników zobaczymy co dalej.. Na razie mam dość.. i już nic nie chcę planować.. A Wy kiedy zaczynacie??

Lina82- co Ty bredzisz kobito ?!jakie nie na ręke pisz co Ci leży na wątrobie i kropka, wiesz co narobiłaś mi ochoty i ukręciłam sobie sałatkę grecką hi hi
To dobrze ,że rośniesz nie martw się o usg wszystkie trzymamy mocno kciuki za Was:tak:
Patka- o urlopik fajowo masz:)
mi też by się przydał bo nie ogarniam ,a powinnam tak raz porządnie przycupnąć i nadrobić Was bo mi czasu już brakuje doba jest za krótka.

Isza- to je olej a co tam:)

Lusia05 - witaj kochana zapalam światełko dla Aniołka (*)strasznie mi przykro ,że poznajemy sie w ten sposób :-(
Trzymam za Was kciuki ,żeby wszystko się wyjaśniło pozytywnie i żeby był to może jednak dzidziol:tak:.

Karolcia- no no napewno będzie gorąco ,stara się chłopina:)wiesz nie kobieta jest jak wino .....nie:tak:

Kasia2011- to trzymam kcuki za staranka ,to nie tylko ja jestem wariatką?!:-D:-D:-Dja na serio czuję czasami w nocy obecność kogoś kiedyś sie bałam ,a teraz już przywykłam nie wiem kto to ani co to ,ale coś jest w tych znakach.

Aga2323- zdrówka córci życzę:-(
a u mnie nic ciekawego praca dom dom praca ,ale w sobotę jedziemy na disco poszaleć:tak:o jej palce już mnie bolą dziś nadrabiam forum od rana i niestety nie dam rady wszystkim odpisać ,ale pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna.

Witam Dziewczyny wieczorowo!! nie bylam tu dawno i nie dam rady nadrobic zaleglosci a naszrajbowalyscie .....hohoho:-)
widac ze nadchodzi wiosna i temat sexowo-starankowy na tapecie i dobrze....hmmm co to jest sex?????...juz nie pamietam:szok:no chyba czeka mnie celibat do konca zycia:-(
Dla nowych Aniolkow(*)

witajcie :) widze, ze temat związków został poruszony, ja długo nie mogłam odnaleźć tego jednego jedynego, aż w końcu 4 lata temu zjawił się w moim życiu Ten wspaniały mężczyzna, który od 8 miesięcy jest moim mężem :) co dzień dziękuję Bogu, że udało mi się Go spotkać na mojej drodze :)
Emy mam takie same odczucia co ty! też miałam testować jutro, okresu na razie nie widać i chyba nie zanosi się :) ale jakoś się boję...boję, że znowu będzie jedna kreska...test dzisiaj kupiłam, także grzecznie leży i czeka...

aniunnia ja czekam na pierwszą @ po zabiegu. potem ide do gina na kontrole, generalnie powiedzial ze po 2 @ mozemy sie starac ale chyba jeszcze troche poczekamy bo w kwietniu mamy malowanie w pokoju i gipsowanie wiec moze jak wszystko sobie zrobie tak jak chce to wtedy bedziemy sie relaksowac. generalnie nie planuje bo potem nic nie wychodzi. juz od miesiaca sie z M. nie przytulaliśmy!!!!!

nie odzywałam sie długo, ale czytam Was codziennie. Martwię się o każdą z Was, trzymam kciuki za staraniai za fasolki. Bradzo przeżyłam stratę kłaczka, martwiłam się o Emy jak jej długo nie było itd. Ale jakoś tak pisac codziennie nei potrafię.
u mnie dziś 2 kreski. No i radość i stres zarazem. Nie nastawiam się na dobre a ni na złe zakończenie. Po prostu będę żyć z dnia na dzień i modlić się by wsio było ok. Dziś jest 5 tydzień 2 dni. Leki wykupiłam, do lekarza wybiorę się za jakieś 2 tygodnie.
Pozdrawiam wszytskie bez wyjątku!!

reklama
magnusik - no to gratulacje!!! myśl pozytywnie - będzie dobrze! a przy dobrym nastawieniu maleństwo tylko korzysta!

Do góry