reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
lusia - to prawda organizm musi wrócić do siebie, jeśli takie rozregulowanie będzie dłużej trwało to idź do lekarza i zrób badania - będziesz spokojniejsza a moze ustawi ci jakieś leki, żeby wyregulować cykle. Ja teraz mam śmiesznie bo raz mam co 23 dni a raz co 30 dni, a zawsze miałam koło 27dc - to dezorientuje bo człowiek nie wie co się dzieje - wiem co czujesz.

ziola - trzymam za dobry wynik = zero gada!
Boox2 - witaj! może poszukaj lekarza bardziej dostępnego dla ciebie, do końca lutego jeszcze daleko...

Emy - cierpliwości.... rób jutro :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&

mojemu mężowi spodobało się wasze powiedzonko "boboseksy" ;-) chyba chciałby i już dziś spróbować ;-)
lecę na siłkę miłego wieczorka!

aniunnia no to dobrze bo juz zaczelam sie martwić. jutro jest 28 dni wiec moze dostane bo dzisiaj jakaś wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i głodna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chodze dobrze że mój M w pracy:-):-D w jak tam ze starankami planujesz??

asia ja narazie nie planuję.. czekam na moją gin i decyzję jakie badania i gdzie..bo trzy razy to już dla mnie za dużo.. Jestem wyczerpana, zdołowana i w ogóle.. Dziś byłam u dietetyka i zaczynam dietę.. Choć powiem szczerze, że samej przez tydzień udało mi się schudnąć 1,5 kg. Ale lekarz i wizyta to zawsze wieksza motywacja... W marcu lecimy to znajomych do Dublina.. odwiedzić stare "śmieci".. Gdzieś w międzyczasie będę robić badania.. A w zależności od wyników zobaczymy co dalej.. Na razie mam dość.. i już nic nie chcę planować.. A Wy kiedy zaczynacie??

Lina82- co Ty bredzisz kobito ?!jakie nie na ręke pisz co Ci leży na wątrobie i kropka, wiesz co narobiłaś mi ochoty i ukręciłam sobie sałatkę grecką hi hi
To dobrze ,że rośniesz nie martw się o usg wszystkie trzymamy mocno kciuki za Was:tak:
Patka- o urlopik fajowo masz:)
mi też by się przydał bo nie ogarniam ,a powinnam tak raz porządnie przycupnąć i nadrobić Was bo mi czasu już brakuje doba jest za krótka.

Isza- to je olej a co tam:)

Lusia05 - witaj kochana zapalam światełko dla Aniołka (*)strasznie mi przykro ,że poznajemy sie w ten sposób :-(
Trzymam za Was kciuki ,żeby wszystko się wyjaśniło pozytywnie i żeby był to może jednak dzidziol:tak:.

Karolcia- no no napewno będzie gorąco ,stara się chłopina:)wiesz nie kobieta jest jak wino .....nie:tak:

Kasia2011- to trzymam kcuki za staranka ,to nie tylko ja jestem wariatką?!:-D:-D:-Dja na serio czuję czasami w nocy obecność kogoś kiedyś sie bałam ,a teraz już przywykłam nie wiem kto to ani co to ,ale coś jest w tych znakach.

Aga2323- zdrówka córci życzę:-(
a u mnie nic ciekawego praca dom dom praca ,ale w sobotę jedziemy na disco poszaleć:tak:o jej palce już mnie bolą dziś nadrabiam forum od rana i niestety nie dam rady wszystkim odpisać ,ale pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna.

Witam Dziewczyny wieczorowo!! nie bylam tu dawno i nie dam rady nadrobic zaleglosci a naszrajbowalyscie .....hohoho:-)
widac ze nadchodzi wiosna i temat sexowo-starankowy na tapecie i dobrze....hmmm co to jest sex?????...juz nie pamietam:szok:no chyba czeka mnie celibat do konca zycia:-(
Dla nowych Aniolkow(*)

witajcie :) widze, ze temat związków został poruszony, ja długo nie mogłam odnaleźć tego jednego jedynego, aż w końcu 4 lata temu zjawił się w moim życiu Ten wspaniały mężczyzna, który od 8 miesięcy jest moim mężem :) co dzień dziękuję Bogu, że udało mi się Go spotkać na mojej drodze :)
Emy mam takie same odczucia co ty! też miałam testować jutro, okresu na razie nie widać i chyba nie zanosi się :) ale jakoś się boję...boję, że znowu będzie jedna kreska...test dzisiaj kupiłam, także grzecznie leży i czeka...

aniunnia ja czekam na pierwszą @ po zabiegu. potem ide do gina na kontrole, generalnie powiedzial ze po 2 @ mozemy sie starac ale chyba jeszcze troche poczekamy bo w kwietniu mamy malowanie w pokoju i gipsowanie wiec moze jak wszystko sobie zrobie tak jak chce to wtedy bedziemy sie relaksowac. generalnie nie planuje bo potem nic nie wychodzi. juz od miesiaca sie z M. nie przytulaliśmy!!!!!

nie odzywałam sie długo, ale czytam Was codziennie. Martwię się o każdą z Was, trzymam kciuki za staraniai za fasolki. Bradzo przeżyłam stratę kłaczka, martwiłam się o Emy jak jej długo nie było itd. Ale jakoś tak pisac codziennie nei potrafię.
u mnie dziś 2 kreski. No i radość i stres zarazem. Nie nastawiam się na dobre a ni na złe zakończenie. Po prostu będę żyć z dnia na dzień i modlić się by wsio było ok. Dziś jest 5 tydzień 2 dni. Leki wykupiłam, do lekarza wybiorę się za jakieś 2 tygodnie.
Pozdrawiam wszytskie bez wyjątku!!

reklama
magnusik - no to gratulacje!!! myśl pozytywnie - będzie dobrze! a przy dobrym nastawieniu maleństwo tylko korzysta!

Do góry