reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu przestałam wierzyć po drugiej stracie. Gdy byłam ponownie w ciąży wydawało mi się, ze bieg zdarzeń jest tak niespotykany, że teraz już musi być dobrze. Zaszłam w ciążę w miesiącu, który pod względem starań spisaliśmy na straty, dziecko miało się urodzić w dniu urodzin mojego męża. Ciążę przepowiedziała mi koleżanka i tak się stało. Test zrobiłam we Włoszech, więc wydawało się nam, że to wszystko mówi do nas, że teraz musi być dobrze. Nie było. Pozbyłam się złudzeń i nie wierzę w żadne znaki, co nie oznacza, że się poddałam. Myślę, że co ma być to będzie. Jedno, w co głęboko wierzę, to to, że ten rok będzie dobry dla mnie i tyle. Uczepiłam się tej myśli i tak na razie jest. Nie patrzę daleko w przyszłość tylko cieszę się dzisiejszym dniem. Tak jest łatwiej. Pozdrawiam

Aga nie bój nic, staż osiągniesz raz, dwa. Czas szybko leci. Ja z moim pierwszym mężem chodziłam 6 lat przed ślubem, a z drugim 10!

Karolcia dzięki za kciuki! Mam nadzieję, że będzie ok.

reklama
agamati jak piszesz to tak jakbym czytala o sobie.... tez tak mialam napierw cykle po 28 dni potem nagle 34 az na koncu 38 i latalam z testami i jakis cien kreski widzialam po czym po dwoch dniach przylazla @ a kolejnym cyklu sie tak wkurzylam ze powiedzialam ze testa nie zrobie nawet jak i 50dc bedzie i co?? Zrobilam bo byla fasolka. Trzymam kciuki za Was!!!

zjola, as gdzie tu stare baby co ?? dobrze tak czaem poszalec :tak: ja czasem jak widze moich rodzicow maja po 44 i 47 lat a zachowuja sie jak 20 zawsze na topie i do wszystkiego umieja podejsc :tak:

Duzo was tutaj przybylo.... dla aniołeczkow (*), za staraczki kciukasy trzymam i fluidki przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja to ani stara forumowiczka ani nowa:-p

Jankesowa ja też ani stara ani nowa, więc jest nas więcej :)
Fajny brzusio masz. Widziałam na wieściach :) Dzięki za fluidki. Kolekcjonuję od każdego :) Przesyłaj jak najczęściej :tak:

moj przypadek jest troche inny niz twoj bo moja strata wynikla z pechowego zrzadzenia losu dlatego mnie sie wydaje ze bedzie dobrze i ze czuje ze juz nic nie moze zlego sie stac wole tak myslec bo inaczej bym zwariowala zycie pokazalo mi jakie jest okrutne wszyscy moi najblisi odchodza bezpowrotnie ale sa przy mnie tak jak obiecali i wieze w te moje znaki ze sa i nie chcialam cie urazic przepraszam

no ja z moim jestem prowaie 7 lat ale ślubu nie mamy i szczerze mówiąc nawet nie planujemy.Nam jest tak dobrze.Co ma byc to będzie a teraz skupiamy sie na fasolince i nic nie planujemy
Dziewczyny Ten rok należy do nas!!!
Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasiu nikt tu nikogo nie uraża :) To tylko nasze poglądy. Ciesze się, że jest coś co Ci pomaga :) Każda z nas ma swoje sposoby na smutek.

Karolcia dzięki za fluidki do kolekcji! :)

zjola to dobrze, że nic sie nie zmieniło przez te 12 lat, u mnie też przez 6 lat nic sie nie zmieniło a 2,5 roku po ślubie.

mart81 Dostalas juz @ bo zabieg miałyśmy podobnie ja mialam 1 dzien wczesniej i jeszcze nie dostalam.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!
jakie miłe tematy poruszone z samego rana?!

tak, test powinnam zrobic jutro. Boje sie. Zastanawiam się czy nie zrobic go np. w piątek.
Zobaczymy

milego dnia!

Hello ,
no jak juz się tak chwalicie , to ja też ,ja też...:-D
jestem z T 3 lata , bez ślubu , bo żoną to ja juz byłam i dziekuje:-D
ale jak najbardziej takich długodystansowców podziwiam-Karolcia81,Zjola ,As....fiu,fiu

Emy , ćwiczysz moją cierpliwość ,kochana:dry: , no dobra niech będzie w piątek

reklama
Melduje się :-)
Jesteśmy z córcią po spacerku i po obiadku, teraz czekamy na Tatusia/Mężusia, widzę, że temacik się rozwinął i nastraja mnie bardzo pozytywnie... oj joj joj nie mogę się doczekać, aż wróci :-D:-D:-D
Do lekarza umówiłam się na czwartek to dzisiaj, albo dopiero po czw.... ale mam myśli:zawstydzona/y:

Do góry