reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześc Laseczki:tak:

lina82 kciuki zaciśnięte za bobaska:) ojjjj ja też lubię sałatkę grecką:):) minam mniam:p Jak urodzisz to wtedy pomyślisz o diecie teraz nie żałuj sobie:)
aniunia dobry pomysł idź kochana do tego dietetyka zadbaj o siebie, naucz się kochana znowu cieszyć się życiem idź na zakupy bądź ze swoim do kina na kolację troszkę zadbajcie o siebie a świat wyda się troszkę lepsiejszy słoneczko już wychodzi zza chmur będzie dobrze kochana:):)
Linea82 &&&&&:)
iza4441 (*) dla aniołka Twojego Brata bądź blisko swojej bratowej bądź zparoś ja do nas na forum...
zjola &&& za betę:):) i mi sie humor udziela jak widzę słońce za oknem jakaś głupawka wiosenna!!!!!:D
Boxx2 cieszę się że zostałaś:):)
As to super że się tak właśnie zachowujecie bo jeśli jest tak a nie inaczej między wami to nie macie rutyny i życzę kochana żeby tak było jeszcze dłuuuuugie lata..:):)

Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
zioja to bardzo, bardzo dobrze:-):cool:, ale fajny ten twój M. Mam nadzieje, że u nas po 12 latach też będzie taka miłość i namiętność i ... a to już niedługo
As 76 i u Ciebie po 14, doczytałam:-D super
lusia05 witaj, zapalam
[*]
buziaczki

Ostatnia edycja:
zjola - my już prawie 5 lat po slubie, ale razem 15 lat jesteśmy.....i jak dostaniemy głupawki...to jak 16-latki szalejemy. Aż się sama czasem wstydzę, że 30 letnia kobieta a, takie glupoty w głowie.....!
ale to dobrze, że to z wiekiem nie przechodzi....a wręcz przeciwnie....im człowiek dojrzalszy tym jest przyjemniej.....

Karolcia to już niezły staż :rofl2::rofl2::rofl2:
My 14 lat po ślubie ,a razem hmmm to już będzie 21 :szok::szok::szok::szok::szok: na 35 lat mojego życia :-D:-D:-D:-D

No Karolciu coś w tym jest, z tym, że mój pierwszy mąż skakał z kwiatka na kwiatek i szybko obwołał mnie starą babą :( A mój obecny, na szczęście jest inny :) Mam nadzieję, że to mu nigdy nie przejdzie. Nie ma to jak dobrze się dopasować, eh ...
Do szczęścia brakuje nam tylko jednego, jedynego, malutkiego dzieciaczka :( No ale może nie można mieć wszystkiego?

As ja 13 lat przechlapałam nie z tym chłopem, co trzeba! Ale teraz następna trzynastka wynagrodziła mi wszystkie moje dotychczasowe niepowodzenia. Morał? Trzeba próbować aż do skutku! W każdej dziedzinie życia!

Patka na to jak widzisz recepty nie ma. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz! I coś w tym jest :tak:

Ewelinko dzięki za kciuki :) Wiosenna głupawka u nas dalej na swoim miejscu :) Wczoraj wydurnialiśmy się w sklepie kupując czapkę dla M. A potem ... Już pisałam :) Życie jest piękne :)

Ostatnia edycja:
jeszcze jednym bym chciala sie z wami podzielic i mam nadzieje ze nie pomyslicie sobie ze jestem wariatka:laugh2::laugh2:
mam ostatnio takie wajne ale zarazem dziwne sytuacje np. idac droga i bedac w pracy kiedy to mija mnie jakies dziecko takie ktore jeszcze nie potafi mowic a ledwo co pomyka na tych malych nuszkach i mlodsze dzidziolki tak slodko sie do mnie usmiechaja i nie spuszczaja mnie z oczu dopoki nie znikne im z pola widzenia, mam takie wrazenie jakby one widzialy jak moj synus smiga nademno i usmiecha sie do nich :-) drugi przypadek to jest taki ze jak jade autem i mam zly dzien albo jestem zdolowana to czuje obecnosc osoby ktora pali papierosy w aucie i raczej jestem pewna ze to moj tesciu siedzi obok i mnie pilnuje zebym czegos nie zrobila , a ostatnio myslalam o moim dzidziusiu ze dopiero pod koniec lutego mial sie urodzic i zaczynala mi sie krecic juz lezka w oku i mialam zaraz ryczec jak w momencie poruszyl sie lisc od kwiatka i moje kanaliki wyschly od lez i poczulam sie taka szczesliwa ze on jest przy mnie razem ze swoimi dziadziusiami i ze jest mu tam dobrze
to jest takie mile uczucie i wiem ze bedzie dobrze i ze juz nic sie nie moze zlego stac:-)

Kasiu tak to jest, że wydaje nam się czasem, że widzimy jakieś znaki. Ja już niestety przestałam w nie wierzyć ale twoje jak najbardziej mogą być prawdziwe :) I oby tak było!

ale juz napisalyscie:szok:
ja dzisiaj siedze sobie w domciu z coreczka, ktora niestety jest zakatorzona i bardzo zle kaszle.Jutro idziemy do lekarza z jej gardelkiem i na pobor krwi.Ja staram sie lezec bo mnie pobolewa brzuch-wzielam nospe i odpoczywam. Ale wam zazdroszcze takich stazy,slabo sie prezezntuje sie przy Was, ja z moim mezczyzna jestem 5 lata ale nie mamy slubu, jestesmy po zareczynach a slub planujemy za rok.

reklama
zjola wieze bo moj tatko juz nie zyje od 16 lat i zawsze czulam jego obecnosc zawsze jak go potrzebowalam w bardzo ciezkich chwilach to on mi sie snil i dawal mi do zrozumienia ze jest przy mnie :-) tesc robi teraz to samo a nie zyje dopiero 10 miesiecy no i moj dzidzius wczesniej takie dzidziolki nie zwracaly na mnie uwagi nawet jak do nich podchodzilam a teraz nie musze podchodzic a one i tak patrza moj mezus tez to zauwazyl ze cos sie zmienilo i to jest naprawde fajne i szkoda ze przestalas w to wiezyc dla takich mam jak my wydaje mi sie ze to jest potrzebne takie jest moje zdanie caluje:-)

Do góry