Witam Dziewczynki :-)
Od piątku nie miałam kompa, dlatego nie pisałam, mam trochę do nadrobienia, ale dam radę:-)
U mnie nadal @ brak, kurczę wizytę mam dopiero na 14 lutego,nie mogę się doczekać więc dzisiaj postanowiłam, że jutro lub pojutrze umówię się na wizytę do innego na konsultację. Im dłużej nie ma @ tym staranka się opóźniają
, a dzisiaj u mnie 40 czy 41 dc, zrobiłam już milion testów, bete, progesteron i ciąża niestety :-( wykluczona.
P.s Dzisiaj moja córka zapytała:
" Mamuś kiedy ja będę miała brata, albo siostrę, już mi obojętne co ?", a mi się tak trochę..., bardzo smutno zrobiło, powinnam się przyzwyczaić, bo ostatnio wiecie co wymyśliła?
Czy jak cały dzień będzie się "dobrze"opiekować swoją lalką tak jakby to było prawdziwe dziecko to czy postaramy się z tatą o dziecko (oczywiście ona nie zna szczegółów, ale wie, że do stworzenia dzidziusia potrzebna jest "miłość rodziców"), ale do emocji raczej nie da się przyzwyczaić.
oki to troszkę poczytałam;-)
Agi2323 życzę spokojnego oczekiwania na Kruszynkę
Martusionek, Gosialew gratulacje!!!
Trawa ja również mam mega mętlik w głowie, ponieważ teraz też mam mdłości oraz inne dziwne dolegliwości i zastanawiam się po czym poznam jak już będę w ciąży, czy w ogóle poznam…
Iza4441 jeszcze nic straconego, czasem wychodzi jedna krecha, a mimo to…no wiesz, kciuki zaciśniętę.
Właśnie doczytałam, bardzo mi przykro z powodu straty Twojego brata, zapalam
[*]
Linnea82, karolcia33, Aga2323 nie uciekajcie od nas piszcie i tu i tam
;-):-)
Isza ja bym je olała, a sukieneczka super
Aniunia trzymaj się Kochana i nie załamuj
Emy żeby nie przyszła niedobra, niepotrzebna, beznadz…@ no wiesz … trzymam mocno kciuki
Pozdrawiam Was wszyściutkie, przepraszam jeśli coś przegapiłam
Jutro się melduje o poranku, ponieważ urlopik mam:-):-):-).
I jeszcze jedno, jak mogłam zapomnieć, chyba się sypie ha ha aha, muszę się do czegoś przyznać, jestem gruba, przez ciążę oraz staranka i poczucie, że w tym cyklu też byłam, niemożność odchudzania itd, jak tak dalej pójdzie to ja nie będąc w ciąży będę wyglądała co najmniej na bliźniaczą :-):-):-), może macie na to jakieś sposoby?
Miłej i owocnej nocki dla niektórych;-)
Buziaczki
Postarałam się i edytowałam
:-):-):-), mam nadzieję, że pamięć mnie nie zawiedzie i tak już będę robiła, paaaaaaaaaaaaaaa