A ja dokończę teraz jeszcze moją myśl - ja nie mam Wisieńce za złe, że odnalazła się tam w temacie tak szybciutko, cieszę się, że potrafiła się podnieść i życzę Jej wszystkiego naj, ale ja tak nie potrafiłam. To tutaj czułam się zrozumiana, to tutaj dostałam opierdziel jak zaczęłam wiziować i to tutaj i tego nie zapomnę do końca życia Just zabroniła mi jeść kogel-mogel, a mi właśnie pomagał na chandrę i mdłości i to szanowna koleżanka będzie mieć wypominane dopóki nie nastąpi skleroza
A konkretniej:
- co do KTG należy się bez mrugnięcia okiem po 38tc w szpitalu i tyle, ja chodziłam co 2dni, nie mają prawa odmówić, trzeba często poczekać na swoją kolejkę, nie potrzeba skierowania, podkoloryzowanie nie zaszkodzi
- Lina82 - gratulacje, bo lepiej niż na wrześniówkach jest na ciężarówkach
- aniunnia, monisiowata - robiłabym badania, genetykę, tym bardziej, że należy się przez NFZ po drugim poronieniu. Jakie badania robiłyście, wypiszcie jeszcze raz, proszę
A konkretniej:
- co do KTG należy się bez mrugnięcia okiem po 38tc w szpitalu i tyle, ja chodziłam co 2dni, nie mają prawa odmówić, trzeba często poczekać na swoją kolejkę, nie potrzeba skierowania, podkoloryzowanie nie zaszkodzi
- Lina82 - gratulacje, bo lepiej niż na wrześniówkach jest na ciężarówkach
- aniunnia, monisiowata - robiłabym badania, genetykę, tym bardziej, że należy się przez NFZ po drugim poronieniu. Jakie badania robiłyście, wypiszcie jeszcze raz, proszę