a_gala
Fanka BB :)
jej silentenigma to juz faktycznie prawdziwy dzidziol piekna fotka mam nadzieje, ze tez sie niedlugo takiej doczekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Czytam was prawie codziennie o ile pozwolą mi na to obowiązki ja też znalazłam tu wsparcie i dziewczyny takie jak ja to było trzy lata temu. Fakt nie udzielam się bo takie jest życie jak ja zaczynałam to dziewczyny które tworzyły to forum już nie pisały ale każda z nas zostawiła po sobie ślad w postaci historii, drogi którą przeszła i leczenia jakie podieła. Ale przychodzi czas że przychodzi faza wyciszenia stagnacji a pożniej bardzo trudno się wbić w temat bo masz wrażenie że każde napisane przez Ciebie słowo jest jak wyrwane z kontekstu. Czasem ciężko ogarnąć całość taki talent ma niewiele osób z moich czasów to słodziutka i do tej pory to potrafi.
Nie piszcie że to nie to samo forum to to samo tylko ewoluje zmienia się jak osoby które tu się pojawiają. Dużo dziewczyn odeszło i dużo odejdzie ale i sporo się pojawia (to smutne) ale dziewczyny mogą korzystać z naszych doświadczeń. Pomimo że nie piszemy ale zaglądamy są PW zawsze można z nich skorzystać. Forum to my to my decydujemy o jego jakości o jego istnieniu i kształcie. Zmiany są nieuniknione i nic na nie nie poradzimy.
pozdrawiam
Ty się matka lepiej zorganizuj, co do listy pomogęja wciaz tu jestem, czytam ale nie pisze bo nie wiem co... nie potrafie tak sie wcinac wam w temat, kazda z was zostanie kiedys mama i same zobaczycie ze czas sie skórczy do minimum tak ze jesc bedziecie jednoczesnie np prasujac ciuszki maleństwa...
Ty się matka lepiej zorganizuj, co do listy pomogę
Taka anegdotka mi się dziś nasunęła, chyba majaczenie mi się wzięło z powodu temperatury, w ogóle szpital w domu, najbardziej mnie boli, że Adrianna ma też temperaturę i początki anginy i udało nam się wcisnąć w kolejkę i antybiotyk lekarz zapisał :/
Pamiętacie Wisienkę? Pamiętam jak Jej test pokazał II krechy, pamiętam jak zaraz potem tworzyła i zaczęła się udzielać na forum typu sierpniówki, majówki i pamiętam jak tu weszła i napisała do pewnej dziewczyny "chodź tam" i pamiętam jak owa dziewczyna odmówiła. A ja? A ja musiałam odejść od biurka i zaczęłam tupać nogami "jakim prawem", "przecież my jesteśmy tu, nie tam", "przecież jesteśmy Aniołkowymi Mamami, nie tamtymi" itd, itp.
Sama podchodziłam do "Sierpniówek 2010" kilkakrotnie, nie potrafiłam, kilka postów i doopa, nie tam był mój dom. Tak na dobre zaczęłam się tam udzielać po porodzie Ady dopiero, bo wtedy znalazłam z nimi wspólny język, wymianę zdań i w ogóle.