reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agamati- ja w poprzedniej ciązy zrobiłam 8 testów i wszystkie wyszły negatywnie a co byłam juz dawno w ciązy takze testy to nie wykladnik.Trzymam mocno kciuki zaciśnięte.
As-no powiem ci ze fajnie tak z dziadkami na odleglośc bo i oni się zdążą ztęsknić i my:)
no i mam gdzie go wysłać na wakacje:)
ale czasami brakuje własnie ich na miejscu.ale dajemy radę:)

reklama
Cześć Wam kobitki

Wchodzę i widzę burzę mózgów hohohoho tak jak prosiła lili cichoszaaa przeżyłam tu też kłótnie i akurat byłam początkująca na forum i nie wiedziałam "o co te baby się kłócą???" i teraz też tak myślę piszemy i wspieramy się i ma tu nikt nie odchodzić bo będę bić!!!!!!!
trawa :):):) często myśle co u ciebie więc proszę pisać częściej!!!!
Emy kochana i ja tak myślę jak TY jak niektórym tęskno za sobą to piszcie do nich na PW może się odezwą:D KOCHANA TRZYMAM KCIUKI II :) A tak może podpowiedz bliżej jeżeli chodzi o lubuskie??? Bo ja bardzo blisko Gorzowa Wlkp:D
czarna76 kochana nie kupuj szkoda kasy na te plastry:p a jak mężuś zada pytanko powiesz że poszłaś za jego podpowiedzią:)
a_gala gdzieś Ty byłą jak Cię nie było????? Pewnie że pamiętamy:)aaaaaa bym zapomniała &&&&&& za testowanko no ja prawie z woj. lubuskiego:)
agamati szoruj do ginekologa!!!! Wysyp się zaczoł :):)
karolcia33 miałam napisać że kiedyś ktoś tu pisał o migdałach hehehe ale sobie przypomniałam że migdały to na zgage:zawstydzona/y: i to w małych ilościach:)
zjola NO WŁAŚNIE;D

A u mnie remontu ciąg dalszy (ale bliższy wprowadzeniu) na szczęście kupiliśmy jedno opakowanie panel których nam zabrakło (hihhihih) okazało sie że były ale mój tatuś źle sprawdził w sklepie hhihihih i mój A wczoraj gnał do szczecina zobaczyć i podłoga dzisiaj będzie skończona:-)
BUZIOLE

Ostatnia edycja:
Hej moje drogie potrzebuje rady !!
pamiętacie moją historie ?? mianowicie chodzi mi o to ze moje koleżanki z poprzedniej pracy z przedszkola jak straciłam dziecko nie przyszły na mój slub jak straciłam tez prace i nic sie nie odzywały az do piatku zadzwonila jedna z nich ze siedza i mysla o mnie i ze moze wpadne i nie wiem co robic ?? siostra i kolezanka mowi zebym jechala pewna siebie ze daje rade ze wszystko okey a mama mowi ze olalaby je totalnie !! pomocy !!

Isza- ja z takimi koleżankami dałabym sobie spokój...

Czarna doczytałam o plastrach:-):-)
ale SUUUUUPER :-D:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie Aniołkowe Mamusie:tak:

hej Isza ja chyba tez dala bym sobie spokoj z tymi dziewczynami, nagle po pol roku im sie przypomnialo, pewnie ciekawskie sa co u Ciebie i juz im tematu do plotek zabraklo ....;) z doswiadczenia wiem, ze jak juz raz sie zawiedziesz na jakiejs, nawet bliskiej osobie, to niestety nie jest to jednorazowe i bedzie sie powtarzac....wiesz, "prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie"... i tego sie trzymajmy :)
gratuluje zrzuconych kilogramow, na prawdę super :)

a kiecka bardzo sexy :)

Isza olej je.jak tak im nagle zalezy niech przyjadą do ciebie
zjola dzis niunio na spacerze z moją babcią więc doję cyce i was podczytuję:)
As Agatka na rozpakowanych pojawia się

Kurcze...chyba to ja rozpetałam tą burzę...przepraszam dziewczyny...nie doszukujcie sie niczego złego...poprostu zatęskniłam za dziewczynami...to wszystko....

A to forum jest najlepsze pod słoncem...dzieki niemu trzykrotnie stanęłam na nogi....i wiem, ze z Wami bedę się starac o mój cud.....

Juz jestem zmęczona.....już chce do domu....

Dzisiaj po pracy ide do rodzinnego po recepty...na folik, bo mi się nie chce do ginka po to jechać i płacić za wizyte tylko po to żeby przepisał leki.....zobaczymy co na to lekarz rodzinny...nie byłam juz od ladnych kliku lat..no bo nie choruje. Ciekawa jestem czy się zna na tym co mam i co ciekawego mi powie...nie ma mojej lekarki...tylko jakas stara baba jest...więc się już nastawiam na zero kompetencji w mojej dziedzinie...ale ma mi tylko dac recepty...byle i o to problemów nie robila....

buziaki...

i nie dąsajcie sie.....
a w razie czego całą wine biorę na siebie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
kochane prosze podpowiedzcie mi moja psipsióła ma na jutro termin porodu a jej gin zaznacze że do tego ch.... chodziłam z Michałkiem(*) powiedział jej że jak nic sie nie będzie działo to do szpitala ma jechać 16 tak ma być????? Martwie się bo ten lekarz to partacz:( a ona nie chciała do innego iść bo to "za darmo są wizyty"

Do góry