reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zjola- ja w tej pozycji tzn. świeca haha wytrzymuję dośc krótko bo mąż mnie rozbraja śmiechem i polegam:-)
Karolcia- w końcu "coś" zakiełkuje zobaczysz-mocno trzymam kciuki, a z tą fasolą to zjola ma rację haha. Też się uśmiałam:-DA wiosna tuż tuż.....

reklama
i tu powinna wkroczyćV_jola ona nas tu głupawkowo - seksualnie rozkręcała na maksa!:-):-):-):-):-):-):-) pamiętacie?
Wiola pewnie w sklepie zarobiona i czasu nie ma. ;-)

a ja dostalam jakies wysypki:( cale piersi i brzuch w swedzących krostach. Ide do lekarza za godzine. Boje sie co to moze byc;/
Jeśłi swędzi to zapewne jakieś uczulenie.:baffled:

Tylko się witam drogie panie. Mam dużo teraz PW więc muszę grzecznie poodpisywać.. ale czasu wtedy na forum mniej.. ale staram się czytać na bieżąco..
Cieszę się że humorki wracają...

A nowe Aniołkowe mamusie tylko przywitam i zapalę
[*] swiatełko pamięci..
Wybaczcie muszę lecieć bo mała budzi się na jedzenie.

Do napisania kobitki!

skierko a jadasz dużo nabiału? Jesli tak to ogranicz.. a jeśli nie to może cholestaza? Choć nie wiem czy na nią nie za wcześnie w ciazy. Ale warto to sparwdzić u ginka.

uczulenia nigdy zadnego nie mialam;/ A co do nabialu hmm pije po szklanke mleka dziennie czasami kanapka z serem i tyle;/ Na poczatku wystraszylam sie rózyczki ale dzwonilam do gina i powiedzial ze jak bym ja miala to bym byla cala wysypana
Cześć Edytko .
Ucałuj Lori od ciotki .;-)

Trzymaj się, wal do lekarza i pisz co to za paskudztwo. Trzymam kciuki, żeby było dobrze &&&
Co do nabiału, to As wstawiła nam kiedyś link do artykułu o szkodliwości mleka, więc nie należy z nim przesadzać. Wysypka może być objawem skazy białkowej.
Wszystko zależy od tego ile mleka i nabiału jadłaś przed ciążą.
Jak sporo mniej to może być jak najbardziej również od mleka.
Zasada jest taka.
Człowiek nie cielak mleka pić nie musi ;-):-):-)
Więcej o białym trucicielu jest tu.
http://www.noni.com.pl/nalogi3.html

i tu powinna wkroczyćV_jola ona nas tu głupawkowo - seksualnie rozkręcała na maksa!:-):-):-):-):-):-):-) pamiętacie?
Pewnie, że pamiętam, ale coś długo się nie odzywa. Ciekawe czemu?
Póki co V_jolka nie odpowiada ani na PW ani na smski, mam nadzieję że u Niej wsio ok. Na pewno wsio ok :)

Kto nie doczytał na "wizytowo" to GosiaLew na porodówce jest :)

ja juz wrocilam od lekarza. Prawdopodobnie to uczulenie na GynoFemidazol który mialam dopochwowo na grzybice. Teraz jeszcze czeka mnie wizyta u ginka dzisiaj zeby zobaczyc czy grzybica dalej jest czy nie i czy musze brac inne leki na to..

To to trzymamy mocno kciuki za Gosię Lew!! No i czekamy na dzidziulinkę!!

Dziś skrobiecie sporo jak tylko odejdę, wracam, odświeżam to już mam coś do czytanka-no i humorki dopisują i baaardzo się cieszę!! W końcu powinnyśmy zacząc uczyc się cieszyc z życia ale to nie takie łatwe...:-(bo niestety życie nie piszę nam cały czas dobrego scenariuszu. Ja tych świec w tym miesiącu też się na ćwiczyłam lecz chyba nic z tego w niedzielę powinna dostac @ i wszystko na to wskazuję że przylezie. Brzuch boli, cycki-duże no i pryszcze już zaczynają się pokazywac :-( @ murowany!!
Trzymajcie kciuki i za mnie by tym razem te objawy były mylne-by nie przyniosły @.

dziewczynki za 3 miesiące mogę zacząć staranka znow o dzidziulka tylko czy dam rade przez to przejść staram sie byc dobrej myśli ze tym razem się uda

Witam!!! Zafasolkowania idą w tempie expresowym...potem dzieciaczki...i dobrze:-D
Ja chyba tylko tu zostane do końca świata:confused:

reklama
hej babeczki!

Ewelinka- ja gdzies wyczytalam, ze dni płodne zaczynają się na kilka dni przed owulacją, wtedy jest ten odpowiedni śluz, a konczą się z dniem owulacji, którą niestety najczęscie poznaje się już po, czyli to jest ten dzien, kiedy ten przezroczysty sluz miesza sie z bialym. To tak w skrócie.
Mam tez taki kalendarzyk owulacji na Ovulation calendar
Wpisuje sie długosc cykli i długosc fazy lutealnej i wychodzi kalendarzyk z kazdym dniem rozpisanym co sie wlasnie moze dziac. Kiedy robic dziewczynki a kiedy chłopców ;)

Linea- ja takie bóle własnie mam teraz, nie wiem czy zbliza sie jakas gigant@, nigdy tak nie mialam. Zaliczylam nieprzespaną noc i prysznic o 5 rano, nie powiem jak wyglądały moje włosy jak wstałam. NIe wiem jak spac, wszystko boli, mięsnie, cyce, mdli mnie na potęgę i serducho wali jak szalone. Widocznie mam bardzo wysoki progesteron.
Nie martw sie, mysle ze wszystko u ciebie w normie

karolcia, zjola- mnie m w tym m-cu w dni płodne po seksiku łapał za nogi i potrząsał :) wariat, tez było smiechowo.
Teram za kazdym razem mowie mu zeby mi wiecej dzieci nie robil, bo zaczelam miec schizy ze jakies piecioraczki przywlokę. A on na to: "Co ty palma jestes?"
Tak moj kochany palma jestem, ostatnio mialam trzy daktyle po samym clo, to ile moge miec teraz po fostimonie?????
To takie male róznice kulturowe między nami, bo mi w zyciu na mysl nie przyszlaby palma, ewentualnie kot czy pies, ale nie palma.

Buziaki kochane.
Milego popołudnia

Do góry