reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iza do głupawki, to ja jestem pierwsza! Uwielbiam różne siupy, bale przebierańców i kocham ludzi z poczuciem humoru :)
Co do kwasu, to moja koleżanka, która mieszka we Włoszech też miała zapisany kwas w zwiększonej dawce ze względu na wiek. Skoro tam lekarze tak uważają, to pewnie coś w tym jest.

reklama
Zjola- ja też mam ogromne poczucie humoru i raczej dobieram właśnie takich ludzi do mojego grona, a jak nie mają poczucia humoru , to mój im się udziela. No niestety mój M rzadko miewa takie zrywy, ale za to z córkami czasami jedziemy samochodem śpiewamy itd. fajne to jest:):) Uwielbiam takim ludzi jak Ty:) A co do kwasu foliowego biorę cały czas wg zaleceń, choć nie lubię żadnych leków;-)Pozdrawiam Cię serdecznie

http://www.suwaczki.com/][/url]
--

Iza ja na razie kwasu nie biorę, żeby nie hodować chwasta, zaśniadu znaczy się. Podobno komórki zaśniadu świetnie się rozwijają na kwasie foliowym. Ponieważ to świeża sprawa, to poczekam jeszcze troszeczkę.
Co do humoru służę uprzejmie. Nawet na forum zdarzały nam się głupawki. To potrzebne, żeby odreagować :)
Pozdrowionka

a ja dostalam jakies wysypki:( cale piersi i brzuch w swedzących krostach. Ide do lekarza za godzine. Boje sie co to moze byc;/

Linnea82 - Ja tez tak mialam bóle jak przy @. Ale lekarz mi powiedzial ze to nic nie pokojącego na poczatku ciązy , jesli nie towarzysza temu plamienia badz krwawienia. Takze glowka do gory

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tylko się witam drogie panie. Mam dużo teraz PW więc muszę grzecznie poodpisywać.. ale czasu wtedy na forum mniej.. ale staram się czytać na bieżąco..
Cieszę się że humorki wracają...

A nowe Aniołkowe mamusie tylko przywitam i zapalę [*] swiatełko pamięci..
Wybaczcie muszę lecieć bo mała budzi się na jedzenie.

Do napisania kobitki!

skierko a jadasz dużo nabiału? Jesli tak to ogranicz.. a jeśli nie to może cholestaza? Choć nie wiem czy na nią nie za wcześnie w ciazy. Ale warto to sparwdzić u ginka.

reklama
uczulenia nigdy zadnego nie mialam;/ A co do nabialu hmm pije po szklanke mleka dziennie czasami kanapka z serem i tyle;/ Na poczatku wystraszylam sie rózyczki ale dzwonilam do gina i powiedzial ze jak bym ja miala to bym byla cala wysypana

Do góry