reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie ,
No wcale mnie nie dziwi że Gosia już na porodówce - przepowiedziałam jej to 2 dni temu:-D i wyprzedzi Martusionek / jak tam ? dzieje się coś?/
Onaxx - ja tu chętnie z tobą dłużej zabawię:tak:
As - no tylko pozazdrościć takich sexów porannych!:cool2:
Iza - a w jakim wieku masz córeczki ? Ja też mam dwie .
Karolcia 81 - V_jolka miała zacząć staranka w styczniu , może jeszcze buszuje w sypialni:-) Ale napisać by mogła - bo sexów brak:dry:

reklama
V_jola - my rozumiemy, że Ty nie masz ochoty z wyra wychodzić, ale My tu zatęskniłyśmy.

Hej Czarna - a jak u Ciebie z boboseksami?

Kto się pisze na czerwiec, razem ze mną?

onaxxx - kochana, jaka sama, jaka sama....a ja....też ugrzęzłam i ani ja staraczka, ani ciężarówka....tak sobie czekam....i jestem.

emy - dobrze, że się odezwałaś. Martwimy się o Ciebie.

policzyłam sobie, że jeszcze tylko 4 @ i zacznie się cykl na który czekam....:-)

prosze o rade czy nie zaszybko waszym zdaniem beda moje starania od kwietnia gdzie poprzednia ciaza byla rozwiazana 05.11.2010r w 24 tc ?

Hej.
Ja Ci nie pomogę, bo moje ciąże zakończyły się wcześnie, ale wydaje mi się, że 4 miesiące to jest ok. teraz są opinie, że im wcześniej tym lepiej, choć czy w Twoim wypadku macica nie potrzebuje więcej czasu, trudno powiedzieć?
Może dziewczyny, które dotrwały do 24 tygodnia i zaczęły staranka Ci pomogą i rozwieją Twoje wątpliwości.

kto się pisze na czerwiec, razem ze mną?
jaaaaaaaaaaaaaaaa :)

prosze o rade czy nie zaszybko waszym zdaniem beda moje starania od kwietnia gdzie poprzednia ciaza byla rozwiazana 05.11.2010r w 24 tc ?
A co na to lekarz? Macica musi sie obkurczyć i wszystko tam w środku wrócić do formy pierwotnej. Zapytaj może przez PW Kasikz, Ola**, Julitka80, Agniesia82 i inne, które urodziły w tygodniu między 20-30, a już mają dzieciaczki przy sobie.

Ostatnia edycja:
kurcze nie wiem dla czego ale nie potrafie nawiazac kontaktu na tym forum z wami ,martwi mnie to bo nigdy nie mialam z tym problemu
jestem raczej komunikatywna bo pracuje nawet w duzej firmie na stanowisku doradcy handlowego i musze umiec rozmawiac z ludzmi mi nieznanymi
mam nadzieje ze sie nie obrazicie i nie pomyslicie sobie o mnie zle ze moze ja jakas nienormalna jestem czy cos tego pokroju ale nie lubie takiego zawiasu w sobie
chyba za duzo mam na glowie i nie potrafie sie skupic mam nadzieje ze mi przejdzie bo jak zauwazylam to fajne z was dziewuszki i fajnie by bylo utrzymywac z wami kontakt :-)

lekarz nie widzi przeciwskazan z macica jest ok ale czy wrociła do pierwotnej postaci tak do konca to nie wiem nie powiedzial mi tego ostatnim razem jak bylam powiedzial ze jajniki zaczely pracowac prawidlowo ze niema zadnych skrzepow ani ropniakow ze jest czysto jak przed ciaza ze mam sprawdzic jeszcze jeden cykl czy sie nie rozregolowal i ze jeszcze jedno badanie mnie czeka i mozemy dzialac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze nie wiem dla czego ale nie potrafie nawiazac kontaktu na tym forum z wami ,martwi mnie to bo nigdy nie mialam z tym problemu
jestem raczej komunikatywna bo pracuje nawet w duzej firmie na stanowisku doradcy handlowego i musze umiec rozmawiac z ludzmi mi nieznanymi
mam nadzieje ze sie nie obrazicie i nie pomyslicie sobie o mnie zle ze moze ja jakas nienormalna jestem czy cos tego pokroju ale nie lubie takiego zawiasu w sobie
chyba za duzo mam na glowie i nie potrafie sie skupic mam nadzieje ze mi przejdzie bo jak zauwazylam to fajne z was dziewuszki i fajnie by bylo utrzymywac z wami kontakt :-)

Hej. Co masz na myśli, że nie możesz nawiązać kontaktu?
bardziej kontaktowych od nas nie ma....:-)
poprostu czasami tu bywa pustawo....
czasem każda gada tylko o sobie i ciężko się doprosić o odpowiedź

ale nie uciekaj od nas...przestaw się na nasz tok myślenia....i zostań tutaj!

Hej. Co masz na myśli, że nie możesz nawiązać kontaktu?
bardziej kontaktowych od nas nie ma....:-)
poprostu czasami tu bywa pustawo....
czasem każda gada tylko o sobie i ciężko się doprosić o odpowiedź

ale nie uciekaj od nas...przestaw się na nasz tok myślenia....i zostań tutaj!

zgadzam się z tym :-):-):-)

iza44441- ja objawy mojej urojonej ciąży tez miałam co miesiąc. Choć teraz w tym co zaszałam odganiałam od siebie myśli na ten temat. A co do kwasu mozna się wspierać zielonymi warzywami bo w nich jest go podobno najwięcej.

siekierka - dobrze że przynajmniej wiadomo od czego to masz. a co do grzybicy to podobno dużo kobiet w ciąży ją łapie.

ewelina28, zjola - plamienia ani krwawienia nie mam ale te bóle czasem występują. Wczoraj jak się położyłam to dostałam tak silnego że już czarny scenariusz przed oczyma miałam. A co rozciągania macicy to jak mi się zdaje ostatnio to całkiem inny ból był i raczej w późniejszym okresie. W wt idę do gin. Niestety jestem może i przewrażliwiona bo każde zakłucie nawet i te najlichsze jest dla mnie tak strasznie jak wbicie noża!!!! po prostu boje się. Wiem że na skan z bijącym serduszkiem to jeszcze za wcześnie ale może mnie to uspokoii i przepisze jakąś luteine (choćby dla psychicznego komfortu). Mam jeszcze jakies pozostałości duphastonu i luteiny ale trzymam to na czarną godzinę poza tym nie chcę nic brać samowolnie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry