reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
iskierka Bardzo Ci z całego serca gratuluje:-) Nudnej ciąży życzę.

klaczek ale juz weź sie w garść i do przodu;-)

juz bym chciala miec te dwa cykle za sobą i zacząć sie na nowo starac i jak iskierka usłyszec biecie serduszka mojej Fasolki.
pozdrawiam

Jestem pokorna, nie chcę szaleć ze szczęścia...chcę się tylko podzielić iskierką nadziei, która zapłonęła na pogorzelisku mojego życia. Wczoraj na teście zauważyłam skromną drugą kreskę.

Kłaczek deprecha to najgorszy wróg. Jak się będziesz zamartwiać i pogrążać, to organizm to przejmie i fizycznie też nie będzie dobrze, tylko będzie gorzej. Jest oczywiście dramatyczna pora roku, sama się nie mogę doczekać choć odrobiny słońca i ciepła, ale staram się myśleć pozytywnie i szybko się wygrzebałam. Jestem 10 dni po zabiegu, a skłamałabym gdybym powiedziała, że chodzę podłamana. nieograniczone są możliwości psychiki człowieka jeśli chodzi o prowadzane jej w różne stany. Kilka dni popracowałam nad sobą, i teraz naprawdę chodzę uśmiechnięta. Trzeba się tylko odbić, załapać jaką pozytywną myśl i będzie szło ku lepszemu.

Może to głupie gadanie moje i farmazony, ale życzę choć odrobiny radości która odbije cię w górę i dni staną się słoneczne.

Cześć dziewczyny!

Skierka-bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku! I oby tak było do końca ciąży! Trzymajcie się dzielnie!

Kłaczku-kurdę, nawet nie wiem, co Ci mam napisać:-( chyba nie jestem sobie w stanie wyobrazić ja ty się czujesz-depresja to choroba i pewnie do końca nie masz na to wszystko wpływu:-( ale trzymam za Ciebie kciuki, wierzę, że będzie dobrze! Bo przecież nie możesz się poddać, musisz walczyć o szczęście Twoje i Rajmunda!!!!!!! Kochacie się i to jest najważniejsze! No i nas tu musisz do pionu stawiać! Także głowa i dupcia do góry!!! Jesteśmy z tobą i Ty musisz być z nami! Odpoczywaj...

Anniunia-pisz do Nas częściej.... Już sie martwiłam o Ciebie!!! Trzymaj się i nie poddawaj! A jesteś w trakcie jakichś badań?

Asiu-dobrze, że powrót do pracy poszedł gładko-teraz juz tylko do przodu:-) a co do męża i obiadków to do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja:-)

Linnea-Święta racja z tymi odczuciami i objawami-ale tak naprawdę nie mamy do końca na to wpływu-to silniejsze od Nas!!!!!\

As-super wieści o szkole Kubusia!!!!!!!!!! A jakiś teścik był???

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło,choć u Nas zima za oknem:-) A ja dziś do fryzjera się wybieram-a co trochę przyjemności mi się należy! Zobaczymy, co z tego wyjdzie:-)

Smutna teścik następny nie robiony ,ale brzuch mnie tak dziwnie pobolewa ,więc pewnie @ przyjdzie mocno spóźniona .
Z jednej strony to szkoda ,ale z drugiej to się cieszę ,bo organizm ma kolejny miesiąc na regenerację po tamtych sensacjach.;-):-):-)

Skierka -gratuluję Ci ogromnie i nuuudddnnneeejjjj ciąży Ci życzę.

Tymira -super wieści i oby takich więcej.

Kłaczek do diabła mnie do pionu stawiałać ,a sama co?
Dołujesz się na maxa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przestań słuchać tych smętów,weź się w garść ,wyjdź do ludzi ,zacznij żyć jakby trochę od nowa.
Pamiętaj to nie było dziecko!!!!!
To tylko żart organizmu i TWOJA PSYCHIKA tak zadziałały.
Babo obudź się !!!!:-):-):-):-):-)

A to na poprawę humorku ode mnie i mojego synka.
Zapomniałam Wam wczoraj napisać ,że młody odważył się iść do fryzjera.
Włoski ładnie skrócone ,grzywka na żelik :-D:-D,ale w nagrodę musiała być sala zabaw .:tak:;-):biggrin2::biggrin2:
Ważne ,że się przełamał i małpią fryzurą już nie straszy.;-):-D:-D:-D:-D
Dziś rano miałam z niego ubaw na maxa .
Wstał rano ,a ta grzywka to wiele do życzenia ,już tak ładnie sie nie układała .:sorry2:
Przed wyjściem do szkoły poszedł myć zęby i ...
Zobaczył się w lusterku i płacze.:baffled::baffled::baffled:
Pytam go czego płaczesz?
A młody.
Mamuś zobacz .
Ja tak sie poświęciłem dla mojej Zuzi ,żeby ładnie wyglądać ,a teraz to ja do szkoły nie pójdę ,bo mam czub na głowie. :sorry2::sorry2::sorry2::-:)-:)-(
Trochę to trwało ,bo był naprawdę przerażony zanim go uspokoiłam i wytłumaczyłam ,że damy radę coś z tym zrobić.
No to musiałam zmoczyć mu grzywkę i ułożyć na żel fryzurkę (pachnący sobie wybrał w sprayu ) .:-D:-D:-D:-D
Co Kuba skomentował:
Mamuś to ja biegnę do szkoły :tak::biggrin2::biggrin2:
Teraz Zuzia już mi się nie oprze...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cokolwiek to miało znaczyć ,zabrzmiało bardzo poważnie. :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Marto81 jak na razie trach przezwycięża radość...A jeszcze mam do was kochane pytanie. Lekarz, który będzie prowadził moją ciąze w grudniu powiedział, że jak zajdę w ciąże to od samego początu będe musiała dużo odpoczywać. Myślicie, że jeśli na USG jeszcze nic nie będzie widać da mi lekarz zwolnienie czy jeszcze nie?

reklama
tymira moj gin kazal mi zrobic bhcg i i po 24 godzinach nastepne i dobrze przyrastało co świadczyło o ciąży ale na usg nic jeszcze nie bylo widac a chcial mi dac zwolnienie. to zalezy chyba od gina zapytac mozesz:-)

mart81 Kochana ja jestem dzisiaj 13 dni po zabiegu. bedziecie sie starac po 2 cyklach czy chcesz troche odczekać??

Do góry