karollcia33
Fanka BB :)
klaczek-już do pionu się stawiaj.gowa do góry.Będzie dobrze tak trzeba mysleć.No juz raz dwa!!!!
Lila001- a co się kochana stało?
Lila001- a co się kochana stało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny!
Skierka-bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku! I oby tak było do końca ciąży! Trzymajcie się dzielnie!
Kłaczku-kurdę, nawet nie wiem, co Ci mam napisać:-( chyba nie jestem sobie w stanie wyobrazić ja ty się czujesz-depresja to choroba i pewnie do końca nie masz na to wszystko wpływu:-( ale trzymam za Ciebie kciuki, wierzę, że będzie dobrze! Bo przecież nie możesz się poddać, musisz walczyć o szczęście Twoje i Rajmunda!!!!!!! Kochacie się i to jest najważniejsze! No i nas tu musisz do pionu stawiać! Także głowa i dupcia do góry!!! Jesteśmy z tobą i Ty musisz być z nami! Odpoczywaj...
Anniunia-pisz do Nas częściej.... Już sie martwiłam o Ciebie!!! Trzymaj się i nie poddawaj! A jesteś w trakcie jakichś badań?
Asiu-dobrze, że powrót do pracy poszedł gładko-teraz juz tylko do przodu:-) a co do męża i obiadków to do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja:-)
Linnea-Święta racja z tymi odczuciami i objawami-ale tak naprawdę nie mamy do końca na to wpływu-to silniejsze od Nas!!!!!\
As-super wieści o szkole Kubusia!!!!!!!!!! A jakiś teścik był???
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło,choć u Nas zima za oknem:-) A ja dziś do fryzjera się wybieram-a co trochę przyjemności mi się należy! Zobaczymy, co z tego wyjdzie:-)