reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
As-no to super że Kuba robi postępy trzymam kciuki oby tak dalej:)ale wiiesz że w wielkiej mierze to Twoja zasługa
Lilijanna-petycja podpisana:)
Ja teraz walcżę z gminą o przywrócenie zerówki u nas w przedszkolu.Mowie wam koszmar.Zabrali nam tą mozliwość Pani dyrektor jest za tym ze by zostawić te dzieci a oni mi piszą że oddziały zerówek sa w szkołach.No ja to wiem że są ale nie chce jeszcze go tam puszczać.To są małe dzieci gdzie one do szkoły.Ręce mi opadają.jeszcze dziś ide pogadać z PAnią dyrektor co robimy dalej.

Hej dziewczynki, ale mam dzis kiepski dzien, nic mi sie nie chce, zmeczona jestem. M tez chodzi padniety, to chyba przez te przytulanki co noc. Oj wiek juz nie ten :)

karolcia33- trzymam kciuki za wizytę, mocno ci kibicuję oczywiscie dasz znac co i jak. Tym razem musi byc dobrze, widac ze Tymek bardzo przezywa, moze boi sie powtorki z rozrywki. Prawdziwy z niego czuły mężczyzna!

smutna- czekamy, az ktorys peknie, mam sie zgłosic jak zaciązę... przeciez nie bede do niego biegac co drugi dzien zeby sprawdzic co sie dzieje

skierka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7, nie denerwuj sie

As-warto, warto sie troche pomeczyc, skoro pomoc obiecana.
Ciesze sie z postepów Kuby, albo raczej z postepów grona pedagogicznego :) dobra wiadomosc

lilijanna- podpisane, oby cos pomogło
marti- szkoda faktycznie ze badania nie mozna bylo wykonac
isza- mam nadzieje ze chociaz smakowała :))))))

kłaczek- faktycznie ci sie woda zbiera, jak linnea mowi, monitoruj siuski zeby nie bylo jakis nowych rewelacji, i zbieraj sie pomalu, kraj czeka !!!! Buziaki

wszystkim wymienionym i niewymienionym zycze przyjemnego dzionka bez stresu przede wszystkim

Babki pozdrawiam wszystkie poniedziałkowo.
Nie piszę, bo mam dzisiaj głupawkę a poza tym nic nowego :)
Buziam was wszystkie, trzymam kciuki i podczytuję co u Was.

Kłaczku tylko się trzymaj! Żadne depresje, czy coś w tym stylu! Pion, kochana, pion!

klaczku do pionu mi ale juz, podnos te dupcie i usmiech na twarzy bo kto nas tu bedzie szkolil i do pionu podnosil ?? no kto?? jak nie TY!!!! Wroce tutaj sprawdzic jak sie sprawujesz nosz babo jedna!!!

Aniunia , nie smuć się ... w końcu zawsze zza chmur wychodzi słońce ... pozdrawiam
i reszte babek też pozdrawiam

Moje dzieci wracają w środę , nareszcie!!! Wziełam 2 dni urlopu /czw i pt / pogłupiejemy troche razem :)

karollcia33 cudowny ten twoj synek:-)
skierka wlasnie jestes u gina, mocno trzyma kciuki kochaniutka i jak wrocisz koniecznie daj znac!!!
As fajnie ze u Kuby takie postepy:-) a co do ilustracji z angielskiego nie pomoge:sorry: zycze milego uczenia sie
Mart szkoda ze nie udalo sie poznac przyczyny...przytulam
Emy heh sil wam braknie???;-) Oby staranka byly owocne:-)
aniunia dobrze ze sie odezwalas...trzymaj sie kochaniutka
A u mnie nic ciekawego, dzien za dniem:-)

I znowu zaczynam świrować.
piersi zaczynają boleć i sutki - eee to pewnie nowy stanik
brzusio boli jakoś dziwnie- no pewnie że boli w czwartek mam dostać@!!! u mnie się to zdaża
senność- no ba masz babo wolne to odsypiasz nocki
kłopoty z cerą - no ci tłumaczyłam że okres się zbliża!!!!
nie myśleć o tym NIE MYŚLEĆ NIE MYŚLEĆ:crazy::crazy:

reklama
Linnea - trudno to , ale poczekaj do terminu @ i testuj , wczesniej chyba nie ma sensu . Ja już nie raz miałam taką urojoną ciąże i to przy plastrach anty . Poczekaj! Powodzenia i trzymam kciuki żeby to było TO

Do góry