reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
As-no to super że Kuba robi postępy trzymam kciuki oby tak dalej:)ale wiiesz że w wielkiej mierze to Twoja zasługa
Lilijanna-petycja podpisana:)
Ja teraz walcżę z gminą o przywrócenie zerówki u nas w przedszkolu.Mowie wam koszmar.Zabrali nam tą mozliwość Pani dyrektor jest za tym ze by zostawić te dzieci a oni mi piszą że oddziały zerówek sa w szkołach.No ja to wiem że są ale nie chce jeszcze go tam puszczać.To są małe dzieci gdzie one do szkoły.Ręce mi opadają.jeszcze dziś ide pogadać z PAnią dyrektor co robimy dalej.

Hej dziewczynki, ale mam dzis kiepski dzien, nic mi sie nie chce, zmeczona jestem. M tez chodzi padniety, to chyba przez te przytulanki co noc. Oj wiek juz nie ten :)

karolcia33- trzymam kciuki za wizytę, mocno ci kibicuję oczywiscie dasz znac co i jak. Tym razem musi byc dobrze, widac ze Tymek bardzo przezywa, moze boi sie powtorki z rozrywki. Prawdziwy z niego czuły mężczyzna!

smutna- czekamy, az ktorys peknie, mam sie zgłosic jak zaciązę... przeciez nie bede do niego biegac co drugi dzien zeby sprawdzic co sie dzieje

skierka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7, nie denerwuj sie

As-warto, warto sie troche pomeczyc, skoro pomoc obiecana.
Ciesze sie z postepów Kuby, albo raczej z postepów grona pedagogicznego :) dobra wiadomosc

lilijanna- podpisane, oby cos pomogło
marti- szkoda faktycznie ze badania nie mozna bylo wykonac
isza- mam nadzieje ze chociaz smakowała :))))))

kłaczek- faktycznie ci sie woda zbiera, jak linnea mowi, monitoruj siuski zeby nie bylo jakis nowych rewelacji, i zbieraj sie pomalu, kraj czeka !!!! Buziaki

wszystkim wymienionym i niewymienionym zycze przyjemnego dzionka bez stresu przede wszystkim

Babki pozdrawiam wszystkie poniedziałkowo.
Nie piszę, bo mam dzisiaj głupawkę a poza tym nic nowego :)
Buziam was wszystkie, trzymam kciuki i podczytuję co u Was.

Kłaczku tylko się trzymaj! Żadne depresje, czy coś w tym stylu! Pion, kochana, pion!

klaczku do pionu mi ale juz, podnos te dupcie i usmiech na twarzy bo kto nas tu bedzie szkolil i do pionu podnosil ?? no kto?? jak nie TY!!!! Wroce tutaj sprawdzic jak sie sprawujesz nosz babo jedna!!!

Aniunia , nie smuć się ... w końcu zawsze zza chmur wychodzi słońce ... pozdrawiam
i reszte babek też pozdrawiam

Moje dzieci wracają w środę , nareszcie!!! Wziełam 2 dni urlopu /czw i pt / pogłupiejemy troche razem :)

karollcia33 cudowny ten twoj synek:-)
skierka wlasnie jestes u gina, mocno trzyma kciuki kochaniutka i jak wrocisz koniecznie daj znac!!!
As fajnie ze u Kuby takie postepy:-) a co do ilustracji z angielskiego nie pomoge:sorry: zycze milego uczenia sie
Mart szkoda ze nie udalo sie poznac przyczyny...przytulam
Emy heh sil wam braknie???;-) Oby staranka byly owocne:-)
aniunia dobrze ze sie odezwalas...trzymaj sie kochaniutka
A u mnie nic ciekawego, dzien za dniem:-)

I znowu zaczynam świrować.
piersi zaczynają boleć i sutki - eee to pewnie nowy stanik
brzusio boli jakoś dziwnie- no pewnie że boli w czwartek mam dostać@!!! u mnie się to zdaża
senność- no ba masz babo wolne to odsypiasz nocki
kłopoty z cerą - no ci tłumaczyłam że okres się zbliża!!!!
nie myśleć o tym NIE MYŚLEĆ NIE MYŚLEĆ:crazy::crazy:

reklama
Linnea - trudno to , ale poczekaj do terminu @ i testuj , wczesniej chyba nie ma sensu . Ja już nie raz miałam taką urojoną ciąże i to przy plastrach anty . Poczekaj! Powodzenia i trzymam kciuki żeby to było TO

Do góry