reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam poniedziałkowo
mam nadzieje że nastroje dobre

&ewcia - gratulacje trzymam kciuki

as - mam nadzieje że to tylko za wczesne testowanko, może na dwa dni spróbój jak @ nie przylezie? albo jescze lepiej zrób bete

asia1987 - to pewnie z wrażenia, a też strasznie przechodziłam pierwszy dzień, naszczęście nie było tak źle - jedynie do tej pory unikam koleżanki z pracy która zaszła mniej więcej kiedy i ja :zawstydzona/y:. Napisz jak to przeżyłaś.
asia jak cię boli tak wcześnie brzuch to może to być owulacja na okres to raczej zawcześnie

Mam dziś wolne i postanowiłam ten dzień zrobić dla siebie. Obiad ze wczoraj został więc z głowy więc dziś siedzę przed kompem, może zafunduję sobie jakieś domowe spa;-);-), maseczki, itp. i męża zatrudnie do masażu.. a co!! jak się ma chłopa to trzeba go czasem wykożystać hihi potem może ten masaż zamieni się w inny hehe::-D:-D:-D

reklama
Witam poniedziałkowo
Oj przez weekend znowu się tu działo
As- testy są rózne mi jak byłam w ciązy z Melką żaden nie wyszedł a zrobilam chyba z 8.Teraz z kolei wyszedł mi za pierwszym razem.Ciekawe tylko jak pójdę do gina co mi powie jak daleko już jestem.
a może tak jak dziewczyny piszą coś ci się rozregulowało przez ten ostatni czas?
Kto wie czas pokaże.
Emy- no to trzymam kciuki będzie dobrze.Fajnie ze masz super gina i masz do niego zaufanie.Czekam na wieści.
A u mnie jako tako żadnych objawów czuje sie ok jeszcze tydzien do wizyty

Asia ja okres dostalam po czterach tygodniach a plamic przestalam po dwoch, u gin bylam po dwoch tygodniach po zabiegu i powiedziala ze wlasnie mam owulacje.

O jeny dziewczyny, no ja właśnie teraz najbardziej się boję, czy dostanę szybko okres, czy cykl będę miała normalny z normalną owulacją. Strasznie się tego boję, bo już miałam drobne problemy z prolaktyną czyli też owulacją, i to właśnie wtedy kiedy chciałam zajść (chyba psychicznie tak mi się wszystko wtedy rozregulowało), i teraz się boję że znowu tak będzie, bo znowu chcę zajść.

Hej kobietki!!!

Asiu-ja dostałam @ równo 28 dni po zabiegu-więc na razie cykl jak w zegarku:-) tylko, że @ dluższa niż zwykle bo już 7 dzień mam a zwykle to było 4-5 dni, ale to pewnie normalne-bo po zabiegu...

Linnea-masz rację-korzystaj z wolnego na maksa!!!!!!! Należy nam się! A i chłopa trzeba wykorzystać do naszych przyjemności:-) także życzę przyjemnego dzionka zakończonego uroczym wieczorem i upojną nocą:-)

Emy-dalej trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki:-) Kochana-musi się udać! Nie może być inaczej! Unformuj na bieżąco co i jak....

Ewcia-moje gratulacje!!! Spokojnych 9 miesięcy...

Monisiowata-trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze! Odpoczywaj kochana! Główka do góry!

As-to dobrze, że próbna maturka do przodu:-) najlepsza jest praca w grupie hihihi:-) a co do testu to faktycznie może jeszcze za wcześnie, żeby coś wykrył-także wydaje mi się, że powinnaś powtórzyć i może wtedy pojawią się 2 kreseczki??? Tego Ci życzę za całego serduszka!

Zjola-to dobrze, że się wszystko normuje...... no i te jajeczka najważniejsze:-)

Kłaczku-no i jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? No jeszcze 3 dni i do Polski lecisz co???

Mart81-będzie dobrze! Organizm potrzebuje trochę czasu żeby dojść do siebie, ale myśl pozytywnie a na pewno wszystko się ułoży... Ja też się tego obawiam-niby @ dostałam po 28 dniach o zabiegu, ale też miałam problemy z zajściem, owulką itd. Ale musi być dobrze-innej wersji nie przyjmuję. A jak coś to będę liczyć na pomoc mojego gina i stymulowane cykle. Wiem też,że nie można się za bardzo spinać, myśleć ciągle o zajściu bo to nie pomaga! Trzeba iść na żywioł:-)

U mnie bez zmian-odpoczywam....... Zimę piękna mamy i wiecie, że nastraja mnie pozytywnie??? Choć tak naprawdę za nią nie przepadam... Ale jak patrzę dziś za okno jest cudownie!!!!! Życzę Wam miłego dzionka! Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ewcia- ja chyba tobie jeszcze nie gratulowałam:)kochana nudnej ciaży życzę

No u nas też zima w pełni ja to lubię jak tak śnieg pada i lekki mrozik.
Wczoraj byłam dosyć długo na dworze z małym i budowaliśmy bałwany i zamki ze śniegu
Super było.mały mi tylko powtarzał że mam uważać bo mam dzidzie on strasznie się martwi.

Ostatnia edycja:
Karollcia33-ale masz kochane dziecko!!!!!! Wiesz to takie czułe jest...i piękne! Wzruszyłam się.... On się bardzo cieszy, że będzie miał rodzeństwo....... Będzie wspaniałym bratem....... Fajnie, że dobrze się czujesz! i oby tak było przez całe 9 m-cy pozdrawiam

reklama
Do góry