reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam poniedziałkowo
mam nadzieje że nastroje dobre

&ewcia - gratulacje trzymam kciuki

as - mam nadzieje że to tylko za wczesne testowanko, może na dwa dni spróbój jak @ nie przylezie? albo jescze lepiej zrób bete

asia1987 - to pewnie z wrażenia, a też strasznie przechodziłam pierwszy dzień, naszczęście nie było tak źle - jedynie do tej pory unikam koleżanki z pracy która zaszła mniej więcej kiedy i ja :zawstydzona/y:. Napisz jak to przeżyłaś.
asia jak cię boli tak wcześnie brzuch to może to być owulacja na okres to raczej zawcześnie

Mam dziś wolne i postanowiłam ten dzień zrobić dla siebie. Obiad ze wczoraj został więc z głowy więc dziś siedzę przed kompem, może zafunduję sobie jakieś domowe spa;-);-), maseczki, itp. i męża zatrudnie do masażu.. a co!! jak się ma chłopa to trzeba go czasem wykożystać hihi potem może ten masaż zamieni się w inny hehe::-D:-D:-D

reklama
Witam poniedziałkowo
Oj przez weekend znowu się tu działo
As- testy są rózne mi jak byłam w ciązy z Melką żaden nie wyszedł a zrobilam chyba z 8.Teraz z kolei wyszedł mi za pierwszym razem.Ciekawe tylko jak pójdę do gina co mi powie jak daleko już jestem.
a może tak jak dziewczyny piszą coś ci się rozregulowało przez ten ostatni czas?
Kto wie czas pokaże.
Emy- no to trzymam kciuki będzie dobrze.Fajnie ze masz super gina i masz do niego zaufanie.Czekam na wieści.
A u mnie jako tako żadnych objawów czuje sie ok jeszcze tydzien do wizyty

Asia ja okres dostalam po czterach tygodniach a plamic przestalam po dwoch, u gin bylam po dwoch tygodniach po zabiegu i powiedziala ze wlasnie mam owulacje.

O jeny dziewczyny, no ja właśnie teraz najbardziej się boję, czy dostanę szybko okres, czy cykl będę miała normalny z normalną owulacją. Strasznie się tego boję, bo już miałam drobne problemy z prolaktyną czyli też owulacją, i to właśnie wtedy kiedy chciałam zajść (chyba psychicznie tak mi się wszystko wtedy rozregulowało), i teraz się boję że znowu tak będzie, bo znowu chcę zajść.

Hej kobietki!!!

Asiu-ja dostałam @ równo 28 dni po zabiegu-więc na razie cykl jak w zegarku:-) tylko, że @ dluższa niż zwykle bo już 7 dzień mam a zwykle to było 4-5 dni, ale to pewnie normalne-bo po zabiegu...

Linnea-masz rację-korzystaj z wolnego na maksa!!!!!!! Należy nam się! A i chłopa trzeba wykorzystać do naszych przyjemności:-) także życzę przyjemnego dzionka zakończonego uroczym wieczorem i upojną nocą:-)

Emy-dalej trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki:-) Kochana-musi się udać! Nie może być inaczej! Unformuj na bieżąco co i jak....

Ewcia-moje gratulacje!!! Spokojnych 9 miesięcy...

Monisiowata-trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze! Odpoczywaj kochana! Główka do góry!

As-to dobrze, że próbna maturka do przodu:-) najlepsza jest praca w grupie hihihi:-) a co do testu to faktycznie może jeszcze za wcześnie, żeby coś wykrył-także wydaje mi się, że powinnaś powtórzyć i może wtedy pojawią się 2 kreseczki??? Tego Ci życzę za całego serduszka!

Zjola-to dobrze, że się wszystko normuje...... no i te jajeczka najważniejsze:-)

Kłaczku-no i jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? No jeszcze 3 dni i do Polski lecisz co???

Mart81-będzie dobrze! Organizm potrzebuje trochę czasu żeby dojść do siebie, ale myśl pozytywnie a na pewno wszystko się ułoży... Ja też się tego obawiam-niby @ dostałam po 28 dniach o zabiegu, ale też miałam problemy z zajściem, owulką itd. Ale musi być dobrze-innej wersji nie przyjmuję. A jak coś to będę liczyć na pomoc mojego gina i stymulowane cykle. Wiem też,że nie można się za bardzo spinać, myśleć ciągle o zajściu bo to nie pomaga! Trzeba iść na żywioł:-)

U mnie bez zmian-odpoczywam....... Zimę piękna mamy i wiecie, że nastraja mnie pozytywnie??? Choć tak naprawdę za nią nie przepadam... Ale jak patrzę dziś za okno jest cudownie!!!!! Życzę Wam miłego dzionka! Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ewcia- ja chyba tobie jeszcze nie gratulowałam:)kochana nudnej ciaży życzę

No u nas też zima w pełni ja to lubię jak tak śnieg pada i lekki mrozik.
Wczoraj byłam dosyć długo na dworze z małym i budowaliśmy bałwany i zamki ze śniegu
Super było.mały mi tylko powtarzał że mam uważać bo mam dzidzie on strasznie się martwi.

Ostatnia edycja:
Karollcia33-ale masz kochane dziecko!!!!!! Wiesz to takie czułe jest...i piękne! Wzruszyłam się.... On się bardzo cieszy, że będzie miał rodzeństwo....... Będzie wspaniałym bratem....... Fajnie, że dobrze się czujesz! i oby tak było przez całe 9 m-cy pozdrawiam

reklama
Do góry