K
kobietka22
Gość
Kłaczek - a Ty lecisz samolotem do Pl?Bo ja to bym sie bała latać jakbym wiedziała ,że tam coś jeszcze mam chyba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mart81 - nie trzeba w ręce, można jeszcze w ustakłaczek no mój też wpadł na pomysł żebym z nim weszła do pomieszczenia na oddanie nasienia i "wzięła sprawy w swoje ręce"
silentenigma - Luteinę staraj się sobie zaaplikować i poleżeć jeszcze, nie zdziw się jak będziesz mieć mokro, bo ona wypływa po jakimś czasie i jest ok., po prostu nadwyżka wychodzi i tyle.LilijannaDuphaston 2x1doustnie
Luteina 2x1 dopochwowo
Nystatyna 1 raz dziennie dopochwowo przed snem
Asia1987 - zrobiłabym podstawowe, spróbuj iśc do rodzinnego niech Ci wypisze skierowanie, chociaż na mocz, krew, toxo - zawsze to parę groszy w kieszeni. ;-)Kłaczek czy ja mam isc jakies badania sobie jeszcze zrobic dodatkowo czy czekac na wizyte u gina co mi powie??
Czarna - tia jakoś sobie tego nie wyobrażam Choć "nigdy nie mów nigdy" ;-)Marti , no pewnie - nie taki diabeł straszny .
Mój to dopiero by się jeżył , jakby miał zrobic badanie spermy. Już to widze...
Linea82 - tą bitą śmietanę i czekoladę to można inaczej zastosować, no chyba, że to inaczej kryje się pod słowem "delektujemy się"Narazie się delektujemy z M jabłecznikiem własnej roboty i musem czekoladowym z bitą śmietanką mniam mniam